Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 dizi baya iyi ya, her sezon üstüne koymayı başardı adamlar, ilk sezonun işte alışma bölümleri biraz yavaş sayılır ama o da bir yerden sonra baya iyi. Bu sezon bazı plotholelar var ama umarım bağlarlar güzel yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 bu sezon guzeldi baya, bolumluk drama kisimlarinida 30sn falan tutuyorlar karakter basina genelde oda ayri bonus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 s5 e1 açılış sahnesi ve sezon finali kapanış sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 sonunda üşenmedim başladım, mcu'da izlemediğim tek şey bu seriydi o da dizi izlemeyi bıraktım diye hiç başlamamıştım zamanında. ilk iki bölüm bitti, şimdi 3'ü de izleyip yatarım. güzel başladı. laboratuvardaki kız sağlam asdfkjhadf Coulson kralı buraya salma şekli güzel olmuş. Bakalım geyik başladı ama herkes ilerledikçe harika oluyor diyor. Beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 yine müthiş final yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 abi ilk başladığımda beğenmemiştim pek ben diziyi. özellikle o ilk bölümün son ateş etme sahnesinden sonra o kadar uzun süre ulvi gözlerle bakışmışlardı ki hala unutamıyorum bu ne lan demiştim sdfg sonra bi sardı. hele 4. sezonu 2-3 günde fln bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 DarKRideR said: sonunda üşenmedim başladım, mcu'da izlemediğim tek şey bu seriydi o da dizi izlemeyi bıraktım diye hiç başlamamıştım zamanında. ilk iki bölüm bitti, şimdi 3'ü de izleyip yatarım. güzel başladı. laboratuvardaki kız sağlam asdfkjhadf Coulson kralı buraya salma şekli güzel olmuş. Bakalım geyik başladı ama herkes ilerledikçe harika oluyor diyor. Beklemedeyim SHIELD'ın ilk sezonunun ilk yarısı kalanına kıyasla daha amaçsız ve daha dağınık. Bir şey bekliyorlar. Eğer ilk bölümleri sevdiysen ilerisi daha da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 bitirmek üzereyim ilk sezonu, güzelleşiyor harbi. tek gözüme batan salak aşk goygoyları yine ve bir de aksiyon sahnelerindeki falan aşırı kötü cgi'lar sadfkjhsadf ama genel olarak iyi cidden. herkes zaten gittikçe daha iyi oluyor diyor bakalım. hatta bir kaç arkadaşım ilk sezonlarda ne olduğunu hatırlamıyorum bile, olay bambaşka bi yere gidiyor hiçbir alakası kalmıyor dizinin vs. demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 dizi çok iyi. o bütçeyle o cgi'lar bile yeteri kadar iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 evet 3. sezon 8. bölüme kadar geldim. Ya dizi harbi güzelleşiyor ilerledikçe, ama artık sürekli her yeni gelen karakterin mutlaka en az bir kere ihanet etmesi ya da "ASLINDA ÖYLE DEĞİL AMA BÖYLE UUU" olayı cidden sıktı. Sürekli aynı döngü, yeni bir karakter 3 bölümden fazla üst üste gözüküyorsa %100 ya kazık atıyor ya da arkadan iş çevirip takımı zor duruma düşürüyor. tamam en nihayetinde 20+ bölümlük sezonlar, uzatması vs. gerek ama döngü cidden sıktı. böyle devam ediyorsa harbi bırakacağım 4. sezonda ghost rider'a rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 dizinin olayı o abi sürekli ters köşe benim en sevdiğim kısım 4. sezonun yarısından sonrasıydı. ters köşe yok full dram asdf zaten 5. sezon başka bi dizi gibi resmen. bütün alıştığın bildiğin shield standartlarından çıkıyor nerdeyse. büyük ihtimalle yapımcılar da senin dediklerinin farkında. o kadar gelmişsin bırakma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Black-ice said: benim en sevdiğim kısım 4. sezonun yarısından sonrasıydı Bu dizinin 4. sezonunun yarısından sonrasını seven zevksizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 yeni sezon Temmuz 2019'da demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 7. sezona yenilemisler 6 cikmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Herhalde senaryonun ana hatlari hazir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=qyveTC0C-40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Mayis 10 : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Link gocmus. suradan verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 sıkıcı bir sezon olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 şu trailerdan nasıl çıkardın bu sonucu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Başladım bu sezona, yine çok iyi gidiyor. En çok canımı sıkan olay filmlerin burdaki olayları tamamen ignorelaması. Buranın da bu sezon filmleri ignorelaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 dasdsd çoğu filmdekinden çok daha büyük tehlikelerle savaştı garib coulson'ım kaç sezon. beni de ırgalıyor aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Karakterler olaylar kurgu falan netflix marvel dizilerini tokatlar of ne biçim bitti 9 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 6x9 sonu Spoiler Izel, pilot elemanın içine girdi herhalde ondan da May'e zıpladı. May çünkü zor durumlarda bile silah sevmeyen biri, hand to hand'de black widow'dan bile daha üstün bi karakter olarak kalksın gidip Sarge'ı silahla öldürmeye gitsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar