Borlach Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Abiler nedir bu olay ya? Bir gram nefes aldırmıyor bana bu hata. Devamlı oyundan düşüyorum. Daha sonra da disconnect hatası verip beni login ekranına atıyor. Battle net forumunda da millet yazmış ama çözüm göremedim, bileniniz var mı bu olaydan nasıl kurtulunacağını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 abi accountun baskasında olmasın o girmeye calıstıkca seni kickler hjangi oyun olduguda onemli deil wow sc diablo 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 yok baba, acc kimsede değil. ayrıca bu olaydan sonra kıllanıp şifreyide değiştirdim ama hala aynı saçmalığı yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Başkaları ile mi oynuyorsun, tek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 public game. single hiç denemedim, bi deneyeyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 solo da sıkıntı yok. ama public game de yine atıyor. ne mal bi olay anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Olm public game de YOU HAVE BEEN REMOVED diyo. Adamlar atıyo seni gruptan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 oyuna girince oturup bekliyor musun nabıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/03/overshoot.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bug degil feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ahah, atmalarına şaşmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 haha iyi malzeme olmuşuz :) yok, atma gibi bir durum söz konusu değil, arkadaşlarla oyun kurupta test ettik yine aynı sıkıntı oldu. daha sonra single'daykende atmaya başladı ama kendiliğinden düzeldi anlayamadım mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Köpeğim konuyu okudu. Sana böle bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Seele said: http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/03/overshoot.gif Sunun orijinali nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 benim başıma geldi bu olay arkadaşlarla oynarken 3-4 kere. barbar oynuyorum. mobların arasındayken ww + sprint e başlamaya çalışırken oldu hepsi. sanki client yer bilgisini gönderiyor server yok alakan yok orayla diyip geçersiz kılıyor ve atıyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar