ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 direk NE assassin aç o zaman kiralayan çıkar mı bilmiyorum lakin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 cikar cikar ben de NE rogue lari bi cati altinda toplayacam yegane amacim bu :P assasination isleri yurutecez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Çıkmaz. Oyun dinamikleri buna uygun değil.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 olsun onlarda birbirine para verip base basarlar uehauhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ya assassin olacaktık, böhühü.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: axedice, 13 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Çıkmaz. Oyun dinamikleri buna uygun değil. neden olmuyomus simdi ben anlamadim. normal alanda savas yok mu? horde dan birisinin kellesi istendi diyelim, o kisi bi yerden bi yere giderken karambol yaratip olduremez miyiz? sadece belli alanlarda mi savas var? belli alanda o kisiyi bulmamiz mumkun degil mi? anlamadim ben nedenini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yapabilirsin onu ama pvp serverında yapabilirsin, non pvp serverlarda /pvp on yapmayan birine attack edemezsin.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bounty hunter sistemi yokki oyunda, kimse kiralamaz öle bişi. oynadım ordan biliyorum :). anca "lvl 25 rogue LFG" dersin team yaparsınız bereber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yaw durun oyun çıkana kadar bari adamın hayallerini yıkmasaydınız yani :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 zaten pvp serverında oynamak gerek bu oyunu obur turlu kasar on saat savaş alanına git flm...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 benim kafam baya bi karisti simdi... UO'da da bounty hunter modu yoktu, ama insanlar gelip RP amacli sunu sunu oldurursen sana su kadar para verecem diyodu. pk'nin ismini sooluyodu mesela... ya da maviyi soyluyodu, sehir disina cikana kadar takip ediyoduk. disarida olduruyoduk. benzer bi seyi burada da uygulayamaz miyiz. bi senaryo yazalim: X kisinin kafasi istendi. Adamla ben nerelerde savasabilirim? (diger butun etkenleri gormezden gelin, nerelerde pvp yapilabiliyo? sehir disinda?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 uygulayamazsın. adam kabul etmediği sürece saldırma hakkın yok benim bildiğim. anca adam sizin bölgenize girerse saldırabilirsin. ya da pvp bölgesinde.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 DAMMIT![signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 normal serverda pvp bölgesi varsa niye ayrıyeten pvp serverı açılmış ki yani ben hiç bi halt anlamadım olan uo daki gibi mi normal serverda yani birisi kirmizi ise saldirabilirsin falan pvp serverında sadece kaba tabiriyle adam mı kesiyosun yani bi ekşını yok mu nedir yoksa questler aynı ama herkes her önüne gelene saldırıyo mu bence normal serverda karakteri 50 nin üstüne çıkanlar pvp serverına girebilmeliydi forumlarda görüyorum adam mage lvl 20 ulan napabilirsin ki lvl 55 warriorların arasında yoksa pvp serverında da aynı questler mi yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 normal sunucuda pvp alanında, pvp sunucusunda da her yerde birbirini kesebiliyosundur işte[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 delikanlı adam pvp serverında oynar diğeri racona ters :P[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 euaheuhae questler aynıysa herkes delikanlı adam olcak zaten bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 oyunun zaten maximum 2.ayı herkes lvl 40 + lvl 20 hero class olacak, buda milleti raid/pvp arena savaşları vb ye yöneltecektir. ödül/ceza sistemi güzel olursa herkes katılır güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 her ne kadar cevaplarimi tam olarak alamasam da soyle bi kelle avcisi olabilirim. kisi kellesini istedigi kisiyi soyler. (NE yim, o zaman paso horde lari oldurecem..) horde larin orda pusuya yatariz grup halinde. eleman quest icin vs. mutlaka acik araziye cikacaktir zaten. orda da saldiririz... 1 - simdi bunda ters ve isleri bozacak nokta neresi... 2 - aynisini pvp server inda uygularsam sorun ortadan kalkar mi? sanirim oorenmek icin oyunun cikmasini beklicem cunku herkes yuvarlak cevaplar veriyo kimse anlatmiyo... bliz. para mi verdi dolambacli yanitlamaniz icin bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 lol betaya katılanlardan hiç biri pvp serverda char açmadımı yada non pvp serverda hiç pvp yapmadımı şimdi? =D kendimi şanslı hissettim bir an için.. ben size açıklayayım kafanıza takılan olursa sorarsınız. pvp serverındaki combat sistemi biraz UO veya Shadowbane gibi, zıt faction dan ırk görürsen neresi olursa olsun (şehir içleri hariç çünkü guard dolu) tekme tokat dalabilirsin. non-pvp serverlarda ise /pvp komutu var bunu yaptığın anda faction tag i alıyorsunuz böylece zıt factiondan herhangi biri size saldırabilir ama size attack yaptığı anda onda da /pvp mode açık hale gelip o da faction tag i alır ve saldırılabilir duruma gelir. /pvp mode nasıl kapatılır derseniz, manual kapatılmıyor, 30 dakika boyunca peace mode da durmanız lazım daha dogrusu 30 dakika karşı faction dan birine attack vermemli yada kendi factionınızdan pvp mode u açık olan birine buff/heal etc. yapmamalısınız. şimdi pvp bölge olayına gelirsek genelde factionlar birbirlerini bulmak için zıt faction ın second area dedikleri farm bölgelerine veya şehirlerine giderler, Horde dakilerin Darkshore a gelmesi gibi, ama bu olay risklidir çünkü zıt faction bölgesi sınır geçitleri vadiler şeklinde yapılmış ve bu vadilerin göbeğinde ?? lvl yaratıklar var bunlar çok yüksek lvl lı yaratıklar bunlardan yırtıp geçmek için genelde bir lure full grup yollanır bunlar yaratıkları uzağa çeker ve ölme oranları %100 dür daha sonra rez ola ola gelirler.. bunu stresstest de bu şekilde yapıyorduk çünkü o yaratıkları kesebilecek lvl 40-50+ adamlar olmadığı için.. benim stresstest de pvp hakkında öğrendiklerim bunlar hatta forumlaa içinde 2 tane bizim guild raid movie si olan zip file url si koydum non-pvp serverda yaptığımız savaşlara örnek teşkil edebilir..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 cok saol. simdi aydinlandim. movie ler .rarliydi. onlari executable yapsaydin cok mesut olacaktim ama saol yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 forumdaki videoyu indirip izledim ben, 2 parçadan oluşuyo, birinciyi izledikten sonra herhalde hazırlık yapıyolar bu bölümde, ikincisinde kan gövdeyi götürecek dedim, ama ikinciyi izlediğimde de pek bir şey anlayamadım, hazırlayan kişi pek profesyonel çekememiş :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 pvp istiyorsanız kesinlikle nonpvp de char açmayın arada bir raid e giderim filan olmuyor valla çok yavaş geçiyor.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 guru bağlantın ne , rahat pvp yapılabiliyomu hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bende human rouge olucam [Bu mesaj PiNg tarafından 15 Eylül 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar