fenn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Esrk said: Sümüklüböcek by Eser Karadağ, on Flickr Bunu da The Guardian gazetesi bastı, telefon ile çektim. The guardian para veriyor mu telif hakkı olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Gece by Eser Karadağ, on FlickrOrman by Eser Karadağ, on Flickr İki tane daha ekleyeyim, bu arada Guardian telif ödemiyor, sadece fotoğrafı gazeteye basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 cok iyi yaw tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Gece çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Gezi by Eser Karadağ, on FlickrGezi by Eser Karadağ, on FlickrGezi by Eser Karadağ, on Flickr Bunlar da son geziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Aga fotolar gerçekten harikaymış da bu ne lan fdsufjdsfjdı ABV Numan fdsfds pascalnouman said: Esrk said: Sümüklüböcek by Eser Karadağ, on Flickr Bunu da The Guardian gazetesi bastı, telefon ile çektim. aga foto cok guzel aklima da bi fikra geldi adamin biri evde oturuyomus birden kapı calmis acmis bakmis kimse yok sonra asagidan bi ses afedersiniz bu gece burda kalabilir miyim demis adam egilmis bakmis bi sumuklubocek basmis tekmeyi kapiyi da kapatmis 4 ay sonra kapısi gene calinmis gene acmis kimse yok sonra asagidan gene aynı ses NE VURUYOSUN BE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Teşekkürler, enteresan bir cevap oldu o, evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Abov cok guzeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 2 tane dahaAy by Eser Karadağ, on FlickrGöl by Eser Karadağ, on Flickr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Bunları da ekleyeyim. Atlar by Eser Karadağ, on FlickrNovosibirsk Havacılık Gösterisi 2018 by Eser Karadağ, on Flickr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 400mm hmmpffsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 O lens artık üretilmiyor sanırım, 0 satan görmedim. İyi ki zamanında almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 2 tane daha ekleyeyim,Gece Treni by Eser Karadağ, on FlickrKöpek by Eser Karadağ, on Flickr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Çok iyi tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Tren her an transformersa baglayacakmis gibi. Eline saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Şu son iki fotoğraf muhteşem hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 muthis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Trenli fotoğrafı 1x'e kabul ettiremedim, anlamıyorum o adamları bazen, bu ayardaki fotoğrafları kabul ediyorlar, bunu etmediler. Sol taraftaki ışık rahatsız ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 onu editingle silemiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Yok, denedim ama belli oluyor, duman yüzünden silinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Esrk said: Sol taraftaki ışık rahatsız ediyormuş. şimdi bunu yazıcaktım bende o bence çok fazla patlamış. ne ışığı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 dogru dumani akil edemedim, sen bu isi hobi olarak mi yapiyorsun? profesyoneller bundan guzel cekiyorsa kendimi buna verip fotograf dergileri satin almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Fabrikadan gelen ışık o, kapalı alanın ortasında, stad ışığı gibi düşün, baya kuvvetli. @Sardalya Evet, hobi bu arada para kazandığım oluyor, düzenli olmadığı için iş diyemiyorum. Profesyoneller derken? Profesyonel kamera gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 uğraşsan silersin aslında. Ben biraz denedim de nete yüklemiyim dedim şimdi kızarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Kızsam ne farkeder :) ama yüklemesen daha iyi. Nasıl sildin? Hangi yöntemle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar