Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psycho-pass

Öne çıkan mesajlar

• 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk sezonu da elden gecirip tekrar yayinlayacaklarmis ayrica
http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-03-21/psycho-pass-02-to-debut-october-followed-by-winter-film
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
extended versiyonun ilk bölümü çıktı. ek olarak 2 tane kısa ve kötü yazılmış monolog vardı. psycho-pass'ı yarıda bırakmıştım, remake gelicek diye ama funimation video kalitesi felaket kötü ya. buna hiç bakmayıp, commie'den devam mı etsem bilemedim.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Çok güzel gözüküyor.
Ama arada timeskip filan mı var? Yoksa çizim tarzını karaktere özel mi değiştirmişler?
Diğerlerinde çok abartı değişiklik yok sanki de, Akane bayağı değişmiş, o çocuksu görünümünden eser kalmamış.
Mesaj tarihi:
yine 35 milyon insanı 12 kişiyle idare etmeye çalışmıyorlardır umarım. bütçeyi arttırsınlar biraz. :p

bizim sevgilileri butcherlamasın da başka isteğim yok ama.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bayagi basarili intro yapti ilk bolume. iyi side quest + gizemli main quest'ten bi' kuple. (y). yeni karakterler eskilerine bayagi benziyor ama ya ahahah kafam karisti resmen.

1.5 senelik de timeskip gelmis iyi olmus.
Mesaj tarihi:
akanenin simdiki partneri, heykel olayindaydi sanirim
onu teselli etmis lezbiyen abla
ve doktor yenge

baska da yok sanirim

de openingde bu kadar spoiler vermeyeydiler iyiydi
Mesaj tarihi:
Evet, yeni kougami olmuş. :)

Bomba ikili aynen devam, yalnız sibel güncelleme çekmemiş. Hala delik deşik sisteme bel bağlıyorlar. Neyse gene de iyi başladı.
Mesaj tarihi:
kougami nin olmaması beni çok soğutuyor animeden. sibyl system getirse ya ilerleyen bölümlerde kougamiyi avcı olarak.

eğlenemeyeceğim bu gidişle çünkü. bölüm boyunca bir ipucu bekledim ona dair, bölüm bitti. zaten protagonisti dişi olan animelere ısınamıyorum. tsunemoriyi her ne kadar sevsem de, değil yani.
Mesaj tarihi:
sibel'in dummkopf sistemini hala nasıl yedek dayanak olmadan sürdürmeye çalıştıkları cidden bir muamma. bari akane tabanca filan tutsaydı kenarda köşede. neyse anlaşıldı butchering için idiot ball tutulacak ille.
  • Yeni Oluştur...