Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psycho-pass

Kaede

Öne çıkan mesajlar

bu haftaki açıklama şaşırttı, başbakan kayabuki de minority report'tan çıkmış gelmiş resmen heh.
http://1.bp.blogspot.com/_TsLCLDRh1kY/TUTzvtcSmXI/AAAAAAAABCk/WOKsZ60_nyQ/s1600/minority_report_8.jpg
şimdi gits arise heyecanıyla daha çok başarı diliyorum ekibe, çünkü herhalde animasyon vs filan aynıları yapacak.
Sosyal ağlarda paylaş

14

cidden ben de hala anlam veremiyorum bu anlamsız ısrarda, op'a inanacak olursak gerçi barutlu silahlara geçecekler. o geçen bölüm kadın yakalayın derken çıplak elle mi yakalamalarını istiyordu ki yani heh. manyak adam bıçakla filan çıksa doğrayacaktı bizimkileri.

bir de milletin tepki vermemesi resmen o çin'de geçen yıl yaşanan olaya işaret etmiş. o olayı bilmesem garipserdim ben de.

yalnız çok vahşi ya seri, hepten arttırdılar dozajı.

Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şimdi farkettim, shion da kanbaru. KANBARU DURDURULAMIYOR! (bir milyar seride filan var son 2 yılda) yayoi de loco coco. match made in heaven.

if you know what i mean

http://www.entravity.com/wp-content/uploads/2012/10/PsychoPass-2_3-Kunizuka-Yayoi-Karanomori-Shion.jpg
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/33902954.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

ya sorma, sokak sahnesi de kanımı dondurdu benim resmen. bakıyorum forumlarda millet "izlemeyi bıraktık kendimize gelemedik" filan yazmış, hak veriyorum.
said:
[According to Mainichi News, Minamino Shingo, the music producer of Nitro+, was killed by a random slasher in Osaka. A 36 year old jobless man was arrested for killing Minamino and a woman. The killer deposed to the police that he was just released from the prison last month and was not acquainted with the victims. Minamino was attacked on the way to a live concert of Nitro+’s music label. The killer stabbed Minamino 20 - 30 times in the middle of the busy street in Osaka and attacked an elderly woman riding a bicycle nearby. He returned to Minamino, who fell on the street, and stabbed Minamino again straddling him.]

A busy street and no one stopped it. Urobochi works at Nitro+. You can see why he might have a different opinion on people refusing to intervene.

bir de şöyle birşey buldum, enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

15

bu maske olayları başladığından beri zayıfladı ya hikaye. 1984, blade runner vs referansları da tuzu biberi, hepsi deli gibi güçlü ve herşeye hazır devletlerin olduğu hikayeler lol. ben bekledim "sylvester stallone - wesley snipes'lı bir film vardı hani hatırladın mı" demelerini çünkü direkt o ayarda bizim polis teşkilatı. 24 saatte şehir yıkıldı, hala dominator'de ısrar. 18 kişi bakıyor 30 milyonluk şehre ona da ne desem bilemedim. stun baton verdiler hele şükür.

neyse artık bakalım ne olacak ama bizim içigo saçlıyı öldürtecekler hissi geldi ilk bölümü hatırlayınca, akane ölmez ama kougami tek başınaydı kulenin tepesinde. ya da yaralandı akane başında kaldı filan öyle birşey oldu herhalde.

Sosyal ağlarda paylaş

16

tüh, tahmin ettiğim gibi öldü çocuk ama öbürleri öldürür sanıyordum. cyborg bakan öldürdü. :/ bizimkiler karıştırır ama dominator'le öldüğü belliyken cesedi filan yoketmeleri lazım, kougami yemez bu numaraları.

yalnız cidden silahsız zırhsız gittiler ya o adamların peşinden, mazallah 20 kişi toplasa cidden yıkacakmış ülkeyi.

makişima'yı lahraman yapacak galiba hikaye lol. ne gördülerse aşağıda 328462786234 kişiyi öldürtmekten kötü anlaşılan.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...