tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 6 ay ehliyeti kaptırdıktan sonra, o 6 ay içinde tekrar çevirmeye girersen noluyor? Akşam belli bir saatten sonra araba kullanmayarak belki bu dönemi atlatabilirim diye umuyorum. Ev-iş arası özellikle kullanmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 gg oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 2 yil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bayılana kadar kırbaç cezası bayılmış numarası yaparsan anlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 O 6 ay içerisinde alkolsüz olarak çevirmeye girmekten bahsediyorum bu arada. Alkollü araç mı kullanılır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bildigim kadariyla sure uzamiyo ama cok saglam ceza kesiyolar. alkolsuz ve ehliyetine el koyuldugunda ehliyetsiz arac kullanmaktan suclaniyorsun cunku yanlis bilmiyorsam. iki yil olayi, alkolluyken ehliyetki bir kere kaptirdiktan sonraki 5 sene icerisinde bir daha alkollu yakalanirsan direkt 2 sene ehliyet gidiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 o surede yakalanirsan ehliyetin 2 yil gidiyo ekstra para vs cezasini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ehliyeti kaybettim, kullanmıyorum. Kullanmican abi. Kullanıyosan lokasyon ver, hemen ihbar geçeyim. Kıskanıyorum, sinir oluyorum. Kurallara uyun azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ehliyeti kaybettiğinde ehliyetsiz kullanmanın cezasıyla ehliyetin hiç yokken kullanmanın cezaları farklı şeyler. Muhtemelen el konulmuşken kullanmanın cezası da farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 E tabi farklıdır. Birin de durum daha masum. Kullanmayın patilerim yae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 google'a sordumda o da ehliyetsiz arac kullanmaktan ceza yersin diyor. yani bir uzama yok anlasilan. 800 tl ustu bir ceza, herhangi bir kaza durumunda %100 suclu olma ve kasko/sigorta yararlanamama, aracta ehliyetli baska sofor yoksa aracin baglanmasi gibi yan etkilerle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 aynen ben de google a soruyorum saatlerdir. vardığım sonuçlar o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Patice beni çok kırdın ayrıca onu da belirtmeden geçmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ehliyeti kaptırmıycan ehliyet onemli bi unsursa hayatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 doğru cvp geldi mi bilmiyorum okumadım da ben cevaplayayım durumu yaşamış biri olarak. ben kaptırmıştım 6 ay. sonra ehliyetsiz kullanırken yakalandım. 500 tl civarı bi ceza aldım başka da bir şey olmadı. onu da hemen ödeyince indirim mi ne oluyordu yüzde 25 falan. öyle ödemiştim. ha 2 sene falan oldu bu olay. şimdi zamlanmıştır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 tiLi said: Patice beni çok kırdın ayrıca onu da belirtmeden geçmeyeyim B)- Bu arada araç sana ait diilse ruhsatın üzerindeki isme de ceza geliyor diye biliyorum. Ya da bu başka bişeyle ilgiliydi. Uyduruyor, polemik yaratmaya çalışıyoda olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Terörden dolayı çevirmeler artabilir paniği var bende şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 black-ice'in dedigi gibi para cezasi var. ben kaptirdigimda 2-3 defa surmustum de esya tasimak icindi maks 3km falan. o gerilime degmiyor haci =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Black-ice said: doğru cvp geldi mi bilmiyorum okumadım da ben cevaplayayım durumu yaşamış biri olarak. ben kaptırmıştım 6 ay. sonra ehliyetsiz kullanırken yakalandım. 500 tl civarı bi ceza aldım başka da bir şey olmadı. onu da hemen ödeyince indirim mi ne oluyordu yüzde 25 falan. öyle ödemiştim. ha 2 sene falan oldu bu olay. şimdi zamlanmıştır heralde. gündüz mü yakalandın gece mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Bence sen kullanma ehliyetsiz falan.. Burda bu kadar gergin ve stresliysen o oooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 salak oldugun için dayak atıyorlar yakalarlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 asıl salaklık alkollü araba kullanmak. hakkaten gerizekalılık. az bile bu ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 alkolden mi kaptirdin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 evet ama vurmayın öldüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar