Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 milimetrelikler çıkar, hive ın parazitleri baya toz gibi, o yüzden hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 izlediysen eger, hive bayagi tissue degistirmis orada, 100000hucre icine yayilmis tek hucreden bahsetmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 icerdiği su miktarı aynıysa cıkmaz. cok sıradısı bir durum değil. ha bide iki farklı dokunun arasını gösteriyo mri sonucta. ceperleri gösteriyo vs vs tam oralara yayılmıs paraziyleri, mesela cok ince tapewormleri falan net bi sekilde göstermiyo. diziyi izlemedim. nolmus radyoaktif mri mı ısırıyo birini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 dizide her şey günümüz teknolojisi zaten mesela coulson'un beynini de singer'le dikip canlandırmışlardı. o yüzden mr'ın teknik özelliklerini iyi bilen birine danışmak lazım dizinin saçmalayıp saçmalamadığını anlamak için. gerçi mr randevusunu da geçe vermiş olabilirler. her şekilde kurtardım diziyi bu parlak fikrimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Şimdi çok alengirli bir laf ettiğini zannediyorsun değil mi? Halbuki olan ne? MR gibi gayet "günümüz teknolojisi" bir şey ile bile görünmesi gereken parazitin, dizideki teknolojiyle illa ki görüntülenebilmesi lazım. Dolayısıyla, you just strenghtened my point dawg, thanks for trying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 görünmesi gereken falan diyonuz ama özellikle beyin falansa mevzu parazitleri cok gec hatta hiç göremiyoruz. coğu zaman etkilerini (onlarıda baya gec) görebiliyorum mrila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Cuce said: diziyi izlemedim. nolmus radyoaktif mri mı ısırıyo birini? al abi parazitli beynin üstten görünüşü http://i.imgur.com/HZ6u61a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 dasaaa said: oahsdhajsdhjasdhjashdjsdhfjsadhfkasdhfkasdf cok sacmalamissin yaw. beyin kanamasi, damar tikanmasi, concussion vs gosterecek teknolojimiz yok asdfasdfasdf tey tey tey ya forumda böyle "her şeyi bir tek ben bilirim sen salaksın" uslübü ego getiriyor anlıyorum da, dizide kendi içinde "yok abi çıkmıyor" denildikten sonra neyi reddediyorsun ki onu anlamıyorum. superman uçuyor işte. böyleymiş demek ki o dünyanın kuralları. suspension of disbelief olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bu arada cuce'nin dediği şu olay var, bi de bunun üstüne dizideki canlının, bizim dünyamızdaki parazitlere vs kıyasla daha "gelişmiş" ve kendisini gizlemeye müsait olduğunu da es geçmeyelim. sıradan bi tümör vakası sanarak düşünmeyin. Cuce said: icerdiği su miktarı aynıysa cıkmaz. cok sıradısı bir durum değil. ha bide iki farklı dokunun arasını gösteriyo mri sonucta. ceperleri gösteriyo vs vs tam oralara yayılmıs paraziyleri, mesela cok ince tapewormleri falan net bi sekilde göstermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 zaten hayati değerlere hiçbir etkisinin olmadığını da söylemişlerdi sanırım dizide. büyütmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bakteriymiş o bi sonraki bölümde agumentin 1G içerek öldürüyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 talcid verseler hiçbişiyi kalmayacak aslında ama adamlar bilmiyor tabii, nubs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 http://static.comicvine.com/uploads/scale_super/11114/111147344/4784339-plasma+sheidl.jpg ahaha iyiydi shield. bide Fitz/Simmons çok mutlular kesin biri ölür sezon finaline sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Batiatus Reis :) Shield muhabbeti de iyiydi bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 lash i niye salmıyorlar ortalığa onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Bende onu bekliyorum, bakalim ne zaman salacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Büyük ihtimalle Lash bir şekilde Hive'ın yok edilmesinde önemli rol oynayacak. Ama şu andaki bilgileri ışığında Lash'i salmaları akılsızlık olur, çünkü Hive inhumanları etkisi altına alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 lash tam olarak inhuman değil bence. diğer inhumanlar normal formlarını korurken lash dönüşüm geçiriyor. bi tane daha kız vardı daisy ile beraber inhuman olmuştu. dikenli bi şey olmuştu ama onu dönüşüm olarak saymak biraz yanlış olur zaten insan halinden farklı olarak bi bilinç kaybı da olmamıştı zaten sonrasında. yani lash muhtemelen direk immune'dür hive'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 k1nJo said: lash tam olarak inhuman değil bence. diğer inhumanlar normal formlarını korurken lash dönüşüm geçiriyor. bi tane daha kız vardı daisy ile beraber inhuman olmuştu. dikenli bi şey olmuştu ama onu dönüşüm olarak saymak biraz yanlış olur zaten insan halinden farklı olarak bi bilinç kaybı da olmamıştı zaten sonrasında. yani lash muhtemelen direk immune'dür hive'a. Fiziksel değişim geçirmeyenler tam olarak inhuman değiller bence biraz saçma olur, umarım öyle bağlamazlar. Fitz-Gemma yine bi ilaç bulur verirler inhumanlara, etkisi azalır-kalkar bişi olur gibi. Son bölüm iyiydi de, Kree Hunterları ne kolay lokma yapmışlar ya, Kree lan bunlar, boru mu, orayı o ikisi komple haşat etmesi lazımdı :/ Hive taşak geçti bi de üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 niye saçma olsun abi, sadece fiziksel değişimlik değil ki olay, adam hulk gibi başka bi bilinç sahibi oluyo o anda işte. gayet de güzel bi bağlama biçimi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 lash lash immune ya. hani muhabbetini bile çektiler ben denge için varım cart curt kıymetımi anlıcaksınız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 rasta hulk are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ulan bu ne be. müthiş severdim bu diziyi ama şu an soğudum bildiğin. 3x20 yerde yaralı hive var, işini bitirmeden onu bırakıp daisy'ye dönmek nedir ya zaten bayılmış bi şey yaptığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Son bölüm felaketti cidden. Bütün cinema sinleri sokmuşlar bir bölüme haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 malesef abukdu o kisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar