Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 Dünya Kupası Eleme | Hollanda - Türkiye | 07.09.2012 @ 21.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Dostlar, yenildigimiz takim Hollanda... Biraz sakin. Hiddink kovulup "yerli hoca" istendiginde kim gelirse gelsin kovulacak demistim, kizmistiniz . Ulkenin milli takim beklentileri realiteden o kadar yuksek ki, kim gelse nefret edilecek, ve evet kisa sure sonra kovulacak.

Dunya ucuncusu olan takimin basindaki Senol Hocayi oyle bi kovduk ki taaaa koreye kadar gitti.

Yarisi sakat takimla Avrupa samp.da harikalar yaratan FT, neredeyse kufurlerle kovuldu.

Herkesin ORTAK HAYALI, dunyanin en iyi milli takim hicasi denen Hidding nooldu?

Eh A.Avci da bugunden istifaya cagiriliyor. Herkes avcidan daha iyi biliyor en ideal kadroyu...

Uzun donemli istikrar kimsenin de umurunda degil. Bunu da kovalim ama yerine gelecek olani da hemen kovmak uzere...

Idda ediyorum, Avci gidip yerine kim gelirse gelin, burada istifasini isteyeceksiniz... Boyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Her hocanın maç başında kafasında bir taktik vardır. Doğru veya yanlış. Ancak sonradan eğer birşeyler ters gidiyorsa önlem alıp, değişiklik yapmakta önemli bir TD yeteneği. Niye Fatih Terim'i bu sene övüyoruz, çünkü inat etmiyor, değişiklik gerekirse tak diye yapıyor. Tamam Selçuk'la başlamamış olabilirsin ama 70'ten sonra yorulan takımda pas trafiğini daha iyi düzenleyebilecek açık ara bu ülkedeki en zeki ve en iyi futbolculardan birisi olan Selçuk'u almayıp, yerine formsuz Nuri'yi alırsan, üstüne bir de Selçuk'un iyi yaptığı geriden top alıp oyun kurma işini ona yaptırırsan olmaz bu iş. Keza Hamit oyun düştü, çıkarırsın alırsın GG'yi. Mevlüt-Burak-Umut olunca daha fazla pozisyon gol olmuyor. Avcı muhtemelen topu daha hızlı ileri taşımak istedi, ilk yarı için fena değildi, Selçuk'un daha yavaş kalmış olduğunu düşünebilir. Ancak oyun artık öyle bir noktaya geldi, pas seçimleri yerin dibini gördü. O zaman elinde oyunu rahatlatabilecek, Emre'nin yaptığı her şeyi en az onun kadar hatta daha iyi yapabilecek bir adamın var. Selçuk'un defansif özelliğini hafife almayın. Nerede durması gerektiğini, vücudunu kullanmayı iyi bilen bir oyuncu. Topu kaptırmamanız gereken zamanlarda en ihtiyacınız olan adam ki, kaptırdığımız toplardan verdiğimiz pozisyonların haddi hesabı yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada milli takımımızı hep yukarıda gördüğümüze katılıyorum. O kadar iyi olmayabiliriz. Ama bugünkü Hollanda takımı da uzun yıllardır gördüğümüz en kötü Hollanda takımı olabilir. Bakmayın hücum hattına. Takım olarak Hollanda tarihinin kötüleri arasındadır net...
Sosyal ağlarda paylaş

Hollanda'yı bu kadar kötü yakalama şansımız yoktu. Adamlar ilk yarı gol yemek için çok çabaladılar defansta da, biraz şanssızlık bolca beceriksizlik derken olmadı. Ama iyiydi ilk yarıdaki oyun gayet ama ikinci yarı aynı tempoyu koruyamayınca bi de Hollanda geri çekilince açamadık.
İkinci yarı hele de Emre çıktıktan sonra çok çaresiz hücum etmeye başladık, hani Selçuğun olmaması o zamana kadar da yanlıştı bence ama en azından sonradan girmesi lazımdı.
Hamit baya fıtık etti ama. Robben direk maden olarak kullandı zaten kanadı, kazmalık etmeseler erkenden 3-4 olurdu zaten.
Neyse yine de büyük kayıp değil Hollanda'ya deplasmanda yenilmek. Saçma sapan maç kaybetme alışkanlığından kurtulalım yeter ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'nin en iyi futbolcusu geçtim 11'i oyuna alınmıyor, sonra bu takımdan başarı bekliyoruz. Hala Nuri Şahin'den bir şey yapması bekleniyor. Dünyanın en overrated oyuncusudur Nuri, Alman ligi dışında hiçbir yerde oynayamaz. Gökhan Gönül varken Hamit'i sağ beke koymanın açıklaması sadece sakatlık olabilir, çünkü Hamit hem formsuz hem rakibin en etkili oyuncusunun olduğu yere konulur mu arkadaş akıl var mantık var.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında fenada oynamadık ama hocanın ilk maçına vermek lazım, eski öğrencilerine sanırım takıntısı var biraz, birazda gurbetçi takıntısı, onun haricinde,

tolga
gg semih ömer hak
selçuk topal emre
umut burak arda

şeklinde çıkmalıydı diye düşünüyorum, birde arda o kaleci ile karşı karşıyaki pozisyonu atsa tadından yenmezdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

macı izlemedim, az once ozeti izledim. fena oynamamısız ama hocanın bu takıntılarından hemen vazgecmesi lazım. gurbetciymis, eski ogrencisiymis falan farketmez. milli takım orası, formayı iyi durumda olana vermek zorundasın. hangi taktigi yaparsan yap, selcuk'suz milli takım olmaz su donemde. hamit'in ne durumda oldugunu gs'deki maclarını izlememis mi bu adam?

kadro tercihlerinde degisiklikler olması gerekiyor ama genel olarak hollanda gibi bi rakibe karsı oyunumuzu begendim. gerci arda tek basına oynamıs gibi gorunuyor ozette ama bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Aslında fenada oynamadık ama hocanın ilk maçına vermek lazım, eski öğrencilerine sanırım takıntısı var biraz, birazda gurbetçi takıntısı, onun haricinde,

tolga
gg semih ömer hak
selçuk topal emre
umut burak arda

şeklinde çıkmalıydı diye düşünüyorum, birde arda o kaleci ile karşı karşıyaki pozisyonu atsa tadından yenmezdi :)

Benzer kadroyu umut-burakın yerini değiştirip hak yerine balta koyarak kurdum ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

robben gibi adam karşısına hamiti koymak çok zekice.
gönülü koyup ileriye de hamiti koysaydı hem hamitin performansı artardı hem de o kanadımız o kadar paramparça olmazdı. hamit kötüydü ama adama da hiç destek gelmedi önündeki kanattan. bire birde robben ile başa çıkacak kaç bek var dünyada?

selçuk inan nasıl kesilir inanılır gibi değil. oynattığı adam da tunay. bokunda boncuk mu buluyor bu gurbetçilerin avcı bilemiyorum ama ömrü uzun olmaz bu kafayla.
Sosyal ağlarda paylaş

Tunay ilk yarı harikaydı, ikinci yarı düştü. Nerenizle izlediniz maçı?

İlk yarı Hamit'in bütün hatalarını telafi etti, hücumdan çok defans yaptı. Gücü yetmedi ama kendini çok geliştirmesi gerekiyor onu açık açık gösterdi.

Gurbetçilerin hepsine laf söyleyin de dün laf söylenmeyecek iki isim Tunay ve Ömer'di.
Sosyal ağlarda paylaş

dun iyi oynadılar da bu tercihin yanlıs oldugu gercegini degistirmiyor. kotu de oynayabilirlerdi, o zaman da kim bu adam yea cekecektiniz. nasıl oynayıp oynamayacagı belli olmayan, takıma daha yeni girecek oyuncudansa, ne oldugu belli, takıma daha onceden katılmıs selcuk tabi ki daha dogru tercih olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Dostlar, yenildigimiz takim Hollanda... Biraz sakin. Hiddink kovulup "yerli hoca" istendiginde kim gelirse gelsin kovulacak demistim, kizmistiniz . Ulkenin milli takim beklentileri realiteden o kadar yuksek ki, kim gelse nefret edilecek, ve evet kisa sure sonra kovulacak.

Dunya ucuncusu olan takimin basindaki Senol Hocayi oyle bi kovduk ki taaaa koreye kadar gitti.

Yarisi sakat takimla Avrupa samp.da harikalar yaratan FT, neredeyse kufurlerle kovuldu.

Herkesin ORTAK HAYALI, dunyanin en iyi milli takim hicasi denen Hidding nooldu?

Eh A.Avci da bugunden istifaya cagiriliyor. Herkes avcidan daha iyi biliyor en ideal kadroyu...

Uzun donemli istikrar kimsenin de umurunda degil. Bunu da kovalim ama yerine gelecek olani da hemen kovmak uzere...

Idda ediyorum, Avci gidip yerine kim gelirse gelin, burada istifasini isteyeceksiniz... Boyle.

HAYIR FUTBOLDAN en iyi biz anlarız hıh
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

BiTcH_oFBaT said:

rvp'ye bağlı.

snejder robben huntelaar a falan bağlı değil mi? =P

adam çok klas gol attı.

geri kalan tırt işte. dedim sana.

Ben ön sahadaki oyuncuların performansına bakarım sonra hocaya kızarım. Sahada gezinen bir Hamit vardı. Son golde de adamı bıraktı resmen. Sen taktiği ne yaparsan yap önce oyuncularda bitiyor iş. Selçuklar filan sonra geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...