Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 GERGE said: Chrome kullanıyorum diyeniniz tatava... fixed :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 GERGE said: Benim alan sadece 110 GB. SSD. Herkeste tb'ler yok. işte bu yüzden 240gb aldım ben ssd. ama yani 1 gb'dan bahsediyoruz hala, 200mb kaplasa nolacak 1gb kaplasa nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 win7 önceki sürüm muhabbeti ve yedeklemeyi kaldırın yeter. 10gb fln yiyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 souldarkorn said: maxthon çogzel. acik ara en basarili browser su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Abi eskide kaldı onlar. Günümüzde tarayıcı olayı sadece bilgisayara bağlı bir olay değil. Bunun Android ve iOS sync'ı var, PC'ler arası sync'ı var, web'den erişimi var. Maxthon Mobile varsa bakarım, yoksa yaramaz. En iyi deneyim bunlar nedeniyle Chrome'da. Açık tabları bile sync ediyor. PC'ler aradında eklentileri sync'lıyor, Firefox Mobile gibi kırık değil, Opera gibi multimedia sorunları yok. Aslında multimedia olayını adam etseler en iyi Opera ama YouTube'da, Rdio'da, Cruncyhroll'da, Hulu'da filan çöküyor pluginleri hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 fakiriz bis sadece desktopumuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Maxthon Mobile varmış. Deniyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 desktop candır. laptop ise şirket zorla verirse çekilen çiledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Kurcaladım ayarlarını filan, Chrome daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 beyler native smooth scroll gelmis, sonunda chrome://flags/ diyip gorebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kapatılıyor mu, ondan haber ver. Siz sevmem kendisini. İlk Opera çıkardı yine bunu da, orada bile hiç kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 538mb yeni temizledim haftada bir temizleyin zaten bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 GERGE said: Kapatılıyor mu, ondan haber ver. Siz sevmem kendisini. İlk Opera çıkardı yine bunu da, orada bile hiç kullanmadım. default kapali zaten yaw, istersen flags sayfasindan acabiliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 chrome demişken, javayı update edin son versiyona, çok büyük exploit var, tüm browserler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Java baştan sona exploit dolu, her ay başka bir şey çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 xetraynex said: beyler native smooth scroll gelmis, sonunda chrome://flags/ diyip gorebilirsiniz açtım hiçbi şey değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 PrudenT said: xetraynex said: beyler native smooth scroll gelmis, sonunda chrome://flags/ diyip gorebilirsiniz açtım hiçbi şey değişmedi chromeiu restartlaman lazim bide oyle ahim sahim kaydirak bir smooth scroll degil ama gozun en azindan satirlari takip edebilmesini sagliyor, dikkatli bakarsan calisiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Java kurmayın artık zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar