Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VAY AK Guild Yeni Server: Desolation

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

nedenleri ile istiyoruz bu claimini

üstteki mesajım :(

ha bi de wvwvw'de eziyor bildiğin seafarer. population seviyesi de makul, biraz biraz overflow olabiliyor, ama çok kalabalık da değil tam kıvamında. DAHA NE İSTİYOSUNUZ LAAAN :(

üstteki mesajım da arka sayfada kalmış hay...

Xenocide said:

abi şuursuz musunuz lan gelsenize seafarer's rest'e patiden Luniz, ben, Grimnax ve muhtemelen birkaç kişi daha seafarer'dayız, Dark Saga seafarer'da, gönüller seafarer'da siz yine gidip garip bi sörvır bulmuşunuz öeh
Sosyal ağlarda paylaş

Harir said:

Desolation kalabalık ve bir sürü random adam olacak.Bu da hem organize olmayı hem de guildlerin wvw alanlarına girmesini zorlaştıracak.Guildin yarısı giremiyecek yarısı girecek falan filan.

bak böyle denmiş desolation için

Screwy said:

İkincisi WvW en prime time ında herseye sıralanınca bi 15 20dk falan bekletiyo ama WvW yapan insanları begendim chatte konusuluyo haberlesiliyo insanalr ugrasıyo yani. Gunnar's Holdda bombostu WvW chati.

wvw keyif için yapılacak bi iş açıkcası ben guildimden 10 kişi toplarım skirmish modunda gider raidler yaparım etrafa supply hatlarını keserim küçük yerleri alırım vs ventte konuşa konuşa çok keyif alırım.
her serverda random adam olacaktır organizasyondan bağımsız kafasına göre takılan, ondan kaçınamassın.

o yüzden bizce sorun yok
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Mortis said:

nedenleri ile istiyoruz bu claimini

üstteki mesajım :(

ha bi de wvwvw'de eziyor bildiğin seafarer. population seviyesi de makul, biraz biraz overflow olabiliyor, ama çok kalabalık da değil tam kıvamında. DAHA NE İSTİYOSUNUZ LAAAN :(

üstteki mesajım da arka sayfada kalmış hay...

Xenocide said:

abi şuursuz musunuz lan gelsenize seafarer's rest'e patiden Luniz, ben, Grimnax ve muhtemelen birkaç kişi daha seafarer'dayız, Dark Saga seafarer'da, gönüller seafarer'da siz yine gidip garip bi sörvır bulmuşunuz öeh

SR eziyor çünkü karşısında Piken ve Vabbi var.
Daha dengeli 2 server geldiğinde tekrar bakarsın duruma :p
Sosyal ağlarda paylaş

tartışmaya gerek yok xenocum

bizim server da mediumdu sizin server da medium
siz istediiniz kadar domine edin çünkü karşınızdaki adamlar Wvw yapmio daha. 2 hafta sonra tekrar anlatırsın dominasyonu ^^

neyse olay wvw değil zaten

bi yerden sonra populasyon azalacaktır elbet ki şu an pikende 35-45 levellarda gezinirken championlara adam bulamıyorum.
kalabalık server istedik bu yüzden.

daha fazla uzatmayalım konuyu, herkesin fikri var tabi ki saygı duyuoruz da tarttık olumlu ve olumsuz yanlarını Desolation en mantıklı geldi transfer ediyoruz.

budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...