Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 mokoko said: iyide arayanda kendi kimliğini gizlemek isteyebilir sonuçta. öle bi sistem kişisel güvenliği tehdit eder. mal bi polis suçlanan adama ihbar edeni arayanı falan söyler sora uğraş dur. telefon numaran gözüküyor zaten, kimliğin gizli değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 federalleri çağırsaydın. federalleri sevmiyor yerel polisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Black-ice said: haklısın ben de sinirle öyle anladım dediğini. polis de gözümü öyle bi korkuttu ki yanlış birşey söylesem gelip beni alacaklar sandım anasını satayım. kacaydin geleydin, gizlerdik seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 112 için o ambulans falan lazım olduğunda adres sormuyorlar bağlı olan eve direk gelebiliyorlar sanırım ama cep için ne yapmışlardır bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bella said: Viktor'un dediğine örnek birşey söyliyeyim ambulans ile ilgili. cumartesi ambulans çağırmak zorunda kaldım önemli birşey de değil arkadaşım sarhoş olup kendini kaybetti lol - ingiltere'deyim bu arada-, 20 dakikada falan geldi, kalp krizi falan olsa kesin gitmişti herhalde arkadaşım, neyse ama 20 dakika boyunca telefonu kapamadı, devamlı nefesini kontrol etmemi, işte şu tarafa çevir, böyle yap falan diye yönlendirdi, 2 dakikada bir nefes kontrolü yaptık. kadın resmen psikolojik destek verdi telefonda. neyse öyle, iğrenç bir cumartesi geçirdim. ne içti arkadaşın? çok merak ediyorum bu duruma gelmek için ne içmek gerektiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 polisin aptallığı , sen sonuçta kapı numarası bilmek zorunda değilsin, sokağa bi zahmet gelsin öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ıyy salak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 wastyrx said: 112 için o ambulans falan lazım olduğunda adres sormuyorlar bağlı olan eve direk gelebiliyorlar sanırım ama cep için ne yapmışlardır bilmiyorum hayır adres soruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bone said: Black-ice said: haklısın ben de sinirle öyle anladım dediğini. polis de gözümü öyle bi korkuttu ki yanlış birşey söylesem gelip beni alacaklar sandım anasını satayım. kacaydin geleydin, gizlerdik seni yarın erken işim olmasa bi rakı kapar sana kaçardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ben ust kattaki elemanlar pazar gecesi gurultu yapinca cikip uyarmistim saat 2 gibi, sakin olun sabah 7 de kalkip ise gidiorum ben falan diye. susmadilar, polisi aradim. ben avukat bilmem ne, boyle boyle bi durum var dedim. sabah ise gidicem magdur oluyorum dedim. telefonu kapatim yaklasik 5 dakika sonra geldi polisler, yukarida cocuklari uyardilar. inerken ben de kapiyi acmistim, bir daha olursa tekrar arayin cekinmeyin dediler. olay besiktas carsida cereyen etmisti. full adres vermistim tabi ben adamlara eheh. bu arada bursa 3'ledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 biz acil durum olayazarken 911i arayip kapatmistik, sonra geri aradilar, 10 dakka sonra da kapiya iki tane dev gibi polis geldiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 SekerPembe said: wastyrx said: 112 için o ambulans falan lazım olduğunda adres sormuyorlar bağlı olan eve direk gelebiliyorlar sanırım ama cep için ne yapmışlardır bilmiyorum hayır adres soruyorlar Biraz geride var ne için yazdığım yoruldum sen bi bakıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 aquila said: biz acil durum olayazarken 911i arayip kapatmistik, sonra geri aradilar, 10 dakka sonra da kapiya iki tane dev gibi polis geldiydi. olmus muydu peki olay? yoksa olayazdigiyla mi kalmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yok bisey olmadiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yav said: Bella said: Viktor'un dediğine örnek birşey söyliyeyim ambulans ile ilgili. cumartesi ambulans çağırmak zorunda kaldım önemli birşey de değil arkadaşım sarhoş olup kendini kaybetti lol - ingiltere'deyim bu arada-, 20 dakikada falan geldi, kalp krizi falan olsa kesin gitmişti herhalde arkadaşım, neyse ama 20 dakika boyunca telefonu kapamadı, devamlı nefesini kontrol etmemi, işte şu tarafa çevir, böyle yap falan diye yönlendirdi, 2 dakikada bir nefes kontrolü yaptık. kadın resmen psikolojik destek verdi telefonda. neyse öyle, iğrenç bir cumartesi geçirdim. ne içti arkadaşın? çok merak ediyorum bu duruma gelmek için ne içmek gerektiğini. ya sırf içki değil. başka birşeyler de aldı ondan bu kadar kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 lcd icmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yok ya legal birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 biraya kul atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 madem ihbar edeceksin bilgiyi vermen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ketamindir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 aynısı başımıza geldi polis çağırdık "hayır olmaz" dedi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 LCD DEĞİL LSD, YETER LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sazan.avi mi .mpeg mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 -Dark_Angel- said: LCD DEĞİL LSD, YETER LAN. crt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar