Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bunu kullaniyorum ben: https://chrome.google.com/webstore/detail/quick-proxy/gchhimlnjdafdlkojbffdkogjhhkdepf
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 GERGE bu eklenti sanırım sadece proxy girmene yarıyor. anonymox eklentisi otomatik olarak beleş proxylere bağlantı yapıyor. öyle bir eklenti lazım.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 autopager update yaptı bugün ve patide bozuldu. yeni sayfa yüklenince şu oluyor http://www.webpagescreenshot.info/i/952854-1218201214907pm.png bütün sayfa siliniyor sadece alttaki listbox kalıyor saçma şekilde. bugünkü update'e kadar sıkıntı yoktu hatta inanılmaz alışmıştım.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 chrome address box search yalan oldu bende. bisi yazip enter a basinca search u download ediyo.. autopager da bozulmus. noluyo la
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 clear cache ile kapa ac yapinca duzeldi instant search.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 CthuLhu said: autopager update yaptı bugün ve patide bozuldu. yeni sayfa yüklenince şu oluyor http://www.webpagescreenshot.info/i/952854-1218201214907pm.png bütün sayfa siliniyor sadece alttaki listbox kalıyor saçma şekilde. bugünkü update'e kadar sıkıntı yoktu hatta inanılmaz alışmıştım. aynen ya çok kötü oldu bu
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 autopagersız paticikten soğudum yeminlen
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ObuzHapsever said: Yav şöyle Anonymox'a benzer bildiğiniz bi proxy eklentisi var mı? Web store'dan 6-7 tane denedim ama hiçbiri bi halta yaramıyor. stealthy
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 autopager patide bayadir calismiyo bende ya. anlamadim sorunu ne
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Fastestchrome yükleyin aynı işlevi görüyor.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 fastest chrome guzel gibi ama son sayfadayken bile acmaya devam ediyor? endless pages tikli ondan mi ki acaba?
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 şimdi kurdum sadece bir sayfa yüklüyor sonr ayüklemiyor fastestchrome. edit: yok ya saçmalıyor bu patide.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bende düzgün çalışıyor valla. pontipati said: ObuzHapsever said: Yav şöyle Anonymox'a benzer bildiğiniz bi proxy eklentisi var mı? Web store'dan 6-7 tane denedim ama hiçbiri bi halta yaramıyor. stealthy Bunun sadece belli sitelerde aktif ol gibi bi seçeneği yok mu?
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 fastestchrome patide çalışmadı bende de
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 düzeldi bende autopager yeni update ile
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ohh bee. pati linkiyle şikayet etmiştim cevap atmışlar düzelttik diye. pati için update çıkarttık sfd
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 chrome kullanipta, su ana kadar bunu bana haber vermeyen bizden degildir. web developer tools'tan sonraki en cilgin sey diyebilirim sdfdsf https://chrome.google.com/webstore/detail/smooth-gestures/lfkgmnnajiljnolcgolmmgnecgldgeld
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 başka bir başlıkta yazmıştık hakkaten çok iyi ya. o kadar alıştım ki başkasının bilgisayarında internete girdiğimde ve sağ clickle sayfa aşağı yukarı, ileri-geri yapamadığımda bildiğin moralim bozuluyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Guncelleyeyim, su anda kullandigim kullanilasi eklentiler: Adblock Plus : Ne oldugu belli zaten ama otomatik listesi EasyList. Onu Fanboy yapmaniz daha iyi sonuc veriyor bence. DoNotTrackMe : Kendi kendine, sizden hic bir input istemeden, bilinen tum tracking seylerini engelliyor. Sorunsuz ve herkes yuklemeli. Chrome ayarlarindan Third Party Cookie olayini da kapatirsaniz tam olur. HTTPS Everywhere : Mumkun olan her yerde https yapiyor. Guvenlik icin gerekli. Neater Bookmarks : Hala buldugum en saglam yerimi eklentisi. SuperSorter : Yerimlerini siraya diziyor. Speed Dial 2 : Yeni sayfayi epey daha kullanilir yapiyor. Bu olmadan Tarayici kullanamiyorum artik ben. Premium bile aldim. Readability : Belli zaten. Instrapaper ve Pocket'den daha iyi ama bence. Hola Unblocker : Bolgesel engelleri gecmeye yariyor. Genelde VPN kullaniyorum ama kendi makinemde degilken iyi oluyor. LastPass : Sifre guvenligi icin f/p urunu. Her mobil cihazda olmasi da iyi.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 adblock stumbleupon pig toolbox bu kadar
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ghostery ve Disconnect Do not track me'den daha iyi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ghostery bazi siterlerde sorun cikartabiliyor, DoNotTrackMe daha sorunsuz. Disconnect'i hic kullanmadim ama, simdi yukluyorum, denerim biraz.
elma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 adblock - facebook ve diğer sitelerdeki gereksiz reklamları kırmak için always clear downloads - download inerken gösteriyo bittikten 2 sn sonra daha gösteriyo sonra otomatik siliyo manuel elle temizlemek yerine, büyük kolaylık hover zoom - sadece facebook değil google imagesda resim bakarken falan da hoş oluyo logitech setpoint - logitech mouse u smooth ve fonksiyonlarıyla kullanmak için minimalist - gmail in gereksiz zımbırtılarını silip arayüzü basitleştirmek için reload all tabs - bende düzenli 10 tab pinli açık durur, bunların hepsini bi kerede refresh etmek için güzel
Öne çıkan mesajlar