Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ezik zihniyet


Gutshot

Öne çıkan mesajlar

e arena ve pvp sistemi olan bi oyunda tüm classları dengeli yapmak zorundasın. moba değil ki bu adamlar her oyuna girerken hero seçsin ona göre oynasın. bi ara tüm classlar aynıydı. fury warriorla enh shaman hatta combat rogue aynıydı bi ara. verdikleri buff bile aynıydı. onları değiştirmişler işte. eninde sonunda mmo bu, çok fazla devrim yapamazsın oyunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla sanki yeni talent sistemi kendi classını kendin yap gibi olmuş, mesela paladinin ilk tierinde, istersen sprint alabiliyorsun, istersen eski pOj. Sonra altlarda bir tierde istersen CC alıyorsun, istersen slow effect vs. vs. Veya mage'de fire olup Ice Barrier alabiliyorsun veya onun yerine başka birşey alabiliyorsun. Her classta herşey var evet, ama istediğin kombinasyonu sen oluşturuyorsun.

Dispellere 8 sn. cd geldi, dispell spam kalktı. Raidlerde ve BG'lerde herkes kendini dispell edicek healera bırakırsan ölüyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Warlocklarda self dispel var talentını alırsan zaaa.

Self dispel nasıl kalktı ya, akşam bi paladine girip kontrol ediyim heal mekaniklerini.


Dispel'cilerde var harmful dispel de, shadow priest, retri pala vs. gibi class'larda da debuff dispel vardı eskiden kaldırdılar onları komple.

Özetle warlock'u bilmiyorum ama dps classlar üzerlerindeki debuffları silemeyecekler artık dispel magic vs. gibi spell'lerle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm ok ona bakayım akşam.

Warlockta da pet talentları var sanırım 5. tier, orda sacrifice talentını alıp imp sacrifice edersen self dispel veriyor special ability olarak.

O aslında baya değişik talent ya. Succubus channeled incapacitate veriyor, köpecik interrupt, voidwalker +%20 hp 10 sn. Ipmte de self dispel var işte. Felguarda bakamadım demo specte o talentı hiç almadığım için ama heralde disarm veriyodur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...