Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 serverin scripterinin sphere developeri oldugunu bilmemen pricelessssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN BOKTAN SERVER ARKADAŞLAR GELIN EXELORIA UO DUZGUN SUNUCUDA OYNAYIN NE KADAR LISELI GERİZEKALI ADAM VARSA BU SUNUCUDA ADAM AKILLI UO ICIN EXELORIA UO . COM EZIK SUNUCULARLA VAKİT KAYBETMEYİN GERİZEKALI STAFF KADROSU EDİT DOLU SUNUCULARI +150 BOT PLAYERLARI VAR ADAM AKILLI OYNAMAK İSTİYORSANIZ EXELORIA.COM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bu serverda başladım. Connector'un içinde spyware varmış, bilgisayarın karşısında yaşadığım özel anlar webcame'den kaydedilmiş ve bana karşı şantaj amaçlı kullanılıyor. görüntülerden 2 ss'i aileme gönderdiler ve bunu gören babam sinirlenip lösemi hastası küçük kardeşimi öldürdü, üzüntüye dayanamayan annem ise kendini astı. gerçekten çok zor durumdayım sizlere önerim connector isteyen sunucularda oynamayın, doğru seçim exeloria.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 EXELORIA.COM ARKADASLAR GELIN BU SERVERDA VAKIT KAYBETMEYIN YENI ACILDI GEÇİCİ SERVERLARDA UĞRASMAYIN 1-2 AY SONRA KAPANACAK BURASIDA GELİN EXELORIA.COM GELİN EXELORIA.COM GELİN EXELORIA.COM GELİN EXELORIA.COM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 İyi güzelde server sphere exeloria ya kim gelip oynasın sunucunuz runuo hıaammı lan ne adamsınız ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 SANANE YUVARLAK IBNE GELIN EXELORIA.COM GELIN EXELORIA.COM GELIN EXELORIA.COM GELIN EXELORIA.COM GELIN EXELORIA.COM GELIN EXELORIA.COM GELIN EXELORIA.COM GELIN EXELORIA.COM GELIN EXELORIA.COM GELIN EXELORIA.COM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dot superdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dot birtanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Dot muthistir kainatin en iyi uo serveridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Somon ne acın varmış ya, Gerçekten oyuncuların hesabını çalıp, forumdan DOT konusuna exeloria çok iyi bir sunucudur gibi salakça şeyler yazıp suçu benim üstüme atabiliceğini mi düşündün? Bukadar mı kuyruk acın vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 terbiyesizleşmeyin ben açık buldum sana pm ile bildirdim kaldı ki istersen fixleyeyim açığını, benim uolist.com'da girdigim sunucuda sadece uolist ve test adlı 2 tane database vardı ondada yalnızca uolist databaseine erişim permissionları kötüydü başka birşey yoktu ben senin sunucunu oradan nasıl hackliyeyim ? kaldıki böle bir amacım olsa sana niye 10 gün önce bildireyim böle bir açık var haberin olsun diye aklın alıyor mu ? yakıştıramadım ha benim fikrimi sorarsan, tek ben degilimdir o açıgı farkeden eğer bu konuda benim yaptıgımı düşünüyorsan hakkımı yersin. dilersen yardımcı olmak isterim, ha 2. olarak kaldıki zaten bende şuanda türkiyedeki bütün sunucuların 10 şubat databaseleri var arcanum nebula dot pyramid revo neyse artık çok büyük bir mesela degil neys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 2 haftadir pevepeee birincisiyim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ya şu serverı akşam akşam ddoslayan herifin bi tarafı göğe eriyodur umarım. serverın sahibine hiç bi zararı yok anca playerın vaktini çalıyo. server sahibi de burayı okuyosa; http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/modules/ps2706/ps6235/product_data_sheet0900aecd80220a7c.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Site yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 var var www.dot.gen.tr www.dotultima.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Noldu bom oldu klasik bir tr ultima serverı daha havaya uçtu.Ne warsa nebulada war arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 nebulanın epey üstünde idi kalite olarak şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bizim arkadaş sıkılıp kapattı serverı fghfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 aynen sıkıldım kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Hee kaliteyi gördük, orda item para skill kasanlara acıdım ben senin açıcan server nolur :D böyle olur 3 ay max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben 2 ay evvel 700 lira atmıstım sunucu ıcın kapanmış helalivhoş olsun k derece keyif aldık . tıpta 4. senem bu kadar eglenmemıştm uzun suredır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 olm server iyiydi lan bok atmayın.En çok aktif farklı etkinlikler yapan serverdı kesinlikle.Nebuladan sonra +6 +9 ların değeri olan serverdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 +6 +9 olsa nolucak.Nebuladaki +12 +15 ayarlarındaydı( Adı ha +9 olmuş ha +12 ne farkeder ) .Walla skill kasıcam para kasıcam item kasıcam keyiflerine göre kapatıcaklar serverı etmedim küfür kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 sakin olun gencler gelin run uo takılak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Gençler heveslenip server açıyo sonra sıkılıp kapatıyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar