tinu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 buradan alan kullanan bilen var mı? çok güzel görünüyor, almayı düşünüyorum ama hiç bir mağazada yok, sadece saatturk.com da var, kararsız kaldım... http://www.saatturk.com/urun/666-barcelona-under-pressure-ii-siyah.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 http://www.saatturk.com/urun/casio-f-91w.aspx ben de bunda kararsız kaldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 oha asker saati tarihi eser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 benim de şu alttaki acayip dikkatimi çekti ama canlı görmediğim için emin olamıyorum. video falan eklemişler aslında güzel görünüyor ama görebileceğimiz bir mağaza olsaydı iyi olurdu. http://www.saatturk.com/urun/666-barcelona-megabyte-mavi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 O son saat çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Niye ya bana değişik bi' tarzı var gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 tinu said: buradan alan kullanan bilen var mı? çok güzel görünüyor, almayı düşünüyorum ama hiç bir mağazada yok, sadece saatturk.com da var, kararsız kaldım... http://www.saatturk.com/urun/666-barcelona-under-pressure-ii-siyah.aspx ben ki, askerde taktığından başka saat kullanmamış adamım bu saat hoşuma gitti, fiyatta iyi gibi bulsam, canlısını görsem alabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 valla bende işte kararsız kaldım , ama dayanamıycam verecem sipariş, bakalım sonuçlarını yazarım. şimdi biraz araştırdım da bu markayi direk saattürk kendisi getiriyormuş, site hakkında yorumları araştırdım, http://www.ucuzu.com/stores/saatturk-s37331/yorumlar.html çok güvenilir görünüyor, veriyorum siparişi haber vericem, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 saat guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 İlk saat güzel de, dijital olması kötü. Ben pek sevmiyorum dijital ve aynı zamanda klasik olan saatleri. Ama verilen parayı hakeden bir saat (bu arada yurtdışı fiyatlarına baktım da, 119 euro bu model amazon.de'de mesela, fiyatı da pompa değil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 666 ne töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 tinu said: valla bende işte kararsız kaldım , ama dayanamıycam verecem sipariş, bakalım sonuçlarını yazarım. şimdi biraz araştırdım da bu markayi direk saattürk kendisi getiriyormuş, site hakkında yorumları araştırdım, http://www.ucuzu.com/stores/saatturk-s37331/yorumlar.html çok güvenilir görünüyor, veriyorum siparişi haber vericem, hacı cüzdana kuvvet sevabına şu megabyte'tan da alıver bi' tane biz de önümüzü görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 megabyte baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 tinu said: buradan alan kullanan bilen var mı? çok güzel görünüyor, almayı düşünüyorum ama hiç bir mağazada yok, sadece saatturk.com da var, kararsız kaldım... http://www.saatturk.com/urun/666-barcelona-under-pressure-ii-siyah.aspx çok güzelmiş, biraz pahalı ama ona rağmen almayı düşünüyorum resmen. bir diğer beğendiğim de bu, ama geri kalanı baya çöp gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 dün 18:40 da sipariş verdim , 15 dk sonra kargoya verilmiştir diye mail geldi, hangi ara paketlediler hangi ara fatura kestiler anlamadım biri elinde hazır bekliyor heralde :), kargo takip numarası da gelmiş sabah , öğlen elimde olucak heralde, valla çok hızlı gidiyor şu an merakla bekliyorum, gelince almayı düşünenlere detaylı bilgi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ahanda geldi :)) beyler saat çok iyi tam beklediğim gibi çıktı, sipariş verdim 15-16 saat sonra saat elimde:) almayı düşünen varsa test edildi onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bi saat kolundayken, 1 TL'nin yanında fotoğrafını koyabilir misin. boyutunu anlamaya çalışıyorum da =) görerek çok daha iyi anlaşılır diye dedim, zahmet olmazsa, iyi olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Selam, Mekanizması nedir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Saat anladığım kadarıyla dijital, saniye mekaniği için de basit motor vardır. Pilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 çooook fake duruyor site aman dikkat edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 arabistan'dan 100 liraya aldığım seiko'ya 500 lira fiyat çekmişler. abime vermeyeydim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Liebe said: çooook fake duruyor site aman dikkat edin... Adam "siparişi verdikten 15 saat sonra saat kapıma geldi" diyor öte yandan :P Bir de 100 liraya Seiko ya çalıntıdır/kaçağın dibidir ya da kaliteli replika. Alt model Lorus'lar, Seiko5'ler bile 200 lira civarından başlıyor ki giriş Seiko'ların perakendeye girişi bile 100'den fazladır tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sabonis said: bi saat kolundayken, 1 TL'nin yanında fotoğrafını koyabilir misin. boyutunu anlamaya çalışıyorum da =) görerek çok daha iyi anlaşılır diye dedim, zahmet olmazsa, iyi olur valla. sunu yazmaya geldim, kolunda ter olmaya geldim layalalayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 üstüne 1 tl koyarak çektim bir resim, bileği tam olarak kaplıyor saat, valla ben saat ve siteden memnun kaldım, siparişi akşam verdim, ertesi gün öğleden sonra elime ulaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 saatin replica vs. olmadığını anlamanın bir yolu var mı/kontrol ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar