Curunir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Roberto Mancini yi gönderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Şu grup aşamasındaki tartışmasız en büyük başarı Celtic'in o gruptan üst tura çıkıyor olmasıdır. Barça galibiyeti zaten apayrı bir boyutta da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Merak edip baktım, bu sezon grup aşamasında çok gollü bir Şampiyonlar Ligi oldu da, bu grup aşamasında tam 166 farklı futbolcu gol atmış. Çok fena bir rakam bu ya, rotasyondaki adamlar bile gol gol atmış demektir bu bütün takımlardaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yarın kura çekilecek dormund bayern barça 3 lüsünden bi tanesi gelir umarım eleyeceğimizden değil ama en azından arenada tek farklı galibiyet veya beraberlik alıp deplasmana bi umutla gitmek bile yeter.bi de rakipler muhtemelen kücümseyeceklerdir.deplasmanda da tertemiz yenilir gelirz işte maksat seneye tekrar katılalım.gruptan çıkarak bizim için yeterli başarıyı gösterdik şu aşamada.daha da ilerlemezsek heri kıvıl harici terim istifa diyecek yoktur sfds o yuzdne oynamışken dünya devi sağlam takım olsun şalkeyle başa başa mucadele edip yenilirsek daha da üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bence ezilmeyelim. atletico madrid maçı gibi hamburg maçı gibi içimizde kalsın ama başabaş oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A-gh-e8CIAA2GGe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://u.goal.com/159700/159735hp2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 PZero said: gs bu gruptan cıkmaz asdawd LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://inciswf.com/barcacekme.swf küfür var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 kel adam da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 psg biraz ballada olsa 2-0 once ilk yarida. valencia kalecisi 2 golude aldi resmen iceri. ama o lucas nedir ya dalga gecti valenciayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 içeri aldı? ilk golde ne yapsın adam? nasıl bir yorum abi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 aynen içeri alınan bir gol yok kalecinin bacak arasından geçiyor o şut bana gelse heralde kaleden kaçardım. kalecilik zor meslek abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Bişi sorcam. Biz Schalke'yi elediğimiz takdirde kiminle oynayacağımız belli mi? Bi ara birileri Porto-Malaga eşleşmesinin galibiyle oynayacağımızı söylemişti. Bu doğru mu yoksa yeni kura mı çekilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 çeyrek final ve yarı finali kapsayan yeni kura çekiliyo diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Yeni kura var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Odeon said: psg biraz ballada olsa 2-0 once ilk yarida. valencia kalecisi 2 golude aldi resmen iceri. ama o lucas nedir ya dalga gecti valenciayla ikinci gol biraz fena olmuş ama ilkinde yapabilcek hiç bir şey yok adam öldürür o top... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 gollerde hatası yok bence de, ama iki golde de (özellikle ikincisinde) reaksiyon süresi o seviyede bi kaleci için biraz yavaş. ilkinde o tepkiyi verememesi kendi sağlığı için daha iyi olmuş ama muhtemelen ehah, gavura vurur gibi vurmuş lavezzi. ikinci yarıda ibra'nın bi şutunu lavezzi'nin direk önüne çeliyo, o mesela daha bi hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bugün ki maç ntv demi yoksa dsmart tamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 real manu ntv'de. değilmiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ya milan barçayı elicek gibi bi hislerdeyim ben turu geçere milan mı bassak bi 50 100. böle bi hissiyat var bende son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 madrid - manu macını izlemem lazım. yasal veya degil bu macın yayını icin yardımlarınızı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ö.m. a bak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ben ö.m'me bakmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bende ö.m istedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar