Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bi de bayan patiler vay ak'ye laf edebilir. onların çükü düşemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 cy gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Desolation kötü seçim olmuş bence.İlla değiştirecekseniz SR daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 nedenleri ile istiyoruz bu claimini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 kendi oraya gecmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Abi bari medyum bi server olaydı hatta high olaydı ya gidip en full olan serveri seçmişiniz hayatımız overflowda geçcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 1 ay sonra oynayan kalırsa tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Desolation kalabalık ve bir sürü random adam olacak.Bu da hem organize olmayı hem de guildlerin wvw alanlarına girmesini zorlaştıracak.Guildin yarısı giremiyecek yarısı girecek falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Harir haklı, keşke SR e geçseydik. Pikenda kalsak bile daha iyiydi desolacetan. Gerçekten çok başarısız bi server seçimi. Bildiğin pvp yalan olacak artık bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 geçtim servera. guildde tek member olarak gözüküyorum. yeniden invite mı gerekicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Server seçimini yine Arda yaptı sanırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 abi şuursuz musunuz lan gelsenize seafarer's rest'e patiden Luniz, ben, Grimnax ve muhtemelen birkaç kişi daha seafarer'dayız, Dark Saga seafarer'da, gönüller seafarer'da siz yine gidip garip bi sörvır bulmuşunuz öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mortis said: nedenleri ile istiyoruz bu claimini üstteki mesajım :( ha bi de wvwvw'de eziyor bildiğin seafarer. population seviyesi de makul, biraz biraz overflow olabiliyor, ama çok kalabalık da değil tam kıvamında. DAHA NE İSTİYOSUNUZ LAAAN :( üstteki mesajım da arka sayfada kalmış hay... Xenocide said: abi şuursuz musunuz lan gelsenize seafarer's rest'e patiden Luniz, ben, Grimnax ve muhtemelen birkaç kişi daha seafarer'dayız, Dark Saga seafarer'da, gönüller seafarer'da siz yine gidip garip bi sörvır bulmuşunuz öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Harir said: Desolation kalabalık ve bir sürü random adam olacak.Bu da hem organize olmayı hem de guildlerin wvw alanlarına girmesini zorlaştıracak.Guildin yarısı giremiyecek yarısı girecek falan filan. bak böyle denmiş desolation için Screwy said: İkincisi WvW en prime time ında herseye sıralanınca bi 15 20dk falan bekletiyo ama WvW yapan insanları begendim chatte konusuluyo haberlesiliyo insanalr ugrasıyo yani. Gunnar's Holdda bombostu WvW chati. wvw keyif için yapılacak bi iş açıkcası ben guildimden 10 kişi toplarım skirmish modunda gider raidler yaparım etrafa supply hatlarını keserim küçük yerleri alırım vs ventte konuşa konuşa çok keyif alırım. her serverda random adam olacaktır organizasyondan bağımsız kafasına göre takılan, ondan kaçınamassın. o yüzden bizce sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bencede mantikli kalabaliga gecmek. Suan gunner'da hissedebiliyorum lvl 30 a yaklastikca azaliyor insan. Simdi release dn sonra bir oyuncu hucumu olucakmi ?(suan satin alan early'den yararlanabiliyomu bilmiyorum yani) Yoksa bende gecicem deso'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Xenocide said: Mortis said: nedenleri ile istiyoruz bu claimini üstteki mesajım :( ha bi de wvwvw'de eziyor bildiğin seafarer. population seviyesi de makul, biraz biraz overflow olabiliyor, ama çok kalabalık da değil tam kıvamında. DAHA NE İSTİYOSUNUZ LAAAN :( üstteki mesajım da arka sayfada kalmış hay... Xenocide said: abi şuursuz musunuz lan gelsenize seafarer's rest'e patiden Luniz, ben, Grimnax ve muhtemelen birkaç kişi daha seafarer'dayız, Dark Saga seafarer'da, gönüller seafarer'da siz yine gidip garip bi sörvır bulmuşunuz öeh SR eziyor çünkü karşısında Piken ve Vabbi var. Daha dengeli 2 server geldiğinde tekrar bakarsın duruma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 early bitti zaten, 28 ağustos tam release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 axedice said: Harir haklı, keşke SR e geçseydik. Pikenda kalsak bile daha iyiydi desolacetan. Gerçekten çok başarısız bi server seçimi. Bildiğin pvp yalan olacak artık bize. Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Oyun cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Haklısınız her gittigimiz yerde efsaneydik burda olamayacagız :P Gayet ketifli server bence heryerde insan bulmak zevkli oluyor eventler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 aha download bitti. akşama sf deyimk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 abi siz heralde biz seafarer's restte eventleri 3-5 kişi yapıyoruz sanıyosunuz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Neyse artık seçim yapılmış bidaha değişmez saygumuz sonsuz!Biri bana login server gidikmi söleyiversin dns ayarlarımı zıbıttı yoksa anlamıyorum başka türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 1. Sf oyunculari hangi ulke agırlıklı peki. 2. Server transfer 1 den fazla yapılabiliniyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 tartışmaya gerek yok xenocum bizim server da mediumdu sizin server da medium siz istediiniz kadar domine edin çünkü karşınızdaki adamlar Wvw yapmio daha. 2 hafta sonra tekrar anlatırsın dominasyonu ^^ neyse olay wvw değil zaten bi yerden sonra populasyon azalacaktır elbet ki şu an pikende 35-45 levellarda gezinirken championlara adam bulamıyorum. kalabalık server istedik bu yüzden. daha fazla uzatmayalım konuyu, herkesin fikri var tabi ki saygı duyuoruz da tarttık olumlu ve olumsuz yanlarını Desolation en mantıklı geldi transfer ediyoruz. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar