Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Sigara yasağını otobüs duraklarını kapsayacak şekilde genişletirlerse her şekilde desteklerim. Adam geçiyor önüme arkama yarım saat kuyruk bekliyoruz zaten. Maden ocağından çalışmaktan betere dönüyom :/ Çocuğun yanında hiç içilmesin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Flassh said: ayy aman cigerlerim pis duman doluyorcu sigara karşıtları enerjilerinin birazını esas çevre kirliliklerine karşı harcasa daha güzel bir dünya olurduk gericiysek gericiyik sigara içmeyen biri olarak sigara beni baya rahatsız ediyor.bildiğin tıkanıyorum kaçıyorum hemen ortamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Redeagle said: Sigara yasağını otobüs duraklarını kapsayacak şekilde genişletirlerse her şekilde desteklerim. Adam geçiyor önüme arkama yarım saat kuyruk bekliyoruz zaten. Maden ocağından çalışmaktan betere dönüyom :/ Çocuğun yanında hiç içilmesin ayrıca. şu da doğru. ben anlamıyorum zaten sigara içen bi insanım, kalabalığın içinde açık havada da olsa yakıp içmiyorum huzursuz oluyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Viktor said: Adam 2010da kalmis, getirin arkadasi gunumuze doğru di mi, yıllar yıllar sonra multitask yapabilmistiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Bone said: Flassh said: ayy aman cigerlerim pis duman doluyorcu sigara karşıtları enerjilerinin birazını esas çevre kirliliklerine karşı harcasa daha güzel bir dünya olurduk sigara içmiyor olsan anlardın ama ictigin için anlamani beklemiyoruz zaten. ha bi de apple ürünü değiliz multitask kapasitemiz var, bi yandan sigaraya karşı olup bi yandan çevre sorunlarıyla ilgilenebiliyoruz. senin var türkiyenin yok multitaskı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 kime ne abi evimde,arabamda sigara içmişim içmemişim. legal olarak satılan bi ürün bu,evet kamuya açık alanlarda halk sağlığını tehdit ettiği gerekçesiyle bunu sınırlandırabilirsin de ben evimde içmek istersem içerim kime ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar