deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bildiğiniz gibi xbox live'ın Türkiye desteği yoktu. Türkiye'den live hesabı yaratamıyor, online oyun falan oynayamıyorduk, o yüzden türlü şebeklikler yapmak gerekiyordu. Bugün 1 month free gold membership almak için xbox.com'a girince şöyle bir sayfayla karşılaştım; http://www.xbox.com/tr-TR/ Tüm menüler türkçe, üstelik hesap yaratırken country kısmında Türkiye de var artık. Tek sorun, oluşturduğum Türkiye profilimi xbox 360'ımdaki xbox'ıma download etmeye çalıştığımda hata alıyor olmam... Muhtemelen henüz geçiş olmadı ve internet explorer'ın geleceği patchle beraber tam olarak hayata geçecek Türkiye desteği ama seneler sonrası böyle bir gelişme olması sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 eh 7 sene sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Windows 8 kullanırken de App Store boş gibi. Ama o da Türkiye'ye gelecek. Onunla birlikte Windows 8'ın çıkışında gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 2012 sonbahar diyorlardı uzun süredir. Ya o kadar saçma ki Türkiye desteği olmaması, evimde dünya kadar MS ürünü var bir de benim, bir cep telefonum MS değil, onu da Nokia değil de Sony vs. yapmış olsa alırdım yani. Şu live'ın Türkiye desteği olmaması hariç de hepsinden garip bir şekilde memnunum, hepsi uyumlu çalışıyor, laptoptaki filmleri xbox üzerinden 1080p izliyorum salondaki TV'de Zune'daki müzikleri, klipleri falan aynı şekilde... Ama live'a bağlanmak istediğin zaman İngiliz'im diyorum, aptallık tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Windows 8 ile birlikte geliyor işte. TÜrkiye Avrupa'nın büyük pazarlarından. Bilgisayar satışları 5.7b$ şu anda, 2016'da 10.6b$ olması bekleniyor. Q2 2012 raporundan bu arada bunlar. Bunun büyük bir oranı dizüstü ve bildiğiniz gibi dizüstüler lisanslı Windows ile geliyor. Elbette pazara girecek Microsoft bu durumda. XBox'da Windows Store ile enterge edildiği için artık beraber açılacaklar. Windows Store'dan satışlar var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 beyler 700TL ye xbox 4gb ve kinect buldum. alınırmı sizce? http://www.arabulvar.com/microsoft-xbox-360-4gb--kinect--oyun/?pr=405064&wk=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bence 4gb alma, bende 250gb'lik olanı var 60 70gb'si dolu ve oyunları install etmiyorum. Xbox 360 sadece oyun oynadığın bir konsol değil, demo ya da film çekebiliyorsun, trailer izleyebiliyorsun, stream dizi takip edebiliyor/hulu-netflix falan girersen dl edebiliyorsun. Ayrıca live ve kullanacağın milyon tane app sürekli update oluyor. (her patch 1gb'lik update patlattı misal geçen gün live) 4gb Kinect'in hedef kitlesi ultra casual insanlar. Eğer sadece Guitar Hero, Dance Central vs. tadında kinect oyunları oynarım ya da FIFA 13'ten MW/BF'den başka bir şey oynamam yapmam diyorsan (ki onların updateleri de 500 600mb falan) al anca. Bu arada Elesso 250gb'lik makineyi çooook iyi bir fiyata satıyordu forumda ve bildiğim kadarıyla elinde olması lazım, bence ondan o cihazı kap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 deadwoll said: Bence 4gb alma, bende 250gb'lik olanı var 60 70gb'si dolu ve oyunları install etmiyorum. Xbox 360 sadece oyun oynadığın bir konsol değil, demo ya da film çekebiliyorsun, trailer izleyebiliyorsun, stream dizi takip edebiliyor/hulu-netflix falan girersen dl edebiliyorsun. Ayrıca live ve kullanacağın milyon tane app sürekli update oluyor. (her patch 1gb'lik update patlattı misal geçen gün live) 4gb Kinect'in hedef kitlesi ultra casual insanlar. Eğer sadece Guitar Hero, Dance Central vs. tadında kinect oyunları oynarım ya da FIFA 13'ten MW/BF'den başka bir şey oynamam yapmam diyorsan (ki onların updateleri de 500 600mb falan) al anca. Bu arada Elesso 250gb'lik makineyi çooook iyi bir fiyata satıyordu forumda ve bildiğim kadarıyla elinde olması lazım, bence ondan o cihazı kap. teşekkürler. hd değiştirebildiğini gördümdü. yazılımını bir daha yüklemek gerekir mi ? bu arada makinayı kız arkadaşıma alacağım hediye olarak çok istiodu. öyle çok oynuayacağını sanmıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 HDD değiştiriliyor da 1000 liraya gelir yine :P Ben de kız kardeşim oynar falan diye aldıydım makineyi, arada fifa, mk falan oynarım diyordum. Şimdi babamla sabah akşam halo oynuyorlar netten asdsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 deadwoll said: HDD değiştiriliyor da 1000 liraya gelir yine :P Ben de kız kardeşim oynar falan diye aldıydım makineyi, arada fifa, mk falan oynarım diyordum. Şimdi babamla sabah akşam halo oynuyorlar netten asdsdg şahane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 power fm de dagitiyorlarmiymis ne. bi de power fm in bi zikkimi varmis xbox in mekaninin orda parti vs varmis. fabrikaymis ha simdi soylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Türkiye'ye giriş lansmanı işte. Ama anladığım kadarıyla xbox'ı konsol olarak değil de win8, tablet ve tellerdeki oyun platformu olarak sokuyor MS Türkiye'ye. Nitekim hala Türkiye'nin seçili olduğu Xbox live profillerimizi Xbox konsollarına download edemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 mal herifler ya. xbox çıktığında doğan çocuklar şu an ilkokuldalar, sanki çok büyük bir olaymış gibi lansman kutlama falan yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yeni nesil konsolların çıkmasına ramak kala adamlar X360'ı daha yeni getiriyor. Bikaç ay sonra da niye satmadı diye ağlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Adamlar xbox 360'ı konsolu Türkiye'ye sokalım diye getirmediler. Xbox platformunu ülkeye tanıtmak için getirdiler. Bugün xbox kavramı sadece konsol değil, Windows 8, Windows RT vs. MS'in her platformunda mevcut. Ayrıca yeni nesil konsol için ön pazar oluşturuyorlar işte. Geç olsa da güzel oldu, bir kaç yıl içinde yurtdışı fiyatlarına konsol, oyun ve ek donanım alabileceğiz. Çünkü Sony falan da PS4'ünü Türkiye'ye adam gibi ve cazip bir şekilde sokmak zorunda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 kısmen doğrusun: LIVE olayını tanıtmak için getirdiler windowsla falan zerre alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Abi win 8'in oyun platformu da xbox işte. Merge ediyor adamlar tüm platformlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ben evde xbox ile internete bağlanamıyorum. sadece laptoplar bağlanıyor, mobil hiç bir şey adam gibi bağlanamıyor. intihara meyillendim. Kırıcam modemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Modemi kır (ya da kırma bilemedim) yenisini al, modemden kaynaklı sorunun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BiTcH_oFBaT said: ben evde xbox ile internete bağlanamıyorum. sadece laptoplar bağlanıyor, mobil hiç bir şey adam gibi bağlanamıyor. intihara meyillendim. Kırıcam modemi. dmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bugüne özel walking dead episode 1 bedava. yardırın. birde yerel ayarı değiştirmeye çalıştım ama değiştirilemiyor? Nedendir ki acep. Dil Türkçe oldu ama Yerel ayar United Kingdom olarak kalıyor. deiştirilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Yeni acc. açacaksın. Adamlar bir kaç sene önce kapattılar ülke değiştirme seçeneğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 deadwoll said: Yeni acc. açacaksın. Adamlar bir kaç sene önce kapattılar ülke değiştirme seçeneğini. ee tüm kayıtlar gidecek mi? misal oyun indirdim ben, o yalan mı olacak? Bir de yeni acc açarken farklı mail mi girmek zorunda filan kalacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Evet farklı mail girmek gerekiyor, oyunlar da gidiyor ne yazık ki. Ama şöyle bir şey var, sonuçta bir makinede birden fazla hesap oluşturabiliyorsun, oyunların için o hesabı kullanmaya devam edersin. (Ha bu arada belki blizzard uzulü telefon açıp ikametgah yollayınca değiştiriyorlardır onu denemedim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 alakalı haber görmüştüm buraya yapıştırayım gelecek mi geliyor mu tam anlamadım ama http://www.wpcentral.com/microsoft-testing-service-ease-xbox-live-id-region-changes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar