Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoTS Beta Balance

inyourmind

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

ohhh shiii!

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=386472

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Amx6y5u0o_8

YES YES YES YES!!!

Oluum orgazım oldum. Nası özlemişim var yaa. Terran'ım bu Carrier microsundan oldum olası nefret etmişimdir oldum olası da çözememişimdir. Ama şunu izlemek o kadar zevkli ki!

Ayrıetten huun. Yiğidi öldür hakkını yeme diye bir söz vardır bilirsin mi? Şöyle anlaşma yapalım. Ben necoyu (En azından HotS'a) geri dönme konusunda ikna edeyim sen benim evi yakma. Mangalda yaparım bak. Mis gibi teras var biliyon nu?
Sosyal ağlarda paylaş

Targeted unit lights up red when targeted. If the unit moves 13 range out of where the Seeker Missile is, the Missile fizzles.

Hedeflenen ünitenin kırmızı yanmasına kadar aklıma gelmişti bu değişiklik, keşke bir yerlere yazsaydım da "aha dediydim" diyebilseydim :D Oyundaki yetenek tavanını yükselten çok iyi değişiklikler olmuş. Doğru yolda Blizzard.

Edit: Seeker missile'ın alan etkisi özelliği de kaldırılmış galiba. O zaman pek de iyi olmamış. Hedeflenen ünitenin kırmızı yanması alan etkisinden kaçmak için karşı tarafa fırsat veriyor zaten, eskisi gibi alan etkili olup bu şekilde kırmızı yanması şeklinde tekrar değiştirirlerse daha iyi olur sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

en ilginç update'lerden biri medivac speed boost, hiç değinilmemiş. heal-mana olayının ugprade'i de güzel. öyle eskisi gibi 50 tane basmaya gerek olmucak belki de. bi de 2'li drop yaptığın zaman muhtemelen en kötü ihtimalle 1'ini kurtarabilicen muta gelse bile speed boost ile. baya güzel bir şey bence
Sosyal ağlarda paylaş

SC ile WC3 arasındaki fark birinde ünitelerin ability'leri olması diğerinde olmaması değil, o yüzden WC3'e dönmez oyun. Oyunun yetenek çıtasını yükseltmek için yetenek koymak zorunda Blizzard. BW'de bunu yapmak için ünitlere yetenek koymaya gerek yoktu çünkü smart cast yoktu, 12'den fazla ünite seçilemiyordu, melee üniteler kendiliğinden sarmıyordu düşmanları. Eğer SC2'de de BW kadar az ünite yeteneği olursa mikro namına a-move'dan başka bir şey kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...