Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk polisi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

iyide arayanda kendi kimliğini gizlemek isteyebilir sonuçta. öle bi sistem kişisel güvenliği tehdit eder. mal bi polis suçlanan adama ihbar edeni arayanı falan söyler sora uğraş dur.

telefon numaran gözüküyor zaten, kimliğin gizli değil ki?
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

haklısın ben de sinirle öyle anladım dediğini.
polis de gözümü öyle bi korkuttu ki yanlış birşey söylesem gelip beni alacaklar sandım anasını satayım.

kacaydin geleydin, gizlerdik seni
Mesaj tarihi:
Bella said:

Viktor'un dediğine örnek birşey söyliyeyim ambulans ile ilgili.

cumartesi ambulans çağırmak zorunda kaldım önemli birşey de değil arkadaşım sarhoş olup kendini kaybetti lol - ingiltere'deyim bu arada-, 20 dakikada falan geldi, kalp krizi falan olsa kesin gitmişti herhalde arkadaşım, neyse ama 20 dakika boyunca telefonu kapamadı, devamlı nefesini kontrol etmemi, işte şu tarafa çevir, böyle yap falan diye yönlendirdi, 2 dakikada bir nefes kontrolü yaptık. kadın resmen psikolojik destek verdi telefonda.

neyse öyle, iğrenç bir cumartesi geçirdim.

ne içti arkadaşın?
çok merak ediyorum bu duruma gelmek için ne içmek gerektiğini.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Black-ice said:

haklısın ben de sinirle öyle anladım dediğini.
polis de gözümü öyle bi korkuttu ki yanlış birşey söylesem gelip beni alacaklar sandım anasını satayım.

kacaydin geleydin, gizlerdik seni

yarın erken işim olmasa bi rakı kapar sana kaçardım.
Mesaj tarihi:
ben ust kattaki elemanlar pazar gecesi gurultu yapinca cikip uyarmistim saat 2 gibi, sakin olun sabah 7 de kalkip ise gidiorum ben falan diye.

susmadilar, polisi aradim. ben avukat bilmem ne, boyle boyle bi durum var dedim. sabah ise gidicem magdur oluyorum dedim. telefonu kapatim yaklasik 5 dakika sonra geldi polisler, yukarida cocuklari uyardilar. inerken ben de kapiyi acmistim, bir daha olursa tekrar arayin cekinmeyin dediler.

olay besiktas carsida cereyen etmisti.

full adres vermistim tabi ben adamlara eheh.

bu arada bursa 3'ledi.
Mesaj tarihi:
SekerPembe said:

wastyrx said:

112 için o ambulans falan lazım olduğunda adres sormuyorlar bağlı olan eve direk gelebiliyorlar sanırım ama cep için ne yapmışlardır bilmiyorum

hayır adres soruyorlar

Biraz geride var ne için yazdığım yoruldum sen bi bakıver
Mesaj tarihi:
aquila said:

biz acil durum olayazarken 911i arayip kapatmistik, sonra geri aradilar, 10 dakka sonra da kapiya iki tane dev gibi polis geldiydi.

olmus muydu peki olay? yoksa olayazdigiyla mi kalmisti
Mesaj tarihi:
yav said:

Bella said:

Viktor'un dediğine örnek birşey söyliyeyim ambulans ile ilgili.

cumartesi ambulans çağırmak zorunda kaldım önemli birşey de değil arkadaşım sarhoş olup kendini kaybetti lol - ingiltere'deyim bu arada-, 20 dakikada falan geldi, kalp krizi falan olsa kesin gitmişti herhalde arkadaşım, neyse ama 20 dakika boyunca telefonu kapamadı, devamlı nefesini kontrol etmemi, işte şu tarafa çevir, böyle yap falan diye yönlendirdi, 2 dakikada bir nefes kontrolü yaptık. kadın resmen psikolojik destek verdi telefonda.

neyse öyle, iğrenç bir cumartesi geçirdim.

ne içti arkadaşın?
çok merak ediyorum bu duruma gelmek için ne içmek gerektiğini.

ya sırf içki değil.
başka birşeyler de aldı ondan bu kadar kötü oldu.
  • Yeni Oluştur...