Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 yaşındaki çocuk için oyun


S-H

Öne çıkan mesajlar

S-H said:

5 yaşındaki kuzenim(kız) için oyunlar arıyorum da hiç bi fikrim olmadığı için bi danışayım dedim belki kızı,kardeşi vs için araştırmış olanlar vardır,şöyle basit eğlenceli bişeyler olursa şahane olur.


5 yaşımdayken super frog gibi oyunları oynardım, onlardan çok keyif alırdım.
alternativ olarak ugh, jazz jackrabbit, prehistorik 2, robocod 2, hocus pocus, bi de super marionun şu gameboydaki 2. oyunu var.
biraz daha hardcore oyunlar için gods, golden axe, barbarian gibi oyunlar olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ablamin 5 ve 6.5 yasindaki kizlari bir iki haftadir benim evimdeler. Plants vs. Zombies oynamayi, ozellikle de Zen Garden'da ciceklere bakmayi seviyorlar. Bunun haricinde birine kiyafet giydirilen oyunlari seviyorlar. Bu tarz oyunlardan mesela oyunlar1.com sitesinde bolca var. Tabii bir suru baska sitede de benzer oyunlar var.

Bu arada, ben onlar seyrederken Killing Floor da oynadim, hic korkmadilar. Bir de Dead Space mi denesem...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Murray said:

5 yaşındaki bir çocuk için yapılacak en iyi şey, onu bilgisayardan uzak tutmaktır bana kalırsa. Bırak çocukluğunu yaşasın, ne kadar geç keşfederse o kadar iyi.


buna bende katılıyorum ama işte babası ayarla bişeyler dedi.bi de oturdukları yer öyle pek çıkıp dışarıda oyun oynayabileceği bi yer değil civarında pis mahalleler var,işte çocuk okuldan gelince evde vakit geçirmek için filan sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...