Ninja Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Ayda 1 kez L5R oynuyoruz gercek tarihe es giden bir senaryo ustunde.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 The One Ring oynayan var mı hiç burada? Bugün yeni hardcover Heart of the Wild geldi elimde kesinlikle artwork ve Tolkien atmsoferini yakalamakta aşırı başarılı bir oyun. Bilmeyenler öğrensin. http://rpg.drivethrustuff.com/product/116987/The-One-Ring---The-Heart-of-the-Wild http://www.cubicle7.co.uk/our-games/the-one-ring/
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Her hafta high level fr oynariyorum Pathfinder ile Oversoul'da.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 gerge güzel güzel oynatıyor oversoulda. hani ben oynamıyorumda bir kaç kere denk geldim, frp oynamak isteyen varsa tavsiye ederim kendisini.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ankara'da oynamak isteyen varsa ulassin bana. 1-2-3 oturumluk oyunlar oynatirim, Uzun, aylar suren gorevler disinda favorilerim onlar. Bir suru orijinal oykum de var generic sistemler kullanan. 3-4 kisi ile gelin, oynayalim.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ya şu bayram tatili vesilesiyle hızlandırılmış bi oyun oynasak? benim gibi bayramla çok işi olmayan kişiler varsa. cumartesi pazar neyim başlayıp hafta içide 2 gün falan oynayıp? ben oynarım o zaman.
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 gerge istanbul'a taşınsana :D grubumuz fena halde dağıldı, herkes büyüdü büyük adam oldu. ne zamandır oyun moyun yok...
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Benim oynadığım ve haftaya oynatmaya başlıyacağım oyun var genelde taksimde benim dükkanda oynuyoruz. Haftaya açıcağım oyuna yer var katılmak isteyen varsa
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 setting falan nedir? bir de ne sıklıkla oyun dönecek vs biraz daha bilgi plx
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bir dnd fr level 17 oyunumuz var onu salı ve perşembe günleri oynuyoruz. Çalışan adamlar için saat 6 da başlıyor genelde çok geç olmadan bitiriyoruz. Diğer oyun büyük ihtimal level 3 olacak. Ya Darksun olacak yada dragonlance emin değilim. Belki Zombie survivalda oynatabilirim d10 sistemle tam karar veremedim ne oynatacağıma.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Kaan olm ibra geliyor bırak buralarda oyuncu arayışını Benim ocağa kadar her haftasonum boş, senin kafeyi yağmalarız ibrada işsiz
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 olm oldun bizi özledi oldun bizim yüzümüze sesimize hasret tabii ki gelecek
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Oldunu haraslamaya başlayım o zaman ben
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Oldun yok abi ne frpsi fln demedi lan Ne zaman dedi DUDE HARASS HIM
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 One Ring ve Pathfinder'dan sonra şunu oynatmaya başlayacağım yakında diğer oyunları hiatusa alıp http://www.jedinews.co.uk/images/news/articles/AllTheStuff.jpg
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bende bunun beginner game'i var yaklasik 1 yildir =).. bizim gruba oynatacaktim ama daha firsat olmadi.. bizim gibi tabletop rpg nooblari icin cok tavsiye ediliyordu.. aldim.. o gunden beri de takip ediyorum.. tum custom materyaller, ek adventurelar, toollar vs var.. sistemini de cok sevdim.. ama daha ne oynadim ne oynattim.. edit: senin koydugun resimdeki de beginnermis zaten, dikkat etmemisim..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://www.infinitythegame.com/infinity/en/ Bunu aldım ben, bu hafta sonu boyayıp oynamaya başlayacağım.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Spyro said: bende bunun beginner game'i var yaklasik 1 yildir =).. bizim gruba oynatacaktim ama daha firsat olmadi.. bizim gibi tabletop rpg nooblari icin cok tavsiye ediliyordu.. aldim.. o gunden beri de takip ediyorum.. tum custom materyaller, ek adventurelar, toollar vs var.. sistemini de cok sevdim.. ama daha ne oynadim ne oynattim.. edit: senin koydugun resimdeki de beginnermis zaten, dikkat etmemisim.. evet ama ben direk core rulebook ve dice seti alcam sanırım. beginner almam heralde gerçi şekil şükül şeyler var harita falan. @GERGE: infinity modellere de ben hiç alışamadım ya bilmiyorum sarmadı nedense hobbit bekliyorum şuan bende yeni film çıksa örümcek almam lazım
oldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 iki tane var biri 3rd ad&d 5 seviye halfling wizard NG bir seviye sonra fatespinner olacak digeri bayaa house rule olan 3rd edition gibi bişe ama bircok seyi farklı orada da montecook edited ranger var elf aligment yok oyunda ama uyduracak olursak CN a faln denk geliyordur heralde 2. seviye basladık 8. seviye oldu yeni ikiside 2 seneyi astı heralde exp vermeyen dmleri kınıyorum burdan
Öne çıkan mesajlar