Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 senko said: yaklasik 8 yildir hemen hemen her aksam disardan soyluyorum patetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Saeros said: senko said: yaklasik 8 yildir hemen hemen her aksam disardan soyluyorum patetik abi bende onu dicektim yazık lan 8 senedir dısardan yemek nedir ev yemegine hasret kalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ev yemeği dediğin kuru fasulye bilemedin pilav neyine hasret kalıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Flassh said: ev yemeği dediğin kuru fasulye bilemedin pilav neyine hasret kalıcan sofrada babasından azar işitip "bir an önce üniversiteyi kazanıp şu lanet evden gideyim de, her gün hamburger, pizza, kebap yiyeyim" diye aklından geçiren genç fikirlerine benziyor. tanımam etmem seni; ama yorumunun kalitesi ancak bu kadar dostum, kusura bakma. kuru fasulye+pilava laf edilmiş abi tutamadım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sürekli dışarıdan yemek söylemek bildiğin depresyon ve mutsuzluk sebebi. en kötü ihtimal yemeğini kendin evde yapman lazım, ha diyorum ama ben de hayvan gibi söylüyorum tek kalırken. ben annem hazır bişi yapıyoken bile laf ediyorum, anne patatesinin bile bi farkı var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 anne yemeği başka, onun içinde sevgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 iyi ki +cacık diye de eklememişim. gelir döverdin valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 senko kabızdır hatta önde bayrak sallıyanıdır. activa yiyip duruyordur bütün gün peheyy içi çürümüş yazık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Flassh said: ev yemeği dediğin kuru fasulye bilemedin pilav neyine hasret kalıcan http://i.imgur.com/VQ4km.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 NolaxThensbane said: senko kabızdır hatta önde bayrak sallıyanıdır. activa yiyip duruyordur bütün gün peheyy içi çürümüş yazık be. beton suıcar insan her gun durum hamburger ya duvarları deler abi ayrıca ev yemegi nasuıl kuru fasulye pilav ya dolma sarma karnıyarık fasulye bezelye ıspanak türk mutfagı ve salcalı sulu ekmek banılası sulu yemek kültürü abşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ankara belediyesinin alt yapısını işte bu çökertiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 selçuk her gün bi kaşık zeytinyağı filan iç bari lan YARA OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sucuk ekmek yemeyen adam sorar tabi sucuk ekmeğin fiyatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sifona abanmadan önce belini kır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 istemsizce gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 çok saçma bi konu, 2 lira ile mi dolandırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 günde 100 kişiye böyle madik atsalar ayda 6000 lira para eder. 6000 lira iyi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bu kadar satış yaparken isimlerini bu şekilde kirletmezler, kuruntu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 adam dominos kuryesi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 SekerPembe said: bu kadar satış yaparken isimlerini bu şekilde kirletmezler, kuruntu sadece Reklamın iyisi kötüsü..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 goldbären said: şişko olman lazım normal şartlar altında (1 atm 20 C) (pi'yi üç alınız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ahahaha iyi bilin ana evinin degerini iste. Keske firsat olaydi da anamgillerle beraber yasasaydim. Hem insan gibi beslenirdim hem de kafam rahat ev kredisine girmistim. bosaltim sistemim hayret vericek duzeyde saglam calisiyor, merak eden arkadaslarin bilgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 böyle 2 lira 1 lira tırtıklıyorlar kimse de hakkını aramaz para böyle kazanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Benim başıma hiç böyle şeyler gelmedi, ben bayağı şanslı adammışım demek. Bir de her söylediğimde 40 detay değiştiririm, yok mayonezi çıkart turşu koy, domatesi çıkart hardal bas diye. Adamlar elma dilim patatesleri olmayınca telefon açıp isterseniz normal dilim gönderelim diye soruyorlar bir de şeker şeker. Yemeksepetinden söylerken herhangi bir mağazadan başıma gelen tek kötü olay yemeğin bir kere 90dk'de gelmesiydi. Onda da sistemde hata olmuş adamlar benim siparişi Bahçeşehir Burger King yerine Beylikdüzü Burger King'den getirmişler. Telefon açıp sorduydu BK'daki çalışan; "beyefendi Bahçeşehir'de 2 tane BK var neden Beylikdüzü'nden sipariş verdiniz?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dominos deyip geçiyoruz ama sonuçta franchising bunlar. her birinin kendi patronu, kendi müdürü, çalışanı var. dominos mesela son 2-3 yıldır gittikçe iğrençleşen pizzaları ile biliyordum ben; ama geçenlerde evin yakınlarında açıldı bir tanesi, italya'da en kral pizza restoranına gitsen herhalde ancak bu kadar güzel pizza yersin. yani biraz şans işi bu, iyi idare edilen dominos fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar