HellHound Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bok gibi oyun olcak bu, sonra nma'cılar gelip "ah ah eskiden baldur's gate vardı mükemmel rpg idi o" diye şikayetler yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 ilk defa bi rpg'ye para verdim, hayırlısı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 60k dan az kalmış fundlanmasına oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Sawyer said: said: Is that concept art from Eternity or another Obsidian game? http://www.abload.de/img/project-eternstlr2.png Will the game be set in a world where they have discoverd gunpowder? That is original concept art for Project Eternity. http://forums.obsidian.net/topic/59974-project-eternity-known-information/#entry1185835 Oyunun ilk concept artını görmüş olduk. KS vidyosundaki diğer çizimler ya başka oyunlardan ya da Brian Menze'nin falan öylesine çizip koyduğu generic konseptler. Yalnız tüfek varsa steampunk olabilir. Hmm ilginç. Watcherlar sanırım torndan hafif arak bi tema olacak kader sonusunda. Ana karakter watcher olur diye tahmin ediyorum bu kadar üstünde durduklarna göre konseptin. Bu da know info topiği. Ara ara kontrol etmek lazım http://forums.obsidian.net/topic/59974-project-eternity-known-information/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 abi pardon da, boyle kadrolu oyun harbiden bok gibi olamaz, kendimizi kandirmayalim. en kotu ihtimalde iyi bi oyun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 İyi mi? Mümkün değil sadece iyi olması. Olabileceği en kötü nokta MoTB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bide 1m dolar ile nasi yapcaklar ki bunu 10 yil once yapiliyordu oyunlar 1m ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Bone said: gene beğendiremedik nma'cılara oyunu. di mi ya, modderlar için 1 haftalık değişiklik şu işlerin tamamı. modderlar zaten yapmıştı aynısını. buna rağmen 10 dolar istiyorlar utanmadan. ON DOLAR LAN! ON DOLAR! SOYGUN RESMEN! fakir kalmamızı istiyor şerefsizler. sonra DA2 gibi oyunlar çıkınca QQlüyoruz paso. Bone said: bok gibi oyun olcak bu, sonra nma'cılar gelip "ah ah eskiden baldur's gate vardı mükemmel rpg idi o" diye şikayetler yapacak. Kötü NMA, kaka NMA, dandik NMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 enn en kotu diyim o zaman. ben motb fanboy'u olarak 'olabilecek en kotu nokta motb'a alindim fhdskfjskd. 9/10 falandir gozumde motb. nwn'den gidersek tanimlamaya, nwn2 campaign'i tadinda olur en kotusu bence, ki o bile hic kotu degil. nwn2 ustu yaptiklari her sey bonus olur bana. ama 'kotu olur' demek, bildigin ayib :/ o konuda hem fikiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 senko said: bide 1m dolar ile nasi yapcaklar ki bunu 10 yil once yapiliyordu oyunlar 1m ile. kendi butceleri de vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 önüne geleni seslendirmezsen, 3d graphics ayağına 3. şahıs stüdyolara zibilyonlar dökmezse olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 MotB Tormenttan sonra en iyi 5 oyundan biri. "Kötü" parametrem orası yani. Ha Nwn2 iyi bi rpg değildi mesela, hiç sanmıyorum o kadar ineceklerini. Bide 1 milyonda durmayacak ki para. 3 bekliyorum en az, tahminim 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 dogrusu bilmiyorum neye ne kadar harciyorlar ama iyi oyunlara baktim da, gta4 icin 100m demisler, gt5 icin 80m diablo3 skyrim fln da bunlarin ustundedir sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 taa 96daki wing commander 4 bile 10m tutmus. 4-5m ile ne kadar basarili oyun cikar supheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bu arada Eric Fenstermaker'i South Park'in basindan alip, Avellone'un yanina gelmesi lazim, Vault 11'in yazari harcaniyor diger projede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 hangisiydi o sosyal deney vaultu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 evet MotB'in da yazarlarindan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 skyrim 85 üzeri, star wars the old republic 130 tutmuş. çok değil mi yahu. edit: 200 diyor lan? http://www.gamespot.com/news/star-wars-the-old-republic-cost-200-million-to-develop-6348959 ha sadece develop olarak 80 miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 oeah o paralar ne oyle ya. o buyuklukte parayi bankaya yatirsalar daha cok getirisi olur fjsdkfjsd. 130 milyon dolarlik oyun yatirimini karsilamasi icin(yapimin en az 2 3 sene surecegini de tahmin ediyorum)3-4 milyon kopya falan satmasi lazim. pek mantikli gelmedi. onun disinda, axedice, nwn2 biraz klise gitse de, eglenceli yerleri vardi bence. eksiklere vs ragmen kale kurma hic fena degildi. trial vs de eglenceliydi. 8'i var rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 abi oyun tarzları bilmemneleri farklı 3d oyun diyince bi defa motion capture studiolarından tut 3d ve cgi studyolarına deli paralar gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 abi macar gruplar cok cok ucuza inanılmaz kaliteli işler cıkarıyorlar artık o cgi konusunda. bide illa cepture olayı olmak zorundada degil. ama olsa cok daha iyi aradan animatörü yükünü kaldırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 abi swtorun %35 i sırf isim hakkı zaten lucasa giden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 %35 gitse bile lucasa yine bi ton para gidio developmenta iste. hani basarili cancanli bir oyun nasi 5m ye fln yapilcak ongoremiyorum ben. sanildigindan cok cok daha pahali bir is, software development Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 lan adamların hazır motoru var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar