aramil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 10 gün tatil denmiş, ırgatlığım yine başıma vurdu sizin yüzünüzden lanet gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 15 gün sonra bi 10 gün daha var ama onu yazmıyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Bu cumartesim tatil bana 15 gün değerinde ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Bu kadın milletini boş bırakmayacaksın günlük, bunu çok iyi anladım. İnstagrama girmedik güvendik. Yanımdayken bir baktım bir lavuğun fotoğrafları daha yüklenirken beğeniyor bizimkisi. Ne ayak dedim instagramı kurdum bunu bir followladım ohhyş dedim ikisi neredeyse her fotoğrafını beğenmiş karşılıklı. Facebook relation yapalımmı dediğim zaman "yok ben başkalarına sergilemek istemiyorum" diyorsun, bidaha sorduğumda sıkıyosa kabul etmede saçma sebeplerden biten ilişkiler başlığından devam etmicekmi bu konu anlarsın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Abi sen bu kıza niye yüz veriyorsun ki hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 allah drama geliyor. kiz ölmemis hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Lord_Argos said: Bu kadın milletini boş bırakmayacaksın günlük, bunu çok iyi anladım. İnstagrama girmedik güvendik. Yanımdayken bir baktım bir lavuğun fotoğrafları daha yüklenirken beğeniyor bizimkisi. Ne ayak dedim instagramı kurdum bunu bir followladım ohhyş dedim ikisi neredeyse her fotoğrafını beğenmiş karşılıklı. Facebook relation yapalımmı dediğim zaman "yok ben başkalarına sergilemek istemiyorum" diyorsun, bidaha sorduğumda sıkıyosa kabul etmede saçma sebeplerden biten ilişkiler başlığından devam etmicekmi bu konu anlarsın o zaman. hacı söylüyoruz o kadar dinlemiyosun ki adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Bi dk Lord_Argos "benim kıza bi haller oldu"cu pati mi? edit: O'ymuş hakkaten. Olm akıllanmıycan mı lan sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 PAAARTEEEH!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 SirWinstonPee said: Lord_Argos said: Bu kadın milletini boş bırakmayacaksın günlük, bunu çok iyi anladım. İnstagrama girmedik güvendik. Yanımdayken bir baktım bir lavuğun fotoğrafları daha yüklenirken beğeniyor bizimkisi. Ne ayak dedim instagramı kurdum bunu bir followladım ohhyş dedim ikisi neredeyse her fotoğrafını beğenmiş karşılıklı. Facebook relation yapalımmı dediğim zaman "yok ben başkalarına sergilemek istemiyorum" diyorsun, bidaha sorduğumda sıkıyosa kabul etmede saçma sebeplerden biten ilişkiler başlığından devam etmicekmi bu konu anlarsın o zaman. hacı söylüyoruz o kadar dinlemiyosun ki adamı. Ya hoca söylüyosunuz da bugün telefondan; "sen çok anlayışlısın arkadaşlarıma da söylüyorum en stresli zamanımda hep o beni sakinleştiriyo bazen sinirimi ondan çıkarıyorum istemeden" falan dedi şimdi de diyor; "sen nası mutlu olursan öyle yapalım" (plan yapıyoruzda hafta sonu için) diyor yani gidip geliyor bunun devreler :D Edit: İmla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 de'leri ayır lord gözünü seviyim anlıycam diye takla attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 wastyrx said: PAAARTEEEH!! ney?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Olm kız bi süre başkasıyla oynaşmış, şimdi bi şekilde onunla olmadı/olmuyo diye sana yavşıyo resmen. Manipülatif piç modunda olsan bişey olmaz da şu halinle üzüleceksin yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 gunluk birazdan gecirecegim 6 saatte 10 saat uyicam sanirim. keske bu hep mumkun olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 copry said: wastyrx said: PAAARTEEEH!! ney?????? Düşündüğün şey yarın, ben arkadaşıma gidicem bugün ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bu gece cok ilginc seyler olabilir yazarim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 xaty said: gunluk birazdan gecirecegim 6 saatte 10 saat uyicam sanirim. keske bu hep mumkun olsa sdfdfds uykucu şirin Günlük kuzenim bugün sevgilisine evlenme teklif edicek . Süpriz düzenlemiş bir de kartonlar ateşle uçan bıdılar herşeyi konuşmasını bile ayarlamış =))) Çoooook güzel olucak , çok heycanlandım ^_______________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Bi onun evlenmesi eksikti anasını satayım. LAYT! HERKESLER EVLENİYOR fenalık geldi. 1 ay sonra ki nişan için elbise baktık bugün ya bunney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 copry bize evlenmelik hatun bul q-q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Yasiniz basiniz kac daha yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 evlenelim demiyolar ki. evlenmelik hatun bul diyolar. sevgili diye arkadaşlarıyla tanıştırabilsinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 copry said: Yasiniz basiniz kac daha yaa :/ o zaman eglenmelik hatun bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Bara git onun icin yok ben de eglenmelik hatun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 gerekli zenginlik düzeyine ulasmadan dusunmuyorum ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar