Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Bayern Münih Benfica Galatasaray Borisov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 HotLine said: Olum siz narkomanmisniz ya? Ne yazsak sakin ol sakin ol. Paranoyak yapcaksiniz lan beni sonunda. deniz sakin ol. sdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bitane OG Kush patlatiyim bari sakinlesiyim. sakinlestirsin beni :) orhan abi NATASHA LOVES YOU TOO haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 çek bi barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kari kiz yok. sufi oldum ben valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Real Madrid Benfica GS Bate Borisov Umarım böyle olur da , Madrid'i canlı canlı bi izleriz :) Bate maçında da banko deplasmana giderim :) Gruptan da 2. olarak çıkılabilir ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Seele said: kari kiz yok. sufi oldum ben valla. simdi modlarin tepkisini cekmeyelim diye bsy yazmiyorum da ben anladim seni puaa. bi ara skype yapalm ya iice koptk ztn bana whatsapp dan yanlislikla almanca bsyler yazdin gunden beri adam gibi konusamioz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Galatasaray Real Madrid Dynamo Kiev Nordsjaelland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 scorch said: Ilk torbalardan schalke porto ikilisi gelse küçümsüyoruz bu takımları ama yıllardır fener-gs toplamından fazla katılmışlardır diye tahmin ediyorum,o kadar kolay olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kolaylığından bahsetmiyorum ama mesela porto,milan,shalke gibi takımların oyun stili bize çok uyuyor. dinamo,spartak gibi takımlar nedense canımıza ot tıkıyor oyun stilleri bize ters. italyan-portekiz-alman takımları ile çok az sıkıntı yaşamıştır gs son 10-15 senede bi leverkusen olayı vardı arada vahim o benim hatırladığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Ölüm grubu 1.torbadan milan hariç her takım. Manchester City Galatasaray Borussia Dortmund Tahminimde Real madrid Schalke 04 Galatasaray Dinamo Zagreb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Su danimarka takımı bize gelcek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 alman takimlari citir citir yer gs'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 sadece almanlar gelse keşke.schalkeyi falan çıtır çerez niyetine götürürürz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Arsenal Valencia Galatasaray Dinamo Zagreb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 zor gruba düşelim ya. 1. torbadan real barça gelsin istiyorum.hani deplasmanda yokederler bizi ama arenada ağırlamak güzel olurdu ayrıca 4. torbadan dortmund gelirse içerse dışarda tokatlar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Bu kadar korkmayın Dortmund'dan. Dişe diş savaşır bizim aslanlar da. Tahminim; Arsenal Braga Galatasaray Cluj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Bragayla cluj'u aynı gruba düşürmez uefa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Barcelona Man City Galatasaray Borussia Dortmund şeklinde bir grup çıkabiliyor şimdi gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 O değil de Atletico Madrid nerde lan? Uefa şampiyonu ertesi sene otomatikman Şampiyonlar Ligi ne katılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 galatasarau braga veya spartak moskova elenirse 3. torbadan girmiyor muydu? e ikisi de elemeyi geçmiş biz nasıl 3. torbadayız? yada o braga değil de başka takım mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 @MrLevie yok ya otomatik uefa'ya katılıyo sadece galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Borussia Mönchengladbach imiş tamam sır çözüldü beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 MrLevie said: O değil de Atletico Madrid nerde lan? Uefa şampiyonu ertesi sene otomatikman Şampiyonlar Ligi ne katılmıyor mu? oha ne fantezi yapmışsın lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 n'olur 4. sıradan celtic gelsin.. geçen sene trabzona giemedim ama bu sene aslantepeye gideceğim yeter ki celtic gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar