Nekro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 %90 ini silecegin ve tek tek incelemek zorunda olacagin 1000 tane rastgele ss almak yerine guzel kareler yaratip kendin ceksen daha iyi degil mi. Hem kafandakine gore birseyler cikartirsin hemde öz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 PC/vindoz icin var midir bilmiyorum da, voice command ile SS alan bi yazilim bulursan baya isini gorebilir. Atiyorum CEK diye bagirinca mikrofona SS alicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Giovanni said: Abi şu prim yapmak komik görünmek için 3 kuruşluk beyninizle millete laf sokmaktan vazgeçseniz? Forumun içine ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Nekro said: %90 ini silecegin ve tek tek incelemek zorunda olacagin 1000 tane rastgele ss almak yerine guzel kareler yaratip kendin ceksen daha iyi degil mi. Hem kafandakine gore birseyler cikartirsin hemde öz olur. Dediğinde doğruluk payı var ama OP nin önerisinin şöyle bir avantajı var, daha sonra hikaye üzerinde değişiklik yapmka istediinde veya farklı şekilde kurguladığında o aldığın binlerce ss sayesinde kolayca yapabileceksin. Kendim ss alayım dediğinde en son bazen keşke şurda da alsaydım diyorsun, tee oralara dönmen falan gerekiyor saçma sapan fazladan zaman harcıyorsun, ben yaşadım bunu =P Hem ss'leri arka arkaya atıp yön tuşuyla hızlı hızlı geçmek çok da zaman almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ben niye boyle sıkıca bağlanamıyorum oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Giovanni said: Abi şu prim yapmak komik görünmek için 3 kuruşluk beyninizle millete laf sokmaktan vazgeçseniz? Forumun içine ettiniz. Ne güzel söylemişsin ya. Bazen insanın ağzına neler geliyor da bu tiplere söylemek için. Neyse boşver diyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 aklıma gelen en basit kod (autoit3) aşağıdaki: while 1 ControlSend("Guild Wars 2", "", "", "!{PRINTSCREEN}"); sleep(60000) wend belki biraz daha basiti yazılabilir ama yeni tek istediğimi mükemmel şekilde hallediyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Windows'un task scheduler ile yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bash olsa script yazardım ama arkadaş powershell için yazmış işte. çalıştır onu. genelde böyle işler için en kolay ve kaynak yemeyen çözümler scriptler kullanmaktır terminalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 hangi terminalden kalkiyo o script? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 autoit3 scriptiydi yazdığım. http://www.autoitscript.com/site/autoit/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 http://makroman.lantar.net/cgi-bin/download.cgi?1.7 Şurdan indir Macroman adlı programı. Ultima online free shardlarda cok kullanılırdı,hala calısıyor guild warsta repeat eventlerde aslan gibi kullaniyorum mouse klick lerini filan, Kullanması kolay kasma filan da yapmaz sadece printscreen tuşunu F12 ye ayarla, programını ayarla bas gitsin. Bu arada bu programı kim yazdı ise tebrik etmek lazım arkadaşı,hala çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 http://code.google.com/p/chronolapse/ ahanda ilacın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 hakkaten frapsda varmış, yıllardır kullanırım ilk defa ss ye bakınca farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Absolut said: Fraps kullan onunda screenshot özelliği var belki de dedigin gibi otomatikde yapıyordur. Demiştim demek istemiyorum ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ss alan program kullandın die banlanırsam, stream yapanları mahkemeye vermeleri lazım bide ssleri temizlemek falan cok zahmetli iş deilmi onun yerine xsplit gibi programlar var streamyapmanı saglayan, ve orda local kaydet özelligi var yani oynadın herdakikayı video olarak kaydedio, ileri geri sarabilirsin falan daha mantıklı olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 10000 tane içinden 100 taneden az seçebilecek kadar işsizsen i've got bad news for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 şu anda yeni karakterim (bu proje için açtığım) level 45 oldu. ancak level 40 itibariyle ss almayı kestim. şu aşamada binlerce SS var elimde. Tek tek hepsine bakıp seçmek için 10+ saniye/resim harcamak çok boş geldi. Gene de bu elimdekileri derleyip toplayıp ilk 40 level için güzel bişiy yapcam. Arada çok güzel SS'lere denk gelmişim. Yardımı geçen herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yani şimdi bir şey söylicem, sonra mod bana taktı olacak. İlk sayfaya bakılsın, birde kralcılara bakılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 mod olarak laf sokup kitlemen gerekiyordu su an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ama bu lafımı sokarım gelecek cevaptanda korkmam tribi daha karizma duruyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Kanuni said: mod olarak laf sokup kitlemen gerekiyordu su an :D ahahaeha çok kötü ya o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Ayfon said: zümrütte güzel bi albüm yaptir. ilerde cocuklarina gösterirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 trollük son seviyede bazılarında. imam osurursa diye başlayan bir sözü hatırlatıyor bu durum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar