reampage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 nası yaw 1400 note 2 sanalpazarda felan bile 1600 değilmi, yani 1250 e felan bulunuosa s3 epey düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Esh said: pixel tablosu yönünden. anneme ve babama alacağım birer tane, acaba s3 mü alsam onun ekranı daha mı iyidir ki? en iyi droid dna gözüküyor sanki bu arada şöle bi olay var, telefonda kitap okumuyorsan hiçbir önemi yok bunun neredeyse, hatta kitap okurken bile rahatsız edeceğini sanmıyorum ama oturup 1 kerede 20 cümleden fazla okumadığım için telefondan, bir şey diyemeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ya 1080p yi 5 inchde test falan etmisler pek fark gorememisler acikcasi hatta en iyi htc one x ekrani secildi sonra sanirim iphone 5, sonra bu geliyor. overkill olmus yani ekran.. samsung galaxy s3 fiyat performans vs ile onde gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/20-best-mobile-phones-in-the-world-today-645440 en iyi 20 telefon an icin.. techradar a gore tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Droid DNA ezmis bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Smartphone Display Rankings 1st Place: HTC One X 2nd Place: Apple iPhone 5 3rd Place: HTC Droid DNA 4th Place: Google Nexus 4 5th Place: Samsung Galaxy S III o gordugun resim testi gizmododan, gizmodonun son siralamasi.. http://gizmodo.com/5960289/htc-droid-dna-vs-iphone-5-and-everyone-else-whos-got-the-best-display buda link. http://img.gawkerassets.com/img/1857r0v0lfr7ijpg/xlarge.jpg http://img.gawkerassets.com/img/185bfx75mrx0cjpg/xlarge.jpg samsunglar ne kadar berbat gorunuyor resimlerde ama kullanirken gorunmuyor bile sunlar. mikroskoplamis herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 iphone5 en az zoom yapılan olduğu için de olduğundan daha iyi duruyor olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 o ekran boyutundan dolayi oyle. en kucuk ekran oldugu icin.. yoksa hepsi standart zoom. hele apple ve gizmodo arasindakiler dusunuldugunde test notr dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 note 2 yi aldıktan yaklasık 1 hafta sonra 5800 ı elime aldım tekrar. böyle bir his yok... hani böyle evde kıyıda köşede kullanılmayan atılacak şeyler vardır ya eski, hani bakıp dersiniz içinizden '' zamanında bunları kullanıyormuşuz breh breh'' bu hissi yaşattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Peki diyelim boyut sorun değil s2mi note 2mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Note 2 tabikide. Note2>Note>S3>S2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yılbaşında note 2 almak istiyorum da, bu telefonlar için çerçeve şeklinde kılıflar (toz almasın, etrafı çizilmesin, kirlenmesin vs) ve ekranına film (parmak izi yapmasın) satılıyor mu türkiye'de? samsung galaxy s2 için vardı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bende bu haftasonu alacam, alacagim yerde su kapakli cover ve film var note icin diyor sanirim note 2 yede uyar olmadi bakacam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Flip cover abi en iyisi belki kapaklı sevmeyebilirsin ama bence güzel duruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 flip cover için arka kapağı çıkartıp bunu takıyoruz di mi? peki direk arka kapağın üstüne takılacak şöyle bi şey var mı: http://www.youtube.com/watch?v=QPhqKCE9cYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 vatandan alınır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben ntden aldım 1.7kya şey soracam bu paketlerden hafıza kartı çıkıyormu? yoksa benden kart çıkmadımı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Hafiza kartibcikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 beyler şarj süreniz ne kadar geçen ben 5 saatte felan full dolduramadım kapalı pcnin usbsinden yüzde 83 e felan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Sattim note 1 i , beklesemmi bunumu alsam arada kaldim :) Ces 2013 de neler aciklanacak kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://youtube.com/watch?v=k6c7XaDWmJg Bunu gormemistim , iyi ozellikmis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ben kullanıyorum 1 haftadır ilk androidim ve ilk smartphonum diyebilirim büyüklük felan hiçde alışılmaz değilmiş gayet mükemmel bir alet ya. Birde pil olarak çok iyi bitmio kolay kolay eğer bitirmek istemessen sarj edicek durmun olmadığı zamanlar için tasarruffla inanılmaz uzun gidio. ekrana koruyucu yapıştırmadım hassasiyet felan çok iyi ya daha yeni yeni giriorum app olaylarına ama bildiğin günlük hayatı kolaylaştırıo alet. Şu ana kadar şurasıda dandik diyebileceiğim bir yanı yok hani en çok atsam atsam kasaya bok atarım oda gayet başarılı bence tabi iphonela karşışaltırınca ondan iyi değil kesinlikle ama arka kapak çok sade olmasaymış plastiği biraz daha kaliteli olsaymış keşke. S3 ile karşılaştırmam bile onun kasası çok kötü cidden. Valla bence alın aldırın boyut büyük gibi gözüksede alışıosunuz. Ha tek elle kullanmak yalan ilk başlarda ama bir süre sonra adapte olursanız misal bi eliniz dolu iken gelen çağrılara cevap verebilirsiniz ama bir eliniz dolu iken sms yazamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ben Iphone'da da tek elle yazamıyorum sms, hatta 3310'dan sonra hiç bir telefonla tek elle sms yazamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Heh aldim :) Note 1 den tabiiki daha iyi ama en iyi artisi daha kolay ele geliyor hafif dar ve arkasinin ovalligi yuzunden. Cok iyi olmus zaten note 1 den sonra kucuk ekran no more.. Sms de sorunum yok benim tek sikintim browserda alt status bar olmayisi. O noteda cok ters en ustte hersey onlari alta alsalar bomba olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hayırlı olsun eğer değişik bi mod kullanırsan bende fayadalanığım note 2 için güzel bi mod bulamadım cynogen slim felan daha çıkmamaış sanırım 4.2 içinde beklemek eziyet çünkü şu gesture typing olayı epey ilgiç gözüküo merak ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar