Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 Dünya Kupası Eleme | Hollanda - Türkiye | 07.09.2012 @ 21.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

balon said:

Gökhan Gönül sağ bekte garanti oynamalı, Hamit'in yüzünden gol yedik. Hatta goller de yiyebilirdik.

Ben Galatasaray için Hamit sağ bek, Eboue defans oynarsa nasıl olur diye düşünüyordum, Manchester maçı öncesi çok iyi bir ders oldu bu hakikaten. Hasan Ali'de biraz sırıtmadı değil ama hadi o kadar değildi.

Gökhan Gönül - Hamit

Selçuk - Tunay

Yapılması gereken değişiklerdi. Nuri inanılmaz durağan. Çocuk oynamaya oynamaya tükenmiş ama Hamit baya sinirlendirdi.

bu hamit bitiricek gs ı bak görürsün terim inat ederse hamitte cl de başımızı çok yakacak. öyle böyle değil
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun Selçuk'tan ziyade hücum hattındaki yetersizlikti, onun arandığını çok düşünmüyorum. En azından Emre çıkana kadar... Açık açık çok kötü bir hücum hattımız var.

Arda-Umut işler yaptı ama hiçbiri kendi düzenlerinde değildi. Umut resmen boşa oynadı destekleyeni olmadığı için, Arda desen serbest oynadı, iyi işler yaptı tamam ama ikinci yarı çok düştü oyundan vs.

Burak desen beş para etmez adam, Tunay tam 4-4-2 kanadı bu sistemde hücuma çok katkı sağlayamadı her ne kadar defansta çok büyük işler yapsada, Sercan desen daha pişmemiş tam tamına belli. Mevlüt geldi, adam ölmüş üstüne toprak atan yok.

Bakıyorsun geriye, hani kimi oynatacan. Pektemek vardı oynadığı maçlarda iş yapan o da sakatlandı. Alternatiflerin tamamı formsuz vs... Hamit'i açığa koysan belki toplar biraz ama o da çok formsuz. Yeri geliyor tecrübesiyle harika iş yapıyor, bir dakika sonra öyle bir hata yapıyor ki takım kontra yiyor...

Bizim asıl sorun hücum hattı, orayı toplayabilirsek çok iş yapar bu milli takım. Ortada ve geride bana kalırsa hiç sorun yoktu. (Hamit'i bek olarak düşünmüyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Maçtan önce lig tv yorumcuları Selçuk ve Burak sonradan oyuna girdi ve oyun değişti demesinler Abdullah Avcı'nın taktik değişikliği ile oyun geldi denmesi lazım dendi.

Herkes %1500 Selçuk İnan oynar/oyuna girer diye düşünürken adam 90 dakika dökülen Hamit'e ve girdiği andan itibaren hiç birşey yapmayan Nuri'ye bizi mahkum etti.

Kötü konuşmak istemediğim için susuyorum. Fazlasını söylemek gereksiz...
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

PZero said:

REZİLLİK ABDULLAH AVCI VE FEDERASYON İSTİFA ETMELİ . 90 DK MEHMET TOPAL OYNADI

hocam çok saçma mesajını okuduk ama bu iyice tüy dikti, 2 sayfa önce Topal'ın ayağına top değmedi diyodun cidden ne içiyosun merak ediyorum lol

90 dk oynadı diye orda isyan ediyorum anlamadınmı ? neresi saçma herkez aynı şeyi söylüyor biz söyleyincemi saçma oluyor .
Sosyal ağlarda paylaş

şu oyuncuydu,bu oyuncuydu yok abi! maç direk abdullah avcının yüzünden gitti.ilk olarak iyi bir orta sahaya sahipsin ama orta saha top yapamıyor! ikincisi oynaması gereken adamalar ne maksatla oynamıyor? bunlar futbolcuların suçu degilki.takımı yöneten adamın suçu. birde en büyük sorun milli takımda motivasyon eksikligi var abdullah avcı bir ara ekrana geldi suratı ağlayacak gibiydi. şimdi teknik direktörde böyle bir ruh hali varsa futbolcu ne yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bu hasan ali nasıl bir futbolcu biri açıklasın 3-4 fener maçı izledim milli maç izledim hücum 0 savunmada durmadan adam kaçırıyor dümdüz oyuncu halısahadan adam al sol ayaklı aynı işlevi görür futbolumuzun ne hale geldiğinin göstergesi birde bu adama 4m euro verdiler peh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...