Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.H.I.E.L.D. (2013) - ABC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

icerdiği su miktarı aynıysa cıkmaz. cok sıradısı bir durum değil.

ha bide iki farklı dokunun arasını gösteriyo mri sonucta. ceperleri gösteriyo vs vs tam oralara yayılmıs paraziyleri, mesela cok ince tapewormleri falan net bi sekilde göstermiyo.

diziyi izlemedim.

nolmus radyoaktif mri mı ısırıyo birini?
Sosyal ağlarda paylaş

dizide her şey günümüz teknolojisi zaten mesela coulson'un beynini de singer'le dikip canlandırmışlardı. o yüzden mr'ın teknik özelliklerini iyi bilen birine danışmak lazım dizinin saçmalayıp saçmalamadığını anlamak için. gerçi mr randevusunu da geçe vermiş olabilirler. her şekilde kurtardım diziyi bu parlak fikrimle.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi çok alengirli bir laf ettiğini zannediyorsun değil mi?

Halbuki olan ne? MR gibi gayet "günümüz teknolojisi" bir şey ile bile görünmesi gereken parazitin, dizideki teknolojiyle illa ki görüntülenebilmesi lazım. Dolayısıyla, you just strenghtened my point dawg, thanks for trying
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

oahsdhajsdhjasdhjashdjsdhfjsadhfkasdhfkasdf

cok sacmalamissin yaw.

beyin kanamasi, damar tikanmasi, concussion vs gosterecek teknolojimiz yok asdfasdfasdf

tey tey tey

ya forumda böyle "her şeyi bir tek ben bilirim sen salaksın" uslübü ego getiriyor anlıyorum da, dizide kendi içinde "yok abi çıkmıyor" denildikten sonra neyi reddediyorsun ki onu anlamıyorum.

superman uçuyor işte. böyleymiş demek ki o dünyanın kuralları. suspension of disbelief olayı...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada cuce'nin dediği şu olay var,
bi de bunun üstüne dizideki canlının, bizim dünyamızdaki parazitlere vs kıyasla daha "gelişmiş" ve kendisini gizlemeye müsait olduğunu da es geçmeyelim.

sıradan bi tümör vakası sanarak düşünmeyin.

Cuce said:

icerdiği su miktarı aynıysa cıkmaz. cok sıradısı bir durum değil.

ha bide iki farklı dokunun arasını gösteriyo mri sonucta. ceperleri gösteriyo vs vs tam oralara yayılmıs paraziyleri, mesela cok ince tapewormleri falan net bi sekilde göstermiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

lash tam olarak inhuman değil bence. diğer inhumanlar normal formlarını korurken lash dönüşüm geçiriyor.
bi tane daha kız vardı daisy ile beraber inhuman olmuştu. dikenli bi şey olmuştu ama onu dönüşüm olarak saymak biraz yanlış olur zaten insan halinden farklı olarak bi bilinç kaybı da olmamıştı zaten sonrasında.

yani lash muhtemelen direk immune'dür hive'a.

Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

lash tam olarak inhuman değil bence. diğer inhumanlar normal formlarını korurken lash dönüşüm geçiriyor.
bi tane daha kız vardı daisy ile beraber inhuman olmuştu. dikenli bi şey olmuştu ama onu dönüşüm olarak saymak biraz yanlış olur zaten insan halinden farklı olarak bi bilinç kaybı da olmamıştı zaten sonrasında.

yani lash muhtemelen direk immune'dür hive'a.

Fiziksel değişim geçirmeyenler tam olarak inhuman değiller bence biraz saçma olur, umarım öyle bağlamazlar. Fitz-Gemma yine bi ilaç bulur verirler inhumanlara, etkisi azalır-kalkar bişi olur gibi.

Son bölüm iyiydi de, Kree Hunterları ne kolay lokma yapmışlar ya, Kree lan bunlar, boru mu, orayı o ikisi komple haşat etmesi lazımdı :/ Hive taşak geçti bi de üstüne.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...