ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sufi haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 erkeğin niye evlenmek istemediği falan öyle zor bi konu değil. esas bi kadın, 3 kere evlenip boşanmış, 3'Ünden de 1'er çocuk yapmış biriyle niye evlenip bi de üstüne çocuk yapar? bunu anlayan beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yav said: etrafınızdaki yetersiz kadınlara göre tespit yapmayın arkadaşım. kadinlarklubu virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 korkumun üzerine gitmek için iki kere evlenip boşandım ama hala korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 vallaha mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 evet ama hanım duymasın ona söylemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ok rahat ol panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 yav said: etrafınızdaki yetersiz kadınlara göre tespit yapmayın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Etrafımda yeterli kadın yok benim demek ki. Hatta yeterlisini hiç görmedim şu ana kadar. Tanışabilir miyiz, yetebilyosanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 SekerPembe said: seven korkmaz hormonlar konusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 SekerPembe said: seven korkmaz o zaman sana yeşilçamdan gelsin: mesajlı romantik akım şarkısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 SekerPembe said: Dur ben sana bir baayan olarak açıklıyım. Bir kere evlenmeyi düşünmeyen erkek sorumluluk almaktan kaçıyor demektir, ikincisi yeteri kadar sevmiyor demektir. Çünkü yeteri kadar sevse sorumluluğun altın da güzelce girer. Bir diğer mesele de , hala günümüzde kızlar için "yıllarca gezdi gezdi çocuk bak kızla, ortada bıraktı gitti" gibi konuşmalar yapılarak psikolojileri bozuluyor.Ama bunu bir erkek için söyleyen yok. Ayrıca evlenmeye karar verdiğin bir erkekle muhtemelen birkaç yılın zaten geçmiştir ve artık çocuk sahibi olmak istersin ama evlenmeyen adamı daha ne kadar bekliceksin vb... Yazılacaklar bunlarla sınırlı değil, daha bir sürü sebep var. sorumluluk almaktan kaçtığımız yok, ben evde oturup bütün gün dota atayım kız bütün gün çalışsın. öyle evliliğe bende varım. yiyorsa kız sorumluluk alsın bu seferde. yürü be oğlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Masterkezban cikti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 kezbanlord sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Sufi said: SekerPembe said: seven korkmaz o zaman sana yeşilçamdan gelsin: mesajlı romantik akım şarkısı. tşk ediyorum Sufi çok naziksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Joker said: SekerPembe said: Dur ben sana bir baayan olarak açıklıyım. Bir kere evlenmeyi düşünmeyen erkek sorumluluk almaktan kaçıyor demektir, ikincisi yeteri kadar sevmiyor demektir. Çünkü yeteri kadar sevse sorumluluğun altın da güzelce girer. Bir diğer mesele de , hala günümüzde kızlar için "yıllarca gezdi gezdi çocuk bak kızla, ortada bıraktı gitti" gibi konuşmalar yapılarak psikolojileri bozuluyor.Ama bunu bir erkek için söyleyen yok. Ayrıca evlenmeye karar verdiğin bir erkekle muhtemelen birkaç yılın zaten geçmiştir ve artık çocuk sahibi olmak istersin ama evlenmeyen adamı daha ne kadar bekliceksin vb... Yazılacaklar bunlarla sınırlı değil, daha bir sürü sebep var. sorumluluk almaktan kaçtığımız yok, ben evde oturup bütün gün dota atayım kız bütün gün çalışsın. öyle evliliğe bende varım. yiyorsa kız sorumluluk alsın bu seferde. yürü be oğlum günümüzde bayanlar da çalışıyor , üstüne evde işi yine bayan yapıyor dikkatini çekerim bu devirde erkek olmak kolay evlilikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 aslında 3konu daha şöyle gelse. anında kezbanlord title'ı gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Bella said: yav said: etrafınızdaki yetersiz kadınlara göre tespit yapmayın arkadaşım. şunu demek çok basit. yeterli yetersiz, analar babalar tanışınca, nişan nerde olcak, düğün nerde olacak, kına gecesi nerde nasıl, kaç kişi davet edilecek, kim nerde ne takı asar, söz tatlısı yapılırken, nişan çikolatası yaptırılırken, teyzeler o çikolatayı süzerken, gondol mu alsaydım cam kâse mi alsaydım diye düşünürken, nişanda ayakkabı çıkarıcam mı, halası ne der, kayınvalidenle ilk kahvaltında nasıl davranıcam, anneme nasıl söz geçiricem, müstakbel eşimi nasıl kenarda tutucam, kayınvalide ne düşünüyo, baba ne der diye düşünürken görürüm seni ve sen gibi düşünenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 patatespresi said: Bella said: yav said: etrafınızdaki yetersiz kadınlara göre tespit yapmayın arkadaşım. şunu demek çok basit. yeterli yetersiz, analar babalar tanışınca, nişan nerde olcak, düğün nerde olacak, kına gecesi nerde nasıl, kaç kişi davet edilecek, kim nerde ne takı asar, söz tatlısı yapılırken, nişan çikolatası yaptırılırken, teyzeler o çikolatayı süzerken, gondol mu alsaydım cam kâse mi alsaydım diye düşünürken, nişanda ayakkabı çıkarıcam mı, halası ne der, kayınvalidenle ilk kahvaltında nasıl davranıcam, anneme nasıl söz geçiricem, müstakbel eşimi nasıl kenarda tutucam, kayınvalide ne düşünüyo, baba ne der diye düşünürken görürüm seni ve sen gibi düşünenleri. gayet tatlı heyecanlar nesi kötü.bu arada gondol, cam kase seçimini nereden bildiğine şaştım kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 patatespresi said: Bella said: yav said: etrafınızdaki yetersiz kadınlara göre tespit yapmayın arkadaşım. şunu demek çok basit. yeterli yetersiz, analar babalar tanışınca, nişan nerde olcak, düğün nerde olacak, kına gecesi nerde nasıl, kaç kişi davet edilecek, kim nerde ne takı asar, söz tatlısı yapılırken, nişan çikolatası yaptırılırken, teyzeler o çikolatayı süzerken, gondol mu alsaydım cam kâse mi alsaydım diye düşünürken, nişanda ayakkabı çıkarıcam mı, halası ne der, kayınvalidenle ilk kahvaltında nasıl davranıcam, anneme nasıl söz geçiricem, müstakbel eşimi nasıl kenarda tutucam, kayınvalide ne düşünüyo, baba ne der diye düşünürken görürüm seni ve sen gibi düşünenleri. Gayet de oluyor, yeğenimin annesi ve abim birlikte yaşıyorlar ama evli değiller. Yurtdışında yaşıyorlar gerçi, Türkiyede mahalle baskısının yanısıra kanunen de birlikte yaşamanın bir geçerliliği yok sanırım o yüzden burda yaşasalardı ne olurdu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 SekerPembe said: patatespresi said: Bella said: yav said: etrafınızdaki yetersiz kadınlara göre tespit yapmayın arkadaşım. şunu demek çok basit. yeterli yetersiz, analar babalar tanışınca, nişan nerde olcak, düğün nerde olacak, kına gecesi nerde nasıl, kaç kişi davet edilecek, kim nerde ne takı asar, söz tatlısı yapılırken, nişan çikolatası yaptırılırken, teyzeler o çikolatayı süzerken, gondol mu alsaydım cam kâse mi alsaydım diye düşünürken, nişanda ayakkabı çıkarıcam mı, halası ne der, kayınvalidenle ilk kahvaltında nasıl davranıcam, anneme nasıl söz geçiricem, müstakbel eşimi nasıl kenarda tutucam, kayınvalide ne düşünüyo, baba ne der diye düşünürken görürüm seni ve sen gibi düşünenleri. gayet tatlı heyecanlar nesi kötü.bu arada gondol, cam kase seçimini nereden bildiğine şaştım kaldım *Tatlı heyecanlar* ŞASDKŞASKLDKŞASJDKASJDASDADSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Abi makinacıyım ve benim çevremde gerçekten kadın yok ya, tespit bile yapamıycam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 makina soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 karşısındaki kadının hayatında karşısına çıkıp çıkabilecek en iyi kadın olduğu konusunda şüpheleri varsa korkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Myrica said: kafalar çok güzel.Tipik türk kadını mesajı olmuş bu. 3 senelik ilişkim var,evlenmeyide düşünmüyorum,kız arkadaşımda düşünmüyor.Evliligin mantıgı devlete birbirinizi sevdiginizi kanıtlamaktan başka bişey değildir.Niye kanıtlıyım arkadaşım? Adam evlenmiyo diye *beni sevmiyo ühühüh* yaparsan,lütfen köprüden falan at kendini. Ayrica *yeteri kadar sevmiyor* bıdı bıdısı neden hatunlara yapilmiyor? Bizimkiler hala *evlenmeden önce olmaz* kafasındalar,böyle olunca benimde erkek olarak hakkım var *beni seviyosa yapar arkadaş*.Lakin böyle bişey diyince tecavüzcü falan oluyoruz? Hani kadınla erkek eşitti? Başkası bıdı bıdı konuşuyo diye kızın psikolojisi bozulacaksa gitsin kendine baksın.Karaktersizlerle kimse evlenmez. Kim çocuk ister pardon? Çocuk isteyen hatun kendi içgüdülerine yenik düşen hatundur.Safsatada basittir *evlendik çocuk yapalım*,niye özellikle evlenince çocuk yapiliyor? Hayatında türkiyeden öteye çıkmamış hatunlar gelip evlilik hakkında konuşuyor yahu.Artık herkes cohabitation yapiyor,devlette çatır çatır tanıyor bunu.Bizde hala 50 senelik adetler *ay hemen evlenelim*.Bide amerikada var bu.Hatunlarımıza ilk önce kendilerinin *insan* oldugunun ögretilmesi lazım.%99u hayatları boyunca aynı şeyi yapip ayni şeyleri hayal ediyolar. Bu zamanda türk kadını 3 şey için evlenir: -Adamın düzenli işi vardir (memur olsa bile ki hala tutuluyor) -Adamın düzenli işi vardir. -Adam zengindir. Adamın düzenli işi varsa veya zenginse,hatun zerre iş bulup çalişmaz,bütün gün evde dedikodusunu yapar.Asıl neden zaten hatunun çalişmak istememesidir. Başkada bi neden yoktur bunun altında.Sevgi falan görüyomusun orda sen? İyiki yurdum hatunlarıyla takılmıyorum,olaya bak arkadaş sinirlendim yine.Sadece sen değil,nüfusun %95i böyle düşünüyor. evet katılıyorum kafalar çok güzel, öncelikle yazının en sonunda konuyu özetlemişsin. zaten nüfusun %95 i böyle düşünüyor diyerek. ben de bu ülke içinde yaşıyorum ve kaldı ki kişi böyle düşünmese dahi etraftan gelebilecek yorumlar ve psikolojik baskılar sebebiyle de evlilik konusunda ister istemez böyle düşünebilir. yaşın kaç bilmiyorum ama bana 17 den pek yukarı gelmedi, ben Türkiye de yaşıyorum ve bu yazdıkların istanbul'un ne doğusunu ne da batısını 10 km geç, ne kadar gerçek o zaman görürsün. Kaldı ki İstanbul dediğinde de, bir kaç semtten başka diğer semtleri de aynı gerçekle yüzyüze. güzel gelsin gelmesin, biz böyle bir ülkeyiz ve şuan bunlar yaşınıyor ülkemizde, asıl komik olan gerçeği yokmuş gibi sanal da atıp tutmaktır, bunu da büyük ihtimal küçük olan yaşına ve "yurdun hatunları ile takılmamana" bağlıyorum. Yazdıkların sadece bir ergenin isyanından öteye geçecek şeyler değil, ha "hayatında türkiyeden öteye çıkmamış hatunlar" ın dışında kalan diğer doğu ülkeleri iran, ırak vs bu etiketin içine girmiyor bi de onları dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar