guernica Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ahaha olur mu hiç. herkesin tuttuğu takımın futbolcusu eski istanbul beyefendisi. kesinlikle ne hakeme, ne rakibe en ufak saygısızlık yapmaz, efendi gibi top oynar. rakipler şerefsiz emek hırsızlarından kurulu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Sotto said: Şu yere atma işini takıma bağlamak çok abes be, her takımda oluyor, ama işte hocaların buna dur demesi ikaz etmesi lazım. Fener'de Nobre atardı bol bol, kaleciyi attırıp, maçı 5'lediğini biliriz. Oyuncu karakteriyle alakalı olay. Yakışmadı Burak'a, kulağını çeksinler bi bakalım... burak'a mı yakısmadı ??? adam ılk kez yapıyormus gıbı yazmıyormusuuz. adamın esas ısı bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 hatta basitçe anlatayım herkes kendini atıyor. bazen hakem yiyor. bazen hakem yemiyor. hakem çok kötüydü. bu sefer yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Ben çok izlemedim TS maçlarını doğrudur, yapmaması lazım. Ben Burak'la tanışmıştım daha önce, o açıdan yakıştıramadım, düzgün biri olduğunu düşünürüm. Sonuçta buna oyuncular ve TD'ler tepki verecek, göreceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ikinci haftadan bilançoyu yazalım; birinci hafta 0-0'ken kasımpaşa aleyhine verilmeyen penaltı. (maç döndü, +3) ikinci hafta 3-2'yken dakika 85'te verilen penaltı. (+1) iyi gidiyor hakemler, maşallah demek lazım. ha bu arada, mehmet topal'a dün laf edenleri bugün umut bulut çarptı allahtan lol. burak daha önce kendini atarak 10 penaltı kazandırmıştır. bugün emek hırsızı olmadı yani, hep öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Buarada dikkatli izledim pozisyonu Burak'a müdahale var yani kendini atma olarak nitelendiremeyiz bana gore. Ama ayağa müdahale ceza sahası dışında olmuş. Penaltı degil ancak bir faul var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 serjuhan said: Buarada dikkatli izledim pozisyonu Burak'a müdahale var yani kendini atma olarak nitelendiremeyiz bana gore. Ama ayağa müdahale ceza sahası dışında olmuş. Penaltı degil ancak bir faul var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Yazalım; 2-0 öndeyiz. Süper Final elle atılan Fener golü 2-1 yaptım durumu. Umut'ta el yok da sırtına çarptı gibi geldi. M.Topal elle aldı diyorum 2-2 şu an durum fizban. Ligde 2-1 öndeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Hamit Altınbalon fena patlayacak Galatasaray'da gibi gözüküyor. Hareket edemedi ilk yarı diğer herkes akarken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 beyler beşiktaşın hakkı yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Sotto said: Yazalım; 2-0 öndeyiz. Süper Final elle atılan Fener golü 2-1 yaptım durumu. Umut'ta el yok da sırtına çarptı gibi geldi. M.Topal elle aldı diyorum 2-2 şu an durum fizban. Ligde 2-1 öndeyiz... höh be abicim. höh beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Umut ile Topal'ın pozisyonlar aynı vucuddan gelen toplar, hatta Topal'ın pozisyonda faulde aynı tarz pozisyon ancak mal hakem faulu veriyor orada ama umutun pozisyonda umut kendisini avatanjlı duruma gelecek şekilde topa yön veriyor, timsaha yatma hemen bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Ne öh be. Sırtına çarpıyor la. Ben mi yanlış gördüm. Markus'ta birşey demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Sotto said: Ne öh be. Sırtına çarpıyor la. Ben mi yanlış gördüm. Markus'ta birşey demedi. bız mac fılan ızlemeyelım marcus abımız yorum yapsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ilk pozisyonda ele geliyor yerden seken sırta carpiyor gibi gördm ben lakin cok da mühim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 banada eli kıçındayken değmiş gibi geldi ama o kadar değmeye el çalınmaz yav bence temiz gibi 2. gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2012-2013/2/besiktas/felipe-melo-9893#video Alın abi videoyu, havadan gelirken çarpıyor gibi evet bilerek bir temas yok, top dönerken sırta çarpıyor direk. El olsa el dicem değil. İlk geldiği anda el diyorsanız onlara çalınmıyor sanırım. Sonrasında elle düzeltmece yok girin izleyin. Sırt diye görüyorum deminden beri.. 23.sn'ye filan, sonra 36.sn sırt direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ya eline çarpsa da pozisyonda görmesi çok zor, umut'un golüne fazla birşey denmiyor da Burak'ın ki hem penaltı değil, hemde müdahale olsa bile penaltı değil ceza sahası dışında. Direk +1 puan gelsin de üzülmesinler diye eyyamcılık yapıldı bu kadar basit, çıkıpta merkez hakemin direk görüş açısında dibinde bu olay oluyorken yan hakem kaldırdı o yüzden verdim diyemez adam ki yan hakemin kaldırmış olması daha beter penaltı diye, ceza sahası dışını göstermesi gerekiyordu, onu görmemesi imkansız. İki şekilde de eyyam var, açık ara bozuk niyettir bu yani hiç kimse savunmasın. Bu kendini yere attırıp hakeme yedirmek değildir, açık ara iki taraftanda fail bir durumdur. Ha ondan 5 dakika önce Fernandes'in vermeyip net pozisyonu kaçırdığımız an kötü oldu, orada bir gol bulabilirdik ve bu hiç olmazdı, olsa bile bu kadar koymazdı. Neyse, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bencede gol ztn. ama elle oynama var. topal'ın pozisyonda gol bu da gol. bu arada arif erdem penaltı pozisyonuna %100 penaltı dedi asffdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 halefi ya ondan işte, kanı ısınmış garibimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ben gol değil, hatalı karar demiyorum ki. top eline çarptı diyorum. dünkü topa OOO ELLER KOLLAR BAŞLADI diyen şahane futbolseverlerimizin bugün hehehe gol ya aslan umut yaaeaeaeae demelerine kopuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 arif erdem'in penaltı yorumlaması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ne ağladınız yaa. hakemin onlarca bjk lehine verdiği kararın üstüne gelen hatalı penaltı benim gözümde ilahi adalettir. ayrıca rüyada göremeyeceği bir skor yakaladı bjk. zaten skorun buraya gelmesinin sebebi de bjk'in über oyunu değil gs'nin bireysel saçmalıklarıdır. hala HOKKOMOZ YONDO, OMOK HORSOZO BOROK falan diyeceğinize o 22.saniyedeki pozisyonun gol olmadığına şükredin. ligin en iyi takımından 1 puan aldınız işte; bu sene en büyük başarısı da muhtemelen bu maç olacaktır zaten bjk'nin. o yuzden çekin sineye oturup ağlamanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Dat qq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Biri cenk'in hamit'e dirsegi ile taktigi pozisyonu yollayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar