batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Hiç ümitlenmeyin bence fallout online yapıcaz diye çıktılar orda bethesda ağzını burnunu kırdı interplay'in. Biraz pr kasıp Black Isle adını satıcaklar bence. Eski kadro veyahut o kafadan olan insanlar olmadıkça anca ios android oyunu yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 eskısı gıbı olmaz 1-2 oyun yapıp batarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 eski kadronun hepsi şimdi başka yerlerde çalışmıyor mu zaten abi. bildiğin herifler ismi kullanıp para koparma çabasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bir bırakmadılar huzur içinde uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 eski kadrodan bi cayciyi tutmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Cacik olur, caciga benzermi bilmem. Next Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 new Black Isle will apparently be dedicated to developing “AAA” RPGs based on Interplay IPs demişler ama elinde lionheart dışında ip yok adamların şu an lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Lianheart'ün dünya çok iyiydi bu arada, bug dolu olmasa imba oyundu. Yamalanmış hali de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Şu topiğe mesaj atmaya bile tenezzül etmeyecektim de lionheart çok iyi denince araya girmek zorunda hissettim kendimi. Barça dışında sıfır dialog ve tamamen adam kesmece üzerine bi oyundu lionheart. Baya ilginç bi dünyası, special çakması eh işte bi sistemi ve vasat combatı vardı ama demoda göründüğü kadarıyla inanılmaz potansiyel sahibiydi. Yalnız demonun bittiği barselona sınırında oyunun "rpg" öğeleri de çat bitti, alternatif ortaçağda diablo oldu oyun tamamen. Sanırım alamuta varana kadar makyavelli ve jandark dışında iki satırdan fazla diyaloğu olan npc yoktu, hatta ormanda karşılaştığın kurtlar ayılar fareler bile humanoidlerden daha çok konuşuyordu. O yüzden iyi miyi deildi lionheart. İyi başlayan ama tam bir hayal kırıklığıyla devam eden bi isim sömürüsüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Buglar yüzünden ilerlememiştim ben. O setting epey iyiydi ama, yeni oyun isterim orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 çok kısaydı o oyun diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bayağı kötü ve silik bir oyundu ya lionheart oynadığım bütün rpglerdeki karakterlerimi hatırlarım. lionheartı bitirdiğim karakterime dair en ufak birşey hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 lionheart güzel olabilecek, arkaplanı güzel yapılmış bir oyundu, ama bence combat kısmı bile zevkli değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bulfrog gelse de bi populous patlatsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 :/ Üzerimizden oyun oynama interplay, ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Topicde 3DO yazisini gordum, bir damla yas suzuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar