Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Yaşadığım bir sorun hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım olacak ve hatırladığım kadarıyla patide superonline teknik ekibinde çalışan biri vardı, kimdi o hatırlayan/bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Bıraktı + banlandi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 eskiden çalışmış olması muhtemelen sorumu yanıtlamaya yetecek bilgiye sahip olduğu anlamına geliyor ona şüphem yok lakin banlanmış olması kötü olur ya :s adı neydi hatırlıyor musun ? belki bi arkadaşına falan sorup rica edersek ulaşabiliriz kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 işleri kolaylaştırmak adına söylüyorum. ben değilim. şüpheliler listesinden beni silebilisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 aha da buldum ! Dragonmax Nerde şimdi bu sevgili paticik üyesi arkadaşımız bilen duyan var mı ? Niye banladınız lan adamı ne güzel millete superonline ile ilgili yardım ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 dasaaa bu kibirli arkadaşa ne iş yaptığını söyleme böyle kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 sipeys değil.. sadece onu söyleyim. ama ne iş yaptığını söyleyemem onun. aa zaten bi sürü ipucu verdim! bulursun artık kimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bak o kadar yardım ettik. ikinci ipucunu da verince anında bulmuş. bi teşekkür ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Google'a teşekkür ettim yetmez mi ? Dragonmax'ın son postu efsane olmuş ama banlık bir şey göremedim ben. http://forum.paticik.com/read.php?23,5967727,5967743,view_spoiler=5967743:1#msg-5967743 Nerde dragonmax'ın arkadaşları toplaşıp bulalım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Dragonmax said: hep acınası bi haldeydin. herzaman da olucaksın. hepimiz hatırlıyoruz senin 300 kiloluk göbeğinle yağlı saçlarınla etrafta gezinip, konferanslara falan görevli olduğunda FBI dan geliyomuş gibi babanın eski takım elbisesi üstündeyken kulağına volkmen kulaklığı takıp kablosunu gömlek içine sarkıtıp, arada elini kulağına götürüp güvenlik kontrolü yapıyomuş gibi dolaştığın günleri.. neler dönmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konu dağılmasın superonline çalışanı arıyoruz saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ne sorucaksan buraya sorsan coktan cevabina ulasmistin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 işten ayrıldı o bildiğim kadarıyla. sen sor burdan iletmeye değer bişeyse iletirim ben ona başka yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 superonline kullanıyorum ben 7 yıldır ilk çıktığı günden beri olabilecek tüm problemleri yaşadım 3 kere taahhüt bozdum bi kere 700liraya yakın kusurlu hizmet bedeli geri ödediler şu an hala kullanıyorum aklına gelebilecek her türlü prbolemi yaşadım az çok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 300 kiloluk fbi olayı allam yaa güldürme etkisi hiç mi geçmez bir şeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bizim apartman'da var çalışan biri superonline'da, o mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 CthuLhu said: işten ayrıldı o bildiğim kadarıyla. sen sor burdan iletmeye değer bişeyse iletirim ben ona başka yerlerden teşekkürler. twitch üzerinde hd stream yapmam gerekiyor lakin her ne kadar 1280*720p için 2000-2500 kbps ve 1920*1080p için 4000-6000kbps değerlerine ihtiyacımız olsa da ne yaparsam yapayım 1.100 kbps streaming değerini aşamıyorum. Bu da beni 480p stream yapmaya iter ki berbat bir kalite sunar full çözünürlükte. Bağlantıyı test ettiğimde upload hızımın rahatlıkla 7.9mbps ve üzerinde değerler aldığını görüyorum ki bu da 7900kbps eder. -1000 (hattın daha sağlıklı olması ve bağlantıyı kastırmamak adına bütün limit kullanılmaz stream için) bize 6900 kbps değerini verir lakin ne yaparsam yapayım stream hızı 1.100kbps'nin üzerine çıkmıyor. Superonline teknik ekibi geldi inceledi modem değiştirdi ama durum aynı. Akabinde farklı bir cihaz ile hattı kontrol edip onun aracılığıyla bana bağlantı verdiler test yaptık ve istediğim hızlarda stream yapabildim. O özel cihazı bana veremeyecekleri için modem değiştirdiler ve deneme yaptık yine olmadı tekrar değiştirdiler tekrar aynı sonuçla karşılaştık. Arıza kaydım kapatılmadı ama teknik ekip çalışanı bu sorunu çözmek imkansız galiba gibi bir laf etti. Upload yaparken ulaşılan hıza stream yaparken ulaşılamıyor youtube'a video yüklerken süreyi ve boyutu hesapladığımda rahat şekilde 7000kbps+ olduğunu da görüyorum yani hat bu hızlarda yeterliliğe sahip. Latency değerleri frankfurt sunucusuna 55ms, londra sunucusuna 60-67ms. Frankfurt data center ile bağlantı %98 netlikte londra ile %99.4 Superonline streaming için bir engelleyici sisteme mi sahip yoksa başka şeyler mi dönüyor bilemiyorum lakin hesaplar ortada. Bu yüzden konu hakkında bir de onun görüşünü almak epey yardımcı olur diye düşünüyorum. Durum böyle aklıma deneyecek başka bir şey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 QoS yapıp streamingi limitliyo olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 xsplit satin aldinmi? free siyle 1080p yapamiosun sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Nessaftw said: Akabinde farklı bir cihaz ile hattı kontrol edip onun aracılığıyla bana bağlantı verdiler test yaptık ve istediğim hızlarda stream yapabildim. O özel cihazı bana veremeyecekleri için modem değiştirdiler. http://www.blogcdn.com/www.aoltv.com/media/2006/10/swordldld.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Miraul said: xsplit satin aldinmi? free siyle 1080p yapamiosun sanirim hacı iki satırını mı okudun :p öyle bir sorun olsa milyon kere çözmüştüm. sorun upload değerinin stream yaparken tıkanıp kalması 1000kbyi geçememek ile alakalı bir durum. ve her ne halt ise o modem varken orada oluyor. onların getirdiği modem benzeri sadece optik ve lan girişi olan cihaz ile test ettiğimizde 1080p stream çok güzel şekilde çalışıyordu. kozalak said: QoS yapıp streamingi limitliyo olabilirler. peki modem tanımlı şekilde mi oluyordur ve neden sadece stream için yapılsın ki böyle bir şey ? upload yaparken böyle bir dert yok ne diye streame bulaşsınlar orasını aklım almıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Bilmiyorum ama aklıma mac yayınları geldi. Dusuk bi ihtimal. Ozel cihaz diye bir sey olmaz bu arada. Muhtemelen pahalı bir seydir o o yuzden veremeyiz demislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 özel cihaz dememin sebebi onlara ait test modemi tarzı bir şey olması. pek modeme benzemiyor aslında pos cihazı tarzında bir alet. Maç yayınları ile alakası olur mu hakikaten :s Hmm bak hiç düşünmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Digiturk superonline, zamaninda korsan mac yayini stream yapanlardan baya zarar etti, buyuk ihtimal o yuzden limit koymuslardir stream upload hizlarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bence de upload için qos tarzı bir sistem yapıyorlar. direkt böyle sor bakalım, resmi olarak EVET YAPIYOZ QENQ derse tüketici haklarına falan başvur, kan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar