deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Silphatos said: 300lük işbankası güzel, aidat falan da almıyor eğer kart borcunu otomatik ödeme talimatı yaparsan. ben bu yaz mezun oldum şimdi nolcak buna unuturlar inşallah böle de aidat falan veremem hiç kredi kartına dfdfg Abi onlar otomatik, unutma diye bir şey yok, cart diye keserler süresi bittiğinde. Ben cebimde 2 lirayla sokakta kaldım o yüzden ki öğrenciydim, belgenin süresi mi ne dolmuşmuş. Telefon açtım diyorum ne oldu benim para? Kart ücreti kesmişler diyor (bankamatik kartı 50 lira vardı 35 lira kesmiş 20 liradan aşağı vermiyor bankamatik de asdfdg) Gidip işbankası bulup rezil gibi 15 lira verir misin dediydim adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bu işbankta ne var ki ? ayrıca +18 olmak lazımmı örenci için olanlarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Hsbc bulaşma bence yapı kredi play card al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 500 liralık kartın hangı bankadan alınabılecegınımı tartısıyonuz fakirler : )en yuksek faizi yesen nolur yemesen nolur o limite ohh az daha ezimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Promenader said: bu işbankta ne var ki ? ayrıca +18 olmak lazımmı örenci için olanlarda ?ah caniimm. dokunmayin coccuuma. Annen ya da baban onay vermesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Şimdi öğrenci adam düzenli ödemez kredi kartını. O yüzden alacaksan seni sıkmayacak ve bir ekstre ödemediğinde ikincisi ile bindirilmiş ekstre ödetmeyen bankalarla çalış. Hatırladığım kadarıyla HSBC, Finansbank ve Yapı Kredi bu konuda çok iyiler. Ama hangisi diye sorarsan HSBC Advantage ya da Cardfinans al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Fistan said: Promenader said: bu işbankta ne var ki ? ayrıca +18 olmak lazımmı örenci için olanlarda ?ah caniimm. dokunmayin coccuuma. Annen ya da baban onay vermesi lazim. :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 vaperon said: Şimdi öğrenci adam düzenli ödemez kredi kartını. O yüzden alacaksan seni sıkmayacak ve bir ekstre ödemediğinde ikincisi ile bindirilmiş ekstre ödetmeyen bankalarla çalış. şu genellemenin de hastasıyım. 5 senedir kartım var, bi sefer aksatmışımdır onda da tatildeydim unuttum, telefondan giremedim şifresini de unuttum, alet kendisi otomatik ödemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 iş bank maximum öğrenci ezer diğerlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Silphatos said: 300lük işbankası güzel, aidat falan da almıyor eğer kart borcunu otomatik ödeme talimatı yaparsan. ben bu yaz mezun oldum şimdi nolcak buna unuturlar inşallah böle de aidat falan veremem hiç kredi kartına dfdfg ben mezun olalı 1 sene oldu almıyorlar 300luk isbanktan,sadece 400 e cıkardılar sormadan limitini,2 ay gecti msg geldi 2000 liraya cıkartıyoz hacı aklında olsun dedıler,direk bankaya gittim hop napıyonuz 400 iyi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ya max 1500 limitli kartın ne ödeyememesi bu kadar mı dirayetsiz adam dolu patide, kredi kartının amacı ğratik olması nakit taşımamak vs hesabında belli miktar para olur ona göre harcama yaparsın. olmayan parayla bişeyler almaya hevesliysen onu kk olmadan da yaparsın önerim de işbankası lounge hizmeti fln gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 öğrenci kartıyla olmaz, şu kombinasyonu yapacan, http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/x12234f.jpg dur bunu tüm sosyal medyada paylaşayım da kız düşüreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 o senelik kart ücrti alıyor, axcess -26 kartında kart ücreti de yok. Bu iki kartta ben de mevcut, ama axcessi tercih ederim. wastyrx said: iş bank maximum öğrenci ezer diğerlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 "nutella yerim" said: Silphatos said: 300lük işbankası güzel, aidat falan da almıyor eğer kart borcunu otomatik ödeme talimatı yaparsan. ben bu yaz mezun oldum şimdi nolcak buna unuturlar inşallah böle de aidat falan veremem hiç kredi kartına dfdfg ben mezun olalı 1 sene oldu almıyorlar 300luk isbanktan,sadece 400 e cıkardılar sormadan limitini,2 ay gecti msg geldi 2000 liraya cıkartıyoz hacı aklında olsun dedıler,direk bankaya gittim hop napıyonuz 400 iyi dedim mezun olalı 1 sene oldu 3sene önce öğrenci değil normal kredi kartına geçirdiler limitler hayvan gibi arttı 8senedir kullanıyorum otomatik ödeme talimatı var takır takır ödeniyor. Şu ana kadar hiçbir aidat ödemesi yapmadım. Limit 200>400>700>2k>4k şeklinde arttı artmaya devam ediyor. İş bankası maimum güzeldir tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ben unideyken o işbank kk 200 lüktü şimdi o kartın limit 5k oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 zeper said: o senelik kart ücrti alıyor, axcess -26 kartında kart ücreti de yok. Bu iki kartta ben de mevcut, ama axcessi tercih ederim. wastyrx said: iş bank maximum öğrenci ezer diğerlerini Ben şimdiye kadar 1 lira bile vermedim maximuma hala da duruyor telefon faturamı ödüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ginaly said: öğrenci kartıyla olmaz, şu kombinasyonu yapacan, http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/x12234f.jpg dur bunu tüm sosyal medyada paylaşayım da kız düşüreyim. olm sırf şekil olsun diye amex almışsın, sorarım sana nerede geçiyor bu amex. 3-5 yer var, fakiriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Araba da opel ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Lüksün dibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 İşbank derim bende. İki ayda bir puanıyla beleş bir kitap alıyorum yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 "roket adam" said: olm sırf şekil olsun diye amex almışsın, sorarım sana nerede geçiyor bu amex. seçkin eczanelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 sipeyskeyk said: Lüksün dibi. sorma ya, onun yüzünden kuruçeşmenin ötesinden kız düşüremiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar