Aiko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 siz kimsiniz? sen ingiliz miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 iyi lan...orta sahasız tur geçtik. plzen karşısında emre ve kristiyan adam gibi oynarsa; şu kuyt ve sow'da gol kaçırmayı bırakırsa turu geçeriz. Bu arada Salih Uçan'ı çok beğendim. Helal olsun,maşallah çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://i.minus.com/iS70udWseW9Z0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 KuddusiMavra said: iyi lan...orta sahasız tur geçtik. plzen karşısında emre ve kristiyan adam gibi oynarsa; şu kuyt ve sow'da gol kaçırmayı bırakırsa turu geçeriz. Bu arada Salih Uçan'ı çok beğendim. Helal olsun,maşallah çocuğa.emre oynayabilcekmi ki? bide fenerliler umutsuz ama bence fener son 8 e kalırsa iman gücüyle finale kadar gidebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ne guzel gif'mis o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 KuddusiMavra said: iyi lan...orta sahasız tur geçtik. plzen karşısında emre ve kristiyan adam gibi oynarsa; şu kuyt ve sow'da gol kaçırmayı bırakırsa turu geçeriz. Bu arada Salih Uçan'ı çok beğendim. Helal olsun,maşallah çocuğa. emre oynayamıyor çetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 haydaaaa...ben bu turdan itibaren oynayacak diye biliyordum. sakat o zaman. bu Plzen'i orta sahasız geçmek zor. çek takımları coşmuş yine. akşam sparta prag'ı 90+2de attığı golle eledi chelsea. plzen'de napoliyi içeride ve dışarıda bayılttı. bizim milli maçı izlemedim ama izleyenler hep çeklerin çok iyi takım olduğunu söylüyorlardı. bizim takım Avrupa'da son dönemde yaptığı tek iyi şey olan savunmayı sağlam tutmalı.buradaki maçta keisnlikle gol yemeden gol atmalı. bence favori bu durumda açık ara Plzen. dur bakalım ne olacak?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 deplasman zaten -30.. götü donar bizimkilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Naptın abi maç 7 martta ve çek Cumhuriyeti'nde kutularda değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ya dün kar mar olunca ortamda -30'u çaktım geçtim işte.. dufhdsuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 mokoko said: http://i.minus.com/iS70udWseW9Z0.gif kaleci fizik kurallarının ötesine geçmiş bir noktadan sonra yalnız neden ortada durmuyorlar kasıyorlar bu kaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 açık yere yakın durmazsa adam iman gücüyle abanır haraket bile edemez yerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 çok az bişey sağda durmalıymış, şut enfes ama çelebilirdi bi şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 forgiver said: mokoko said: http://i.minus.com/iS70udWseW9Z0.gif kaleci fizik kurallarının ötesine geçmiş bir noktadan sonra yalnız neden ortada durmuyorlar kasıyorlar bu kaar topu görebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wHolIsV0ZGg Aha bu kaleci yakalardı onu ha. (5.55'ten sonrasına bi bakın.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ochoa ünlü FM efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 oha kimmiş bu kaleci yaw wikide şöyle bir şey yazıyor "On 11 July Ajaccio's club president Alain Orsoni announced that Ochoa would stay for the 2012–13 season amidst rumored interest from clubs such as Olympiacos, Fenerbahçe SK, Beşiktaş JK, and Sevilla, but the teams nor Ochoa's manager could come to a solid agreement.[9][10]" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Avrupa'ya geldikten sonra ağrı patladı. Balonmuş Ochoa gördük asdfsdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 balon değildi alışamamıştı. şu an ajaccioda çok iyi oynuyo bi kaç denk geldiyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 On 11 August Ochoa started and played against OGC Nice in a 1-0 away win for their first game and win for the season. On 19 August Ochoa played in Ajaccio's 0-0 draw at home against Paris Saint-Germain, in which he played a big part by keeping a clean sheet.[11] In the third match of the season Ochoa played 60 minutes against Valenciennes in which he had to be substituted out due to a collision with a teammate. Ajaccio lost the match 0-3. Ajaccio and Ochoa bagged another win against Evian Thonon Gaillard F.C. defeating them 3-0. On 29 September Ochoa played in a 1-0 home win against Stade Brestois 29, and on 21 October Ajaccio tied 0-0 against SC Bastia making it Ochoa's 5th clean sheet in 9 appearances thus far. On week 10 of the season Ochoa faced FC Lorient away, Ajaccio led the game in the first half 4-1 lead, but in the second half Ochoa let 3 extra goals go in to his net due to bad weather and the game ended up tying 4-4. On 10 November, Ochoa played a crucial part in Ajaccio's 4-2 away win against FC Toulouse.[12] şu lorient maçına bakmak istiyorum çok merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 wikipedi de kötü hava şartlarından dolayı diyor da baya günlük güneşlik yaw maç? http://www.youtube.com/watch?v=IqLM-6WfaPU woho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Adamın olayı sadece Planjon, eski kalecilere fotoğraf çektirdi denirdi o durum bununki, köşeden köşeye uçuyor işte. Zaten fiziği çok zayıf ufacık bişi kaleci için 1.83müş sanırım, yan topu yok, birebiri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yan topu bilmiyorum ama birebiri başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bale:1 inter:0 dakika:5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bale yine attı nası bi adam la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar