Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğrenci için en uygun kredi kartı

Murray

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

300lük işbankası güzel, aidat falan da almıyor eğer kart borcunu otomatik ödeme talimatı yaparsan. ben bu yaz mezun oldum şimdi nolcak buna unuturlar inşallah böle de aidat falan veremem hiç kredi kartına dfdfg

Abi onlar otomatik, unutma diye bir şey yok, cart diye keserler süresi bittiğinde.

Ben cebimde 2 lirayla sokakta kaldım o yüzden ki öğrenciydim, belgenin süresi mi ne dolmuşmuş. Telefon açtım diyorum ne oldu benim para? Kart ücreti kesmişler diyor (bankamatik kartı 50 lira vardı 35 lira kesmiş 20 liradan aşağı vermiyor bankamatik de asdfdg)

Gidip işbankası bulup rezil gibi 15 lira verir misin dediydim adama.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi öğrenci adam düzenli ödemez kredi kartını. O yüzden alacaksan seni sıkmayacak ve bir ekstre ödemediğinde ikincisi ile bindirilmiş ekstre ödetmeyen bankalarla çalış.

Hatırladığım kadarıyla HSBC, Finansbank ve Yapı Kredi bu konuda çok iyiler. Ama hangisi diye sorarsan HSBC Advantage ya da Cardfinans al derim.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Şimdi öğrenci adam düzenli ödemez kredi kartını. O yüzden alacaksan seni sıkmayacak ve bir ekstre ödemediğinde ikincisi ile bindirilmiş ekstre ödetmeyen bankalarla çalış.

şu genellemenin de hastasıyım. 5 senedir kartım var, bi sefer aksatmışımdır onda da tatildeydim unuttum, telefondan giremedim şifresini de unuttum, alet kendisi otomatik ödemişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

300lük işbankası güzel, aidat falan da almıyor eğer kart borcunu otomatik ödeme talimatı yaparsan. ben bu yaz mezun oldum şimdi nolcak buna unuturlar inşallah böle de aidat falan veremem hiç kredi kartına dfdfg

ben mezun olalı 1 sene oldu almıyorlar 300luk isbanktan,sadece 400 e cıkardılar sormadan limitini,2 ay gecti msg geldi 2000 liraya cıkartıyoz hacı aklında olsun dedıler,direk bankaya gittim hop napıyonuz 400 iyi dedim
Sosyal ağlarda paylaş

ya max 1500 limitli kartın ne ödeyememesi bu kadar mı dirayetsiz adam dolu patide, kredi kartının amacı ğratik olması nakit taşımamak vs hesabında belli miktar para olur ona göre harcama yaparsın. olmayan parayla bişeyler almaya hevesliysen onu kk olmadan da yaparsın

önerim de işbankası lounge hizmeti fln gayet iyi
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

Silphatos said:

ben mezun olalı 1 sene oldu almıyorlar 300luk isbanktan,sadece 400 e cıkardılar sormadan limitini,2 ay gecti msg geldi 2000 liraya cıkartıyoz hacı aklında olsun dedıler,direk bankaya gittim hop napıyonuz 400 iyi dedim

mezun olalı 1 sene oldu 3sene önce öğrenci değil normal kredi kartına geçirdiler limitler hayvan gibi arttı 8senedir kullanıyorum otomatik ödeme talimatı var takır takır ödeniyor. Şu ana kadar hiçbir aidat ödemesi yapmadım. Limit 200>400>700>2k>4k şeklinde arttı artmaya devam ediyor. İş bankası maimum güzeldir tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...