Densiz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Beklentiye göre. Dengeli, eğlenceli birşey arıyorsan al başla. Ama yok, çok aktif olayım, itemlarım milletden üstün olsun diyorsan alma. Özeti bu olur herhalde bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 O cevap bana mı geldi :) anlayamadım da. ben onları çoktan geçtim oyunu alıcam nereden nasıl alayım bilmiyorum. derdim o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kendi sitesinden alirsan sprun olmayacagini dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 pahalı mahalı alayım yani. hadi bakalım alıyorum umarım birşey olmaz. moda güvendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Kendi sitesinden alırsan ve oyunu beğenmezseniz; en azından paranı geri alabilme şansın var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar