Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Ya şimdi Opeth'i seviyoruz falan iyi güzel... Yalnız şöyle bişey var, kafam kaldırmıyo artık distortiona abanan metali. Clean takılan veya en fazla ending credits ayarında olan Opeth parçalarını sıralasanıza bi be. Hadi be dayı be. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 in my time of need Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Blackwater park dinle bi kendine gel bakam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 black rose immortal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ark - noose bi dinleyin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Baştan sona Damnation albümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 akdeniz akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 death metal olayını bırakıp heritage diye bi albüm yaptı adamlar. ona da bakılabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 aman abart var bi de o da çok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 capul said: Blackwater park dinle bi kendine gel bakam... ulan kafam s.. akşam akşam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 opeth artık dinlenmiyo hakkaten closure falan akar gider ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 istasyonları çok iyi ama pompa da sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Damnation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 playlist yaptıydım ben. damnation albümü + to bid you farewell, a fair judgement, still the day beneath the sun, face of melinda, benighted, credence, remember tomorrow, coil, burden, atonement, hours of wealth, isolation years, den standiga resan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ölmüşsünüz siz. eskisi kadar dinlemiyorum ben de ama bir morningrise gibisi yok. dinleyin öldürmeyin metalciyi içinizdeki lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Ancak sabahları okula filan giderken dinleyebiliyorum ben ağır metal. Onun dışında progressive rock ya da metal takılıyorum. Çok geç olduğunda klasiğe ve jaza geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ulen zaten bildiklerim dışında böğürtüsüz cozurtusuz pek bişey yokmuş adamlarda :D Kulaklarım artık pamık gibi... Teşekkürler paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mr_Hand said: Ya şimdi Opeth'i seviyoruz falan iyi güzel... Yalnız şöyle bişey var, kafam kaldırmıyo artık distortiona abanan metali. Clean takılan veya en fazla ending credits ayarında olan Opeth parçalarını sıralasanıza bi be. Hadi be dayı be. :D 10 sene önce böyle bi soru sormuştum, damnation albümünün tümü denmişti. Benighted, Credence, Hope Leaves, Silhoutte, Weakness tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 moncici said: playlist yaptıydım ben. damnation albümü + to bid you farewell, a fair judgement, still the day beneath the sun, face of melinda, benighted, credence, remember tomorrow, coil, burden, atonement, hours of wealth, isolation years, den standiga resan yazdık ya olum altta mı kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 http://www.youtube.com/user/EtherealWaves/videos?view=0 + damnation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Heritage + Damnation dinle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Membaına in ve Camel dinle hacıt sen. Rajaz'dan gir gerisi gelir zaten. Heritaj da taş gibi mermer gibi albüm. Opeth'le az alakası var, Damnation'la ilgisi alakası yok ama ısınılıyor sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 transatlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 banada ekmek söylediydi. o zamandan beri resmen hastalık şeklinde dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar