S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 5 yaşındaki kuzenim(kız) için oyunlar arıyorum da hiç bi fikrim olmadığı için bi danışayım dedim belki kızı,kardeşi vs için araştırmış olanlar vardır,şöyle basit eğlenceli bişeyler olursa şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 angry birds ve bilimum ipad oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 sims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 internette yokmu şu 50KB lik mario. ver zıplayıp dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ultima online oynayabilir atçılık oynar terzi roleplayi yapar www.stones.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bi yığın flash oyunu var öyle benim kardeş onları oynuyor hep dora the explorer filan diye başladı sonra kendisi keşfetti bişeyler yardırdı gitti dün en son bi oyun bulmuş mutfakta yemek yapıyodu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Feuer said: http://www.majhost.com/gallery/Shadows-girl/black/really.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 kraloyun oyunlar2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 call of duty black ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 5 yaşındaki bir çocuk için yapılacak en iyi şey, onu bilgisayardan uzak tutmaktır bana kalırsa. Bırak çocukluğunu yaşasın, ne kadar geç keşfederse o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 S-H said: 5 yaşındaki kuzenim(kız) için oyunlar arıyorum da hiç bi fikrim olmadığı için bi danışayım dedim belki kızı,kardeşi vs için araştırmış olanlar vardır,şöyle basit eğlenceli bişeyler olursa şahane olur. 5 yaşımdayken super frog gibi oyunları oynardım, onlardan çok keyif alırdım. alternativ olarak ugh, jazz jackrabbit, prehistorik 2, robocod 2, hocus pocus, bi de super marionun şu gameboydaki 2. oyunu var. biraz daha hardcore oyunlar için gods, golden axe, barbarian gibi oyunlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ablamin 5 ve 6.5 yasindaki kizlari bir iki haftadir benim evimdeler. Plants vs. Zombies oynamayi, ozellikle de Zen Garden'da ciceklere bakmayi seviyorlar. Bunun haricinde birine kiyafet giydirilen oyunlari seviyorlar. Bu tarz oyunlardan mesela oyunlar1.com sitesinde bolca var. Tabii bir suru baska sitede de benzer oyunlar var. Bu arada, ben onlar seyrederken Killing Floor da oynadim, hic korkmadilar. Bir de Dead Space mi denesem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 eve online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 oyunu kaparsa bil ki dahidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 en versen oynar, cocuk diye basit oyun kakalamaya gerek yok merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ne varsa oynar o zaten ayrı konu da, o yaştayken eğlenceli tarz oyunları daha iyi anlayacak ve tat alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Murray said: 5 yaşındaki bir çocuk için yapılacak en iyi şey, onu bilgisayardan uzak tutmaktır bana kalırsa. Bırak çocukluğunu yaşasın, ne kadar geç keşfederse o kadar iyi. buna bende katılıyorum ama işte babası ayarla bişeyler dedi.bi de oturdukları yer öyle pek çıkıp dışarıda oyun oynayabileceği bi yer değil civarında pis mahalleler var,işte çocuk okuldan gelince evde vakit geçirmek için filan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 amnesia dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 tetris alın hepimiz tetrisle başladık bu işlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Sallys spa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Revangelis said: call of duty black ops ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Zikko said: tetris alın hepimiz tetrisle başladık bu işlere.. en doğrusu bu aslında, tetristen ote oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 slenderman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar