Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara-Gölbaşı, Mogan Gölü'nün çevresini yakmışlar.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hürriyet'i bugün baya geç okuma fırsatım oldu. Ankara sayfalarına bakarken çok üzüldüm.
Geceleyin 5 ayrı yerden yangın başlamış,
sazlıklar felan yanmış,
uyuyan binlerce kuş da orda ölmüş.
5 ayrı yerden başladığı için kasten yapıldığından şüpheleniliyor.
Hatta yangını görenler, yangının sesiyle kuşlarının sesinin birbirine karıştığı ve çok kötü bir tablo ortaya çıktığı söylemişler.

Haberi okuyunca içim burkuldu.
Yazık o kuşlara, yazık o doğaya.
Belki sarhoşlar yapmıştır, belki ordaki "yoldan geçen arabalara taş atan çocuk"lar yapmıştır.
Belki de birisi birine kıl olmuştur, doğayı umursamadan yakmıştır oraları.

Ama bu kadar cahil bir toplum olduğumuzu, bu kadar acımasız ve berbat insanlar olduğunu gördüğümde çok çok üzülüyorum.
Yazık.

Gölbaşına ne oldu bilemiyorum, gidip görmek de istemiyorum. Son yıllarda etrafa park felan da yapıyorlardı, güzelleşmişti.

Gazetede fazla ayrıntı yok zaten.[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
ya neden yakarsın ya... yazık ya orda yasıyan kuslara orayı guzellestırmek ıcın harcanna emeklere[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
evet bende tv de gördüm :( çok kötü :([signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Carsı_Ihsanın ısı olmasın :D
*!suphelenır*
[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

[Bu mesaj Razu tarafından 06 Kasım 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şerefsizlik diz boyu . Bir canlının hayatına kast etmenin ne derece kötü birşey olduğunu anlayaman gerizekalı insan sürüsü . İşin komik tarafı onların hayatlarına kast olsa ciyak ciyak bağırırlar hayvan herifler . :( Gerçekten çok çok üzücü ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia |
Gücünü asla gösterme !

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Kasım 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yabancı guclerde yapıyor bazen hatırlarsanız bır sene ızmır bodrum cıvarı ard arda 6-7 yangın cıktı sonra ne olduysa peşpeşe yunanıstanda yangınlar cıkmaya başladı :)
her ne olursa olsun doga polıtıkya karıştırılamamlı bence[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
Yakanıda indiricek yaktıranıda[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Mesaj tarihi:
bence taksim meydanında beyinlerini yemek lazım hannibal daki gibi bak bakalım bi daha yapan oluyo mu![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Mesaj tarihi:
şimdi ben mogan gölü nedir nasıl bi yerdedir bilmiyorum ama, diyorumki hani "ormanlık arazı gitsin, şöyle düzlük gelsin, otel konduralım" gibi birşey söz konusu olabilir mi acaba?[signature][hline]there is nothing worse than feeling alone in a crowd.
Mesaj tarihi:
Yazık be hayvancağızlara..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
Kuşlara üzüldüm ya yazık sonuçta bir canlı ya diri diri alevler içinde offf[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Mesaj tarihi:
Etrafına ev yapmak için yakmış olamazlar çünkü gölün çevresinde ağaç yok hehe
Gölün çevresinde restoranlar vs. var
Yanabilitesi olan sadece sazlıklar ve kuru otlar falan var
Mesaj tarihi:
ev yapsınlarda onların camlarına molotov atalım

valla bak süper fikir
böyle orman yangını olacak bi yerde sonra ev yapacaklar saniyede tabi ormanı yaktıklarına emin olman lazım
önce gidicen uyarıcan buraya ev yapmayın burası ormanlık arazi ülkeyi katletmeyin
baktınız devam ediyorlar
yapmıcan bişi bırak ev bi bitirilsin döşensin masraf yapsın hele sonra taşındıkları ilk gün atıcan içeri molotovu görecekler orman yakmak nedir

said:
Bu kasti yakanları bir bulsam,ağzından burnundan kan gelene kadar kaldırım taşlarına kafalarını vuracağım!!!

valla katılıyorum sana halfmumi bende gelirim kaldırım bulurum sana kafa yarıcak cinsten[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
  • Yeni Oluştur...