Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Sitesine Yazar Arıyoruz Ücretli

-Nae

Öne çıkan mesajlar

Sahip olduğumuz güncel bir blog sitesine Bilgisayar Diyet-Zayıflama Eğitim Erkek Genel Hayvanlar Alemi İnternet Kadın Meslek Müzik Otomobil Oyun Sağlık Seyahat Sinema-Dizi Teknoloji Yazılım Yemek Tarifleri kategorilerinden herhangi birine günde 2 adet tamamen özgün hiç bir şekilde kopyala yapıştır yapılmadan minimum 200 karakter yazı yazılmasını istiyoruz. Yazının içerisine 1 adet görsel eklenmeli. En az 3 anahtar kelime girilmeli.

Gün 2 adet ayda 50 adet olacak şekilde.
Yazı başı 1 TL'den aylık 50 TL ödeme yapıcaz. Ödemeleri aylık ve iş sonunda yapıcaz. Sadece 1 aylık değil tamamen düzenli ve uzun soluklu çalışacak arkadaşlar arıyoruz. ( 1 haftalık bir deneme süresi olacak bu süreçte yapılan iş beğenilmezse yazılan yazı kadar ki ücret ödenecek ve iş bitirilecek)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet 200 karakter değil 200 kelime olacak. Ayrıca bu rakamlara zaten iş yapan arkadaşlarımız var. Biz yeni arkadaşlar arıyoruz. Benim fiyatım bu başkası bunun 3 katını da verebilir bu beni bağlamaz. Bu eleştiri konusu olacak bir şey de değil. Özellikle de çok biliyormuş gibi alaycı bir üslupla konuşmak hepten gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben bu işi neredeyse 10 yıldır yapıyorum. Ve bu işler bu şekilde yürür sadece siz idrak edemiyorsunuz diye bok atmaya çalışmayın. Ben 2 sene önce buradan ücretsiz yazarlık yapacak arkadaşlar aldığımıda bilirim ben o yüzden boş konuşmayı bırakın. Başkalarının işine burnunuzu sokmaya ne meraklısınız arkadaş fiyatı beğeniyorsan gelirsin beğenmiyorsan çıkar gidersin beni sorgulamak senin neyine isterse 10 kuruş yazarım istersem 5 tl yazarım. Keza bu fiyata bu işi yapan arkadaşlar var hali hazırda aramızda dana neyin geyiği içindesiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Her gün düzenli(imla ,içerik,bütünlük,anahtar kelime vs ye dikkat edicek şekilde) yazı yazan hemde beleşe yazanlar var hmm?
Kim bu arkadaşlar çok merak ettim.

Ayrıca paticik çok elite bir mekan olduğu için o fiyatın 10 katına bile istediğin işi yapan bulamazsın burda sadsad.

Tavsiyem r10 dan topluca 50-60 makale al,hergün 2 tanesini sitende yayınla.İstediğin fiyatta olmasada 2 katına falan yaptırabilirsin bir ihtimal.

Not: Son dediklerim gayet ciddi bir tavsiyedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...