Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 yaşındaki çocuk için oyun

S-H

Öne çıkan mesajlar

S-H said:

5 yaşındaki kuzenim(kız) için oyunlar arıyorum da hiç bi fikrim olmadığı için bi danışayım dedim belki kızı,kardeşi vs için araştırmış olanlar vardır,şöyle basit eğlenceli bişeyler olursa şahane olur.

pc oyunu yok kız çocukları için,sen gugıldan aratıp barbie,kız giydirme gibi oyunlar oynat.inan çok seviyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Çocukluğunu yasamak ne ya bilhassa oynasın, sonra büyüyünce bilgisayar özürlü acsa ancak fesbuk kullanabilen birey oluyorlar.

Düşünülen oyun oynat bilhassa, hareketli oyun sonradan oynanıyor ama düşünülen oyun bu ne ya denip bakılmıyor yüzüne.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayar özürlüsü olmasın diye çocuğun hayatını açık da mahvedebilirsiniz tabi, karar sizin.. Mahvetmek tabirini abartı buluyorsanız durum daha vahim zira çocuklukta yaşanan sert tuvalet eğitimleri dahi, ciddi psikolojik rahatsızlıklara zemin oluşturuyor iken, bir insanın gelecek hayatını sağlam kurması için en önemli yıllarını bilgisayar başında, oyun yapımcılarına emanet etmek...

Risk çocuğun ebeveynlerin...
Sosyal ağlarda paylaş

Olaya oyle dramatize bir mantikla yaklasacaksak, en onemli yillari oyuncak yapimcilarina emanet etmek, cocuk kitabi yazarlarina emanet etmek, mahalledeki diger cocuklara emanet etmek gibi baska seyler de dusunebiliriz.

Fakat elbetteki cocuga bilgisayar oynatmak baska bir sey yaptirmamak anlamina gelmiyor. Kararinda oynadiklari surece bir zarari olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayar oyunları kötü rerörö.

Her seferinde tekrar ediyorum ama, şu an ingilizce konuşup okuyabilmemi direkt olarak Little Big Adventure, Monkey Island ve Broken Sword'a borçluyum.

Teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılarımla

Nubblade.

http://3.bp.blogspot.com/_sZyYFxO0rPM/TJcnhDrNkyI/AAAAAAAAFNw/JiFxfXrzKCY/s1600/familia.GIF
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...