Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık level 80 thief guildwars 2


ThiefTyria

Öne çıkan mesajlar

80 level thief, içinde 2000 gem var,bankada tonla tüm matlerden var, 360 kadar weaponsmithing mevcut.

claw of jormag keserken chattan 'dps fcking ice blocks' yazdığım için 72 saat ban yedim, bunca yıllık mmo geçmişimde böyle saçma salak sebepten ban atılmadı,oyundan soğudum; oyunda bad language uyarısı varken böyle sudan sebepten ban yediğim oyunun afedersin severim geçmişini lol arenanet.

Fiyat kafamda birşey yok ama anlaşılır,ciddi alıcılar iletişim için pm lütfen.

Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bende anlamadım %15 hp si kaldı jormagın 2 saat falan sürdü fight, millet ice blocklara dps yapması gerekirken addlere yoğunlaşmış event uzadıkça uzadı fcking dps blocks yazdığım için 72 saat ban gerçekten şaka gibi.
Kripp ve tayfasının cooking banlarından sonra karma weapon banı yuh dedirtmişti bu başıma gelen artık dicek söz bıraktırmadı.
Alıcı çıkarsa ban açıldığında bankanın resmini falan çekebilirim malzemeleri görmesi açısından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Account zaten x lira, içindeki gemler y lira, eh level 80 olmak nerden baksan 80 saat eder üstüne weaponmsmithing nerdeyse 400 vs.vs. 1 haftada 80 olunmuyor yani,günde 3 saat oynayan biri için 80 olmak 25günden fazla sürer örneğin.

Sonuçta kimseye zorla birşey satmıyoruz, fiyatı beğenmeyen almaz alınmazsa ya satmam durur,yada ucuzdan revize ederim fiyatı olur biter
:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 günde yaptım işte hocam yalan borcum yok 0 accountun 100 lira olduğunu göz önüne aldığımızda 2k gemle beraber zararına satıyor olmak mantıksız değil mi sencede?

Birde gem=gold demek değil ki? Bank tab + outfit düşünüyordum gemlerle.

Biraz acımasız yorum olmuş seninki para ihtiyacım olduğundan satmıyorum ayrıca satmış olmak için sattığım için, account fiyatı + 2 malbuş parasına böyle account satmam yinede teşekkürler :)

Satılmazsada sorun değil, ban açıldığında çinden biri 50 kere login olmayı dener hesap adıyla sonra yine ban atar zaten gw2 nps
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse vermek zorunda değil,illa satmam gerek diyede birşey yok. Benim gözümde 80/100 saatlik emeğin değeri 100lira eder,etmeli account ve gemi düştüğümüzde ama dediğim gibi sıkıntı yok.
3-5 kişi kafalayıp milleti reportlayıp banlantırmak için kullanabilirim hesabı sonuçta
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Size ne arkadaşlar, üç konunun ikisinde çekemeyen yorumlar dolu. Fiyatı beğenmiyorsanız ya da satılan şey ilginizi çekmiyorsa elinizi/ağzınızı kapalı tutmak bu kadar zor mu, beş yaşında mısınız? Burası da bir ilan sayfası, sahibinden.com ya da gazete ilanlarında abzürt bir fiyat gördüğünüzde telefon açıp rahatsız edip görüşlerinizi bildiriyor musunuz böyle? Kaldı ki pazarlık payı diye de bir şey var.

"Karakteri kendim kasarım zaten ben" nasıl tercih ve zevk meselesiyse, "ben hazır karakteri alırım işin kaymağını yerim" de karşı tercih ve zevk meselesidir. Alıcı değilseniz bıdı bıdı etmek zorunda değilsiniz dolayısıyla, konu hobilerinizi öğrenmek için açılmamış, ilgilenene satış yapmak için açılmış :)

"Beş günlük karakter o kadar para etmez" de süpermiş, ekonomi girmemiş yağmur ormanları adeta. Henüz 80 karakter sayısı oldukça az, bu kadar kısa zamanda 80 olmak aşırı yoğun emek isteyen bir iş, sıkılıp satan da henüz olmaz. Yani çok düşük bir arza muhtemel bir yüksek talep var, bu da yüksek fiyat demek. "İki aylık karakter" olsa yarı fiyatı anca eder esas.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burası ilan sitesi değil bir forum. istediğimiz gibi de yorum yaparız fiyata, asıl sana ne bizim yorum yapmamızdan? Çekememezlik falan demişsin bi de güldürdün, 15 yaşında falan mısın?

80 olmanın kısa sürmesi bir yana max lvl'a ulaşmanın en ufak bir artısı yok. 80 olan karakter sayısı azdır talep o yüzden fazla olur gibi bir mantık yok yani. 2k gem var diyor o da topu topu 6 gold yani.

bu karakter 250 lira etmez. isteyen alsın istemeyen almasın. isteyen yorum yapar istemeyen yapmaz. kalkıp da yorum yapanlara çekemiyonuz size ne konuşuyonuz, yaş 15 forumdonanımhaber ergen rage'i çekmeyin piliz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte "sana göre" etmez, açıkçası bana göre de etmez, ama bu işin piyasasında etmeyeceği ya da alıcısı bulunamayacağı anlamına da gelmez.

Hiçbir ilgi duymadığın ilana hiçbir pazarlık amacı gütmeden "KAZIKÇI RERÖ" diye saldırmak da olsa olsa çekememezliktir benim gözümde, senin üstüne alasın gelmiş ama Pazar Alanı'nın genel durumu bu yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...