ses Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 fransızlar büyük problem :D WW2 den sonra taktik/stratejimi öğretiyorlar okullarda artık nedir.
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 aslında bizim serverda fransızları yenecek potansiyel var ama takım olarak oynamadıkları için eziliyorlar.bizim gült bile fransızları yener. 68 üyenin 35 i online olsa;20 kişilik,10 kişilik,5 kişilik 3 gruba ayrılsa bu adamlar.20 kişilik grup sadece kule almaya çalışacak,10 kişilik grup önemli yerleri savunacak veya village basacak,5 kişilik grup ise supply camp gezecek. bence 10.000 vay akli 100.000 fransızı yener
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Vay AK kafası: :P O diil de bizim muhteşem server gunnar's holda karşı da fransızlar çıkınca eziliyoruz. Anlamıyorum nedir? Bir tane fransız serverı var da sırayla bütün serverları ipe mi diziyor yoksa bütün fransız serverları mı böyle? :(
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 abi fransızlar zengin geliyor üstümüze. bi yeri kuşatmaya gelince trebutchetinden tut arror cartına kadar herşeyi kurup geliyolar. bizim serverın zerglinglerinde öyle bi kültür yok daha hala. ortada bir pvp guildi de göremedim zaten.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Ulan gene kız serverını seçtik hehehe.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 sabahın onunda 3 tane golem getirmişler keep kapısına admalar işsiz ya
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 şu an vizunah's square[FR], far shiverpeaks, desolation en top tier 3 server heralde. fransızlar da hep aynı şeyi yapıyo. wvw resetlenince o gece bi rushla heryeri, orb of powerları alıyolar. keepleri reinforceluyolar. sonra gün boyu hem orb buffları hem de reinforceları sayesinde farkı kapatmıyolar. 2 haftalık olunca wvwler deişir ama durum. millet hergün resetleniyo diye para harcamıyo siege weaponlara.
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 zaten reset olayı bitene kadar eğlensin fransızlar diye yapılan bir olay
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 2 hafta geçsin die die 5 hafta geçti hala bi aksiyon alamadık şu WvW de ehheheheheeeh bir de guildde kız var arkadaşlar dikkat edin. DAS
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ismini vermiyoruz. sadece var diye bilin.
ses Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bu arada fransızların olayı belli olmuş. fransız serverları canadalılarla doluymuş genel olarak(fransızca olayı). O yüzden Am'de domine edince, Pm'de dağınıklığı toplayamıyor millet.
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bu fransızlar tek kurşun atmadan ww2 yi kaybeden adamlar, bunlara takır tukur keep vermek hiç hoş olmuyor.
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 3 farkli arkadas ile denendi, ayni anda eternal bg ye sira aliyoruz, onlara 15 dk da geliyor bana 2 saatte gelmiyor :s Ne olabilir sizce ??
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 abdest de aldim elimi de isedim her seyi denedim yok.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 server bile senin bu işleri beceremediğini çözmüş seleksiyon a kurban gitmişsin, gelmezsen yamacıma böyle olur :)
hayvan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ne alakasi var, bence dengeyi bozdugumu farkettiler. sadece fransizlar varken girebiliorum :s
Öne çıkan mesajlar