sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Şimdi bu eski site; http://www.bemaktherm.com/default.aspx?pg=1&lng=tr Bu da tasarım aşamasında olan yeni site, http://bemaktherm.hiscoprojeler.com/anasayfa Slider hoşuma gitmedi gibi. Tekniğinden anlamadığım için siz değerli patidaşlarıma sormak istedim. Gözünüze çarpan, özellikle designer olan arkadaşların gözüne çarpan şeyler varsa eğer bilmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bir de fontlar, sanırım böyle bırakmayacaklar ama çok emin değilim. Font konusunda da öneri alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 eski site baya kötüymüş, değiştirerek çok iyi yapmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Evet faciaydı gerçekten. Gerçi işimiz teknik iş, sitenin görselliği çok önemli değil. Müşteri kitlemizin ilgilendiği şeyler farklı ama ne de olsa vitrin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Fontlar olmamış diyecektim ben de. Adobe yeni bir sans typeface çıkardı, açık kaynak. Çok da iyi, lisans ücreti gerekmeden kullanabilirsiniz. http://forum.paticik.com/read.php?18,6405093,6405093#msg-6405093 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Typesetting baştan sona kötü abi, ne justificationlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Abi anlamadım ne dediğini lan. asşdkalşdkas TÜRKÇE KONUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 footer sayfaya gore cok buyuk olmus bence. haberleri duyuruları falan da footera koymussun. bir de footerdaki yazilar cok kucuk. sigdirmak icin kuculttun heralde? header slider content footer sayfayı 3e ayırmıssın da slider, content, footer esit boyutlarda yapmıssın gibi duruyo. sliderin sagi ve solunu degistirsen contentle birlestirsen oranın bir parcasıymıs gibi dursa daha iyi olur bence. ana sayfayla kurumsal sayfasını karsılastınca anlıycaksın ne demek istedigimi demek istedigim su, http://themetrust.com/demos/filtered/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Çünkü sizin yaptığınız eleştirileri benim de kafama yatarsa ileteceğim adamlara. Fontları gönderdim mesela, sağol GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Google fonts kullanın tek fonta bağlı kalmayın genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ürünlere basınca çok farklı bir menü geliyor treemenu mu ne diyorlardı ona ikisi arasında bir uyumluluk olsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Marty said: footer sayfaya gore cok buyuk olmus bence. haberleri duyuruları falan da footera koymussun. bir de footerdaki yazilar cok kucuk. sigdirmak icin kuculttun heralde? header slider content footer sayfayı 3e ayırmıssın da slider, content, footer esit boyutlarda yapmıssın gibi duruyo. sliderin sagi ve solunu degistirsen contentle birlestirsen oranın bir parcasıymıs gibi dursa daha iyi olur bence. ana sayfayla kurumsal sayfasını karsılastınca anlıycaksın ne demek istedigimi demek istedigim su, http://themetrust.com/demos/filtered/ Bakıyoruz şimdi. Alt taraf çok geniş haklısın. Sanırım oradaki Bemaktherm kolonunu kaldırıp bilgileri yayıp orayı daraltıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 http://i.imgur.com/OC4CN.png Justification bu abi, sorun hemen görünüyor zaten. Google typefaceleri güzeller, Adobe daima tercihimdir ama. Bu arada typeface bunların gerçek adı. Rastladığım bir benzetme vardı: bir şarkı dinlediğini düşün; The Memory Remains şarkı, formatta flac olsun. Burada şarkı olarak typeface, flac olarak da font düşünebilirsin. Yani Source Sans Pro bir typeface, font ise onun geldiği dosya, toplama, ttf, otf, typeface'in karakterlerin birleşiminin oluşturduğu dosya... Anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 The memory remains. evet. guzel sarki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Frutiger de o menülere yakışır bu arada bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bi kaç şeyde ben söyleyeyim kendi fikrim olarak. renk tercihlerinizi bi listeleyin. renk uyumları bana bir garip geldi nedense mesela üst header ile footeri ayıran kırmızı şerit yerine maviyi deneyin, çok solgun renkler kullanmışsınız sitenin her yerinde ama aralara serpiştirilmiş kırmızılar fazla sırıtıyor, üstteki bannerda sağa sola giden buttonlar çok emanet duruyor sanki başka siteden alınmış gibi (kabartma efektliler) ama hemen altında ki 1 2 kısmı flat düz ve farklı renkli. footerdaki bize ulaşın falan gradient kullanılmış kırmızı gri ve gri beyaz ama tek başına o kırmızı ve yine 3. farklı efekt kullanılması (emboss, flat, gradient) site bütünlüğünü bozuyor. aynı şekilde yan menüde de butonlar hareketli yapılmış ama diğer hic bir butonda bu özellik yok yine site bütünlüğünü bozuyor sanki 5 farklı kişi çalışmış gibi sitede. bunların dışında yine ayrıca grafiker arkadaşa iş ; resimleri dekupelesin de koysun tembellik etmesin footerda ürünlerimiz, tüyap falan ikonlar koymuş ama beyaz çerçeve çok çirkin duruyor, ya tüm arka planı beyaz yapsın ya da onlara transparanlık falan bişey ayarlasın bence. aynı şey sayfada ki ürünlerde geçerli, grimsi çerçevede beyaz jpeg imajlar çok sırıtıyor. ilk aklıma gelenler bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Abi ne kadara yaptırıyorsunuz bu sayfayı? Çok özel ise pm'den yanıtlarmısın fikir sahibi olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 eskisi çok kötü olduğu için yenisi daha iyi olmuş. ama hala so 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 So 2000 olsun, neden olsun? Bu siteye bakan adamlar fabrikaların AR-GE departmanlarındaki mühendisler, fabrika sahipleri, askeri bakım personeli vs. Senin benim gibi adamlar bakmıyor yani, bir fotoğraf stüdyosunun, designer ın sitesi gibi falan olmaması daha iyi. Hedef kitlesine göre oluşturduk dizaynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 tamam da site bütünlüğü kopuk diyorum, sen firmanın reklamıdır bu milletle iş yapacaksın mühendislerle iş yapacaksın adam merak edip baksa bi yerden duysa seni firmanla çalışmadan önce bi bakmak istese sitede kaybolacak bütün ilgisi. insan insandır sonuçta cazip halde tutman lazım ilgiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 @scorch senin dediğin şeyleri oturduk inceledik, büyük kısmını da konuştuk siteyi hazırlayan şirketle. Değişince söyleyeceğim sana bir bak tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bende flash animasyonlu janjanlı bişey yapın demiyorum tabi. site iş görüyor mu, görüyor. ama tasarımcı gözüyle bakınca bu tip siteleri 2000 li yıllarda görüyorduk onu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bakın şimdi. Bu ipsen, dünyanın en büyük endüstriyel fırın üreticisi. Dev bir firma. http://www.ipsen.de/en/home/ Bu da nabertherm, başka bir dev. http://www.nabertherm-kilns.com/ Bu firmalar ÇOK büyük. Bu sektörde kimse çok dizayn kasmıyor yani, sitenin içeriği ve erişilebilirliği en büyük önemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Joker said: bende flash animasyonlu janjanlı bişey yapın demiyorum tabi. site iş görüyor mu, görüyor. ama tasarımcı gözüyle bakınca bu tip siteleri 2000 li yıllarda görüyorduk onu demek istedim. Anladım, tabi canım öyle. Tasarımcı gözüyle demode yani, farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar