Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Vay Ak Server: Desolation

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anlı şanlı, hilesiz hurdasız, ne kadada güzel bi o kada seviyesiz gültümüz 65 kişi olmuştur. 2 gün sonra exp, karma, gathering 3 günlük %10 buff larımız gelecektir.
Mesaj tarihi:
yalnız birşey farkettim. geçen sabah saat 6 ya karşı koca haritada bizden sadece 2 kişi vardık. bi ben 35lvl bide 80lvl warrior bi gavur. ben en fazla 300-400 dmg ile 700-800 crit koyarken adam 8k crit koyuyorum dediydi, demekki level olayı wvw de aşırı etki ediyor :D
Mesaj tarihi:
desolationa geçtiğiniz için hala üzgünüm valla keşke kalsaydınız ps'de de birlikte oynasaydık.
wvw için beklemek yok, prime timeda karşısına gelen her serverı ezen elit guildler var, gereksiz kalabalık olmadığı için server içi kordinasyonu yüksek... tek dezavantajı, istediğin kadar ez lakin saat geç olunca bizimkiler çıknca oyundan meydan kalabalık serverlara kalıyor. gidip boş kale alıp server puanı arttırıyorlar. bu yüzden bu puanlama sistemi çok yanıltıcı aslında.
sonuç olarak piken square candır.
Mesaj tarihi:
fransızlar taktik yapıyorlar.mesela biz onların kalesini kuşatmışken bunlar gizlice kalenin arka kapısından çıkıp,dolanıp bizim kuşatmayı arkadan saldırarak dağıtıyorlar veya kuşatma sırasında supply ihtiyacı çekerken gidip en yakındaki supplycamp ı basıyorlar
  • Yeni Oluştur...