BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yada içine her ne ile dolduruluyorsa ondan bir tüp bulsam da yeter ama tercihim bir yere gidip oradan hazır halde balonları almak mesela bir parti organizasyonu yapan dükkan gibi göztepede vardı ama kapandı yeni bir yer de henüz keşfedemedim herhangi bir fikri/bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 kahverengi olan tüplerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 helyum gazı dolduruyorlar http://helyumgaz.com/ uğraşırım diyosan burası satıyormuş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ildeniz abi bak inönü caddesinden ethem efendiye inerken alt geçite gelmeden solda bi arçelik vardı orası parti magazası oldu orda vardır bide bostancı koprusunden bayar caddesi yan yola donerken estecitye gelmeden sagda bi tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 düğünde uçan balonlarla yazı yazmak / yazılı balon dağıtmak HOW IMAGINATIVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 helyumun düğnyada cok sınırlı bi stok olması rezervlerin cogunun 1930larda depolanıp hala onların kullanılması yeni rezervlerin bulunamaması bilim adamlarının yaklasık 30 sene sonra testler için helyum bulamıcaz diye yakınmasına ragmen ildeniz düğününde helyum balonundan vazgecmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://www.popularmechanics.com/science/health/med-tech/why-is-there-a-helium-shortage-10031229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 insanlık dramı oldu 1m³ gaz fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 raat olun şu anda benim bildiğim 2 tane fabrika kuruluyor helyum için ama en nihayetinde bitecek gibi olursa gider yıldızlardan toplar geliriz. yalnız bildiğiniz anlamıyla teknoloji son buluyor ha helyum olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 goldbären said: düğünde uçan balonlarla yazı yazmak / yazılı balon dağıtmak HOW IMAGINATIVE You shall see when we get to my archives Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ayda var helium falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 bence içine çekip sesini komikleştirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 huun said: raat olun şu anda benim bildiğim 2 tane fabrika kuruluyor helyum için ama en nihayetinde bitecek gibi olursa gider yıldızlardan toplar geliriz. yalnız bildiğiniz anlamıyla teknoloji son buluyor ha helyum olmazsa. İldenizin düğününden degerli mi, hırbo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 He ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuratCan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 piyasadaki çoğu seyyar satıcı uçan balonların içerisine zararlı gazlar koyuyor. alev aldığında felaket oluyor.Size önerebileceğim Svm Organizasyon Diye bir firma var güvenilir. www.svmorganizasyon.com.tr daha önce evlilik teklifi için ulaştım kendilerine adrese teslim yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Masaj var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 uçan balona evlilik mi teklif ettin :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ve kabul mü etti o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 svmorganizasyondan balon aldım ve en sevdiğim üç arkadaşım havaya uçtu. işlerini fazla iyi yapıyorlar. başka yerden almanızı tavsiye ederim. svmorganizasyon dolandırıcı uçurucu uçan balon havada seks redbull felix baumgartner skysex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 uçakdan atlayıp, düşerken havada sevişecek birini arıyorum bulsanıza bana. hayal ettim oldu diye fena reklamınızı yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben evlendim bitti gitti bu konuyu unutmuştum telaştan ahah virale up olması üzmedi de değil hani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 svmorganizasyon dan uçan balon aldık düğün için. Artık hangi gazı kullanmışlarsa düğüne gelen davetlilerin çoğu sinir krizi geçirdi. Damat pasta bıçağı ile gelini doğradı. Kaynana dünürünü takı kurdelası ile boğdu. Daha neler neler oldu... Kesinlikle svmorganizasyon dan uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Svm Organizasyon çok kalitesiz. dolandırıcı. hırsız. kargo sorunu. müşterilere karşı küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 istanbulda ucan balon bulamazsın ya cok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar