benjani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 http://2.bp.blogspot.com/_nFO-Z3qN-Mw/TAoyiRxQwRI/AAAAAAAACMc/nPh3e5rCFVs/s1600/poep1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 fabulosoguy said: wow demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 topaçlı oyun yok mu yahu? sanalda döndürsün bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Neighbours from Hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 erkek olsaydı worms oynattıracaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 S-H said: 5 yaşındaki kuzenim(kız) için oyunlar arıyorum da hiç bi fikrim olmadığı için bi danışayım dedim belki kızı,kardeşi vs için araştırmış olanlar vardır,şöyle basit eğlenceli bişeyler olursa şahane olur. pc oyunu yok kız çocukları için,sen gugıldan aratıp barbie,kız giydirme gibi oyunlar oynat.inan çok seviyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 minecraft eauhea peaceful mod ac ev yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Çocukluğunu yasamak ne ya bilhassa oynasın, sonra büyüyünce bilgisayar özürlü acsa ancak fesbuk kullanabilen birey oluyorlar. Düşünülen oyun oynat bilhassa, hareketli oyun sonradan oynanıyor ama düşünülen oyun bu ne ya denip bakılmıyor yüzüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bilgisayar özürlüsü olmasın diye çocuğun hayatını açık da mahvedebilirsiniz tabi, karar sizin.. Mahvetmek tabirini abartı buluyorsanız durum daha vahim zira çocuklukta yaşanan sert tuvalet eğitimleri dahi, ciddi psikolojik rahatsızlıklara zemin oluşturuyor iken, bir insanın gelecek hayatını sağlam kurması için en önemli yıllarını bilgisayar başında, oyun yapımcılarına emanet etmek... Risk çocuğun ebeveynlerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Olaya oyle dramatize bir mantikla yaklasacaksak, en onemli yillari oyuncak yapimcilarina emanet etmek, cocuk kitabi yazarlarina emanet etmek, mahalledeki diger cocuklara emanet etmek gibi baska seyler de dusunebiliriz. Fakat elbetteki cocuga bilgisayar oynatmak baska bir sey yaptirmamak anlamina gelmiyor. Kararinda oynadiklari surece bir zarari olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 kız cocuğunun ilerdeki psikolojisine barbie'den daha cok zarar verebilicek bilgisayar oyunu düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 boyama kitabı al boyasın dursun hayalgücü gelişir. ne bilgisayarı ya daha 5 yaşında yazıktır günahtır. dddsaadfg bir de puzzle al soyle 100'luk falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 adam oyun onerisi istemis siz cocuk yetistirme uzerine kelam soylemeye baslamissiniz. gercek pati bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Skyrim denmedi değil mi? Yeni DLCsi Sims Edition® ile birlikte tam 5 yaşındaki kız çocuklarına hitap eder hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 konsol oyunların hepsi 5yaş seviyesi diyip taunt atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 birde diablo3. tek yapması gerken sol click tıklamak tüm oyun bu kadar. sevimli olsun diye pony gir yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bilgisayar oyunları kötü rerörö. Her seferinde tekrar ediyorum ama, şu an ingilizce konuşup okuyabilmemi direkt olarak Little Big Adventure, Monkey Island ve Broken Sword'a borçluyum. Teşekkürü bir borç bilirim. Saygılarımla Nubblade. http://3.bp.blogspot.com/_sZyYFxO0rPM/TJcnhDrNkyI/AAAAAAAAFNw/JiFxfXrzKCY/s1600/familia.GIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 güldürürken düşündüren oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar