senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 8.5 saat ayakta beklemek + bu saatte işten eve gelmek. daha feci bi gün yaşamam sanırsam kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 her telden tanıdığım var ona mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Uyumak istemiyorum, uyuduğumda tatilim bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 geldim istanbula. resmen yorgunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 lan sabah sabah zıkkımın kökü bi adamla toplantıya girdim. adam bana işimi anlatıyor kendisi bankacı. ağzına sıçtım. geç geldim. malzemeler için eleman gelecekti. yok. arıyorum yok.. bi de herkes çıktı gitti başka şeylere tek kaldım. fax geliyor anca. onlar da rusça nedir anlamıyorum bile. sonra birileri arayıp faxımızı aldınız mı diye soruyorlar sanıyorum. ama anlamıyorum rusça çünkü da da da da da anana da diyip kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bütün bunların arasında bir de buraya yazabiliyorsun, tebrik ederim seni dasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 canım sıkılıyor. tekim. tüm iş üstüme kalıyor. masa yumruklamayı istedim ama hoş olmaz. bacaklarımı da sağa solla histerik bi biçimde sallıyorum zaten. daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 türkçe fax gelmesinden iyi hacı. taratıp mail atma olayını anlatamadım insanlara. tapu gönderiyor, tapudaki bütün o orjinal işleme desen faxta simsiyah geliyor. kaç m2 bu diyorum, gelmedi mi fax diyor. fax ne?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ABİ SEN YİNE Mİ SIKKINSIN !!! https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/183450_10151056848211456_258039603_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mikiyi göstermeye gideceğim birazdan, değişik duygular içersindeyim. :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 radyoda teoman çalıyordu tam o sırada facebooktan yazan arkadaşıma naber lan hem yarabandım hem yaraam dedim alındı küstü galba sesi soluğu kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 gunluk kolonya ictim. sunun icindeki tıpayı cıkaramadım sonunda disimle abanınca,sisenin icinde de kolonya vardı baya ictim.simdi cok harika bir aroma olustu agzımda. hımps hımps yapınca limonlu kolonya kokuor nefesim.ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 lan kör olacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ə ye sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 miki en birinciymiş alacak sanırım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 agzina cakmak soksaydi keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 KAN ÇIKARTIRIM BAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Kriket sopamla döverim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 miki kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 vay arkadaş ne bitmez günmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 BabacumMostors said: sizce en güzel ikililer nelerdir? benim için şu anda Eticicibebe+Çay :) ayrıca Laurel+Hardy de fena deel:)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 berbat gün berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 gider ayak hayvan gibi iş yapıyor hesapladım çok sağlam para kaldıracam herkese benden bira ashdahhdahda ama bi manitam yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 gunluk hic tanimadigim birine oturup herseyi anlatasim var fck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 LOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar