kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 hotspot shield kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bunu kullaniyorum ben: https://chrome.google.com/webstore/detail/quick-proxy/gchhimlnjdafdlkojbffdkogjhhkdepf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 GERGE bu eklenti sanırım sadece proxy girmene yarıyor. anonymox eklentisi otomatik olarak beleş proxylere bağlantı yapıyor. öyle bir eklenti lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 autopager update yaptı bugün ve patide bozuldu. yeni sayfa yüklenince şu oluyor http://www.webpagescreenshot.info/i/952854-1218201214907pm.png bütün sayfa siliniyor sadece alttaki listbox kalıyor saçma şekilde. bugünkü update'e kadar sıkıntı yoktu hatta inanılmaz alışmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 chrome address box search yalan oldu bende. bisi yazip enter a basinca search u download ediyo.. autopager da bozulmus. noluyo la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 clear cache ile kapa ac yapinca duzeldi instant search. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 CthuLhu said: autopager update yaptı bugün ve patide bozuldu. yeni sayfa yüklenince şu oluyor http://www.webpagescreenshot.info/i/952854-1218201214907pm.png bütün sayfa siliniyor sadece alttaki listbox kalıyor saçma şekilde. bugünkü update'e kadar sıkıntı yoktu hatta inanılmaz alışmıştım. aynen ya çok kötü oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 autopagersız paticikten soğudum yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ObuzHapsever said: Yav şöyle Anonymox'a benzer bildiğiniz bi proxy eklentisi var mı? Web store'dan 6-7 tane denedim ama hiçbiri bi halta yaramıyor. stealthy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 autopager patide bayadir calismiyo bende ya. anlamadim sorunu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Fastestchrome yükleyin aynı işlevi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 fastest chrome guzel gibi ama son sayfadayken bile acmaya devam ediyor? endless pages tikli ondan mi ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 şimdi kurdum sadece bir sayfa yüklüyor sonr ayüklemiyor fastestchrome. edit: yok ya saçmalıyor bu patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bende düzgün çalışıyor valla. pontipati said: ObuzHapsever said: Yav şöyle Anonymox'a benzer bildiğiniz bi proxy eklentisi var mı? Web store'dan 6-7 tane denedim ama hiçbiri bi halta yaramıyor. stealthy Bunun sadece belli sitelerde aktif ol gibi bi seçeneği yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 fastestchrome patide çalışmadı bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 düzeldi bende autopager yeni update ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ohh bee. pati linkiyle şikayet etmiştim cevap atmışlar düzelttik diye. pati için update çıkarttık sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 chrome kullanipta, su ana kadar bunu bana haber vermeyen bizden degildir. web developer tools'tan sonraki en cilgin sey diyebilirim sdfdsf https://chrome.google.com/webstore/detail/smooth-gestures/lfkgmnnajiljnolcgolmmgnecgldgeld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 başka bir başlıkta yazmıştık hakkaten çok iyi ya. o kadar alıştım ki başkasının bilgisayarında internete girdiğimde ve sağ clickle sayfa aşağı yukarı, ileri-geri yapamadığımda bildiğin moralim bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Guncelleyeyim, su anda kullandigim kullanilasi eklentiler: Adblock Plus : Ne oldugu belli zaten ama otomatik listesi EasyList. Onu Fanboy yapmaniz daha iyi sonuc veriyor bence. DoNotTrackMe : Kendi kendine, sizden hic bir input istemeden, bilinen tum tracking seylerini engelliyor. Sorunsuz ve herkes yuklemeli. Chrome ayarlarindan Third Party Cookie olayini da kapatirsaniz tam olur. HTTPS Everywhere : Mumkun olan her yerde https yapiyor. Guvenlik icin gerekli. Neater Bookmarks : Hala buldugum en saglam yerimi eklentisi. SuperSorter : Yerimlerini siraya diziyor. Speed Dial 2 : Yeni sayfayi epey daha kullanilir yapiyor. Bu olmadan Tarayici kullanamiyorum artik ben. Premium bile aldim. Readability : Belli zaten. Instrapaper ve Pocket'den daha iyi ama bence. Hola Unblocker : Bolgesel engelleri gecmeye yariyor. Genelde VPN kullaniyorum ama kendi makinemde degilken iyi oluyor. LastPass : Sifre guvenligi icin f/p urunu. Her mobil cihazda olmasi da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 adblock stumbleupon pig toolbox bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ghostery ve Disconnect Do not track me'den daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Facebook photo zoom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ghostery bazi siterlerde sorun cikartabiliyor, DoNotTrackMe daha sorunsuz. Disconnect'i hic kullanmadim ama, simdi yukluyorum, denerim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 adblock - facebook ve diğer sitelerdeki gereksiz reklamları kırmak için always clear downloads - download inerken gösteriyo bittikten 2 sn sonra daha gösteriyo sonra otomatik siliyo manuel elle temizlemek yerine, büyük kolaylık hover zoom - sadece facebook değil google imagesda resim bakarken falan da hoş oluyo logitech setpoint - logitech mouse u smooth ve fonksiyonlarıyla kullanmak için minimalist - gmail in gereksiz zımbırtılarını silip arayüzü basitleştirmek için reload all tabs - bende düzenli 10 tab pinli açık durur, bunların hepsini bi kerede refresh etmek için güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar