Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Şu yeni sağlık sistemini deneyip bir randevu alalım dedik ilk kez fark ödeyip özel hastaneye gitmek yerine. İnternetten hastane ve bölüm seçtik, iki gün sonraya verdi hem de Ankara'nın en büyük ve iyisi diye bilinen hastenelerinden birinde; iyiymiş bu, boşuna eleştirmişim o kadar diyordum ki randavu saatlerini gördüm. Muayene etmesi 20 dakika en aşağı sürecek kalp sorunu için doktora sabah sekiz, akşam beş on dakika aralıklarla bir sürü randevu vermişler. Ne iş bu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 telefon olayı yeni bişey değil, önceden de vardı. ayrıca çok büyük bi beklentin olmasın gideceğin yerden, tabi doktora da bağlı ama genel olarak öyle malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bende aldım geçen kulak doktoru için 5dklık aralıklara bölmüşlerdi randevuları adam harbi 4dk da yolladı sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Yok, internetten yaptık. Sağlık Bakanlığı'nın sitesinden. Ankara'daki tüm hastaneleri ve bölümlerini listeledi, oradan seçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 gelmeyen oluyor, işi çabuk biten oluyor, geç biten de oluyor dengelenir bir şekil de doktorlar geç iş başı yapıyor yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 internetten randevu alınabildiğini bilmiyordum ya ben. kardeşimin çok işi oluyor hastaneydi doktordu vs. hep telefonla alıyorlar randevu, 2-3 gün sonraya oluyor genelde. ben hastaneye en son heralde bi 10 yıl önce flaan apandisit ameliyatı olduğumda gittim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 GERGE said: Muayene etmesi 20 dakika en aşağı sürecek kalp sorunu için doktora sabah sekiz, akşam beş on dakika aralıklarla bir sürü randevu vermişler. Ne iş bu be? artık böyle muayeneler, buna alışçaksınız. eskiden doktorlar 20-30 dakikada karşıdakini iyice inceleyip muayene edip biraz da sohbet edip sorununu tespit ederken, şimdi 5 dakikada "merhaba nasılsın, senin hastalığın bu" diyip gönderir hale geldiler. o çok sevdiğimiz akp'nin getirdiklerinden biri bu. eskiden günde 30-40 hasta bakıyordu bazı doktorlar, şimdi 90-100 hasta bakmak durumunda kalıyor aynı kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Ön muayenedir. Sıkıntın ne dinler tetkikler için randevu alırsın tetkiklerden sonra tekrar randevu verilir değerlendirilmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Yoooo babamdan biliyorum günde 100 hasta bakıyor suanda, yatanlar vb. Hariç Adam bası 5 dakikan var. Söylediklerin ve tahlillerinle 5 dakikada reçete yazma giyinmen soyunman dahil ilacını yazıyor. İlk tetkik falan değil, kafandaki soruları sormazsın mesela sunu yesem mı gibi :) Gecmis olsun, saglık sistemi çok cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Yalan o iş ya. Ben sıram geçtikten 40 dakika sonra gittiğim halde daha sıra bana gelmemişti oturdum 45 dakika daha bekledim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 aklınızda bulunsun 16:30 randevusu bu sistemin en palikarya randevusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 benim bildiğim aldığın randevu hiç tutmaz yani bana böyle oldu açıkçası bir keresinde arada kaynaklar falan olur torpilliler olur içeri girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 copry said: Ön muayenedir. Sıkıntın ne dinler tetkikler için randevu alırsın tetkiklerden sonra tekrar randevu verilir değerlendirilmesi için. anlat anlat heyecanlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 günde 220 hasta bakan doktor biliyorum. o yüzden 5 dakika iyi süre bence /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Evet 5 dakkada ameliyatlar oluyor . Sağlık sistemini savunmuyorum zaten ama 5 dakkada bypass olmuyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 zaten bypasstan bahseden yok, muayene. adam kalkip ben bi bypass oliim, bana randevu alin demiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ota boka hastaneye gidip meşgul eden insanların ülkesi bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 copry said: Evet 5 dakkada ameliyatlar oluyor. Sağlık sistemini savunmuyorum zaten ama 5 dakkada bypass olmuyor kimse. 5 dakikada ameliyat mı oluyorsun dedik. muayene diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 iyi de 5 dk bir hasta almassa hastanede muayene olmak imkansız olur hastanesi bol nufus az bir yerdeyim ama öğlene doğru ya da akşama doğru dükkanı kaptmış oluyor doktorlar 2.si çoğu insan 1dklık iş, ilaç, görüş için gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 1dklik bir soru için bile doktorun 10dk konuşması gerekebiliyor. doktor hastanın ağzını aralayıp sorunun kaynağını öğrenmesi gerekebiliyor. yoksa başka bir sorunu olan adamı baş ağrısı diye geri çevirebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 forgiver said: iyi de 5 dk bir hasta almassa hastanede muayene olmak imkansız olur hastanesi bol nufus az bir yerdeyim ama öğlene doğru ya da akşama doğru dükkanı kaptmış oluyor doktorlar 2.si çoğu insan 1dklık iş, ilaç, görüş için gidiyor Dükkanı kapatıp yatan hastalarına bakmaya gidiyorlar :), o baktıkları hariç birde yatalaklar var? Yada mesela ortapedi için acil kirik, yada acile gelen bir kalp krizi olabiliyor. Yogun bakimdaki hasta fenalasabiliyor gibi gibi Böyle cahil cahil devlet dairesi bankosu muamelesi bari su ortamda yapılmasın. 5 dakikada muayene olmuyorsun zaten, fiks ilaçları alıp evine gidiyorsun 300mg yetecek doz olarak detaylı kültür bakılsa yada incelense meşela sen 600 MGK alıyosunlar iyilesiosunda saglıgından olarak. Yada Timor olan bas ağrın 7. Defa gittiğinde çok geç fark ediliyor vb. Bu mü muayene olmak demek. Çözüm nedir bilmem sistem perişan onu bilirim. Hele tomografi falan Abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar