reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 elimde hp pavillion dv2000 var icinde vista kurulu.. su anda tum gereksiz programlari siliyorum, az sonra torrent kurup malum yollardan win 8 indirip denicem, gercekten cok iyiyse key falan alirim diyorum. simdi bu bilgisayari babamlar, dedemler falan kullanicak acaba win7 win8 e gore cok daha alisagelmis windows deneyimi sunuyor, win 7 mi kursam yoksa win8 cok daha iyi bir deneyimmi verir onlara yani kullanimi falan daha kolay olurmu? diger sorumda su, vistanin ustune direk win8 yada win7 kursam format atmadan cok performans sorunu yasarmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Malum yollara gerek yok: http://forum.paticik.com/read.php?6,6426809 Zaten korsanlanmadı daha kendisi diye biliyorum. Clean install yap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bence windows 7 yukle, 8 simdi cok yeni 8 mukemmel bile desen kesin program driver uyumsuzluklari yasarsin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 win 7 kurcam sanirim ya 1-2 saate hazir olur sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 8 kur, 8. Çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bilgisayar çok kasıyorsa win8 iyi olabilir bizim bir arkadaş öyle rahat etti baya, yoksa win7 çünkü bir süre sonra tekrar silmek zorudna kalacaksın süresi biteceginden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bu arada Windows 8 çok iyi diyorum ama Windows 8 yüklerken SSD'ye ve 2GB bellekten 8GB belleğe geçtim ben. Ondan da diyor olabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 alt seviye bilgisayarlar için win8 iyi baya kendim gördüm yani kısıtlı olanakları daha iyi kullanıyor, bizim arkadaşın vistasının açılması 5dk yi buluyordu bazen - tabi yılların birikimndne de olabilir- şimdi hemen açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Windows 7'den 8'e geçiş düşünülebilir de, Vista'dan herhangi bir işletim sistemine geçiş hiç düşünülmemeli, direk geçilmeli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hatta vista'dan 7'e geçsin, 8'i sallasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar