mani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8BnUkJc6qlg Ekim ayında yayınlanmaya baslayacak olan yeni BBC dizisi. Spook'un yapımcıları ve X-files'ın yazarlarından Frank Spotnitz in yeni dizisi. Sırf Melissa George için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 dizi gerçekten iyi 2.bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 3 ü Bekliyoruz aynen bende çok beğendim. HD detaylı izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 dasaaa said: dizi gerçekten iyi 2.bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 adebisi kilo almis ona uzuldum :( bu arada dizi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 oo stannis reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 sevdim bende diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://byzantiumtests.com/ linkin kendi başlığı varda dizinin konusunda da dursun. başarılı viral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 virali yüzünden bi deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bi trtye bak bi bbcye ake. sakarya fırat var bizde anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kızın dudağında sorunmu var her an ıslık çalıcakmış gibi büzüyor dudaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 üst dudak silikon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 tiLi said: virali yüzünden bi deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 İzledim, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 dasaaa izlediyse kötüdür gibi geldi ama denicem. madem övdünüz. melissa george tabi turşu gibi kütür kütür bi yengemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 güzel abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ingiliz aksanı nerden geldi ya bu diziler bürüsürü izleycek şey çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Pfff tiksindim diziden sirf burusuk got dudakli kadin yuzunden. Ne tiksinc dudaklardir oyle itici. Aksiyon cok berbat uc katin adami tek hamlede devir duvara cal, yapma etme neden kadin koyarsin basa hemde boyle buzuk dudakli birsey. Uc katin adam seni kolona vursun kafa ustu kalk ayaga. Dizi belki Guzel olabilirde bu kadin ishal halli dudaklariyla beni fena itti diziden cok rahatsiz etti yahu bu dudaklar :) buzup durma lan sunlari. Sinirimi bozdu lagn. Birde 45 kg kadinin aksiyonda 120 kg lik kendi is kapsamindaki insanlari bir hamlede imha etmesi pek bir sicis. Hmm superkadinmi bu acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 aksiyon ve kadının pouty lips itici hakkat, ama homelandden iyidir gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 öpülesi ya dudakları. üst dudak emilir bilakis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ne oldu yahu şimdi bitti mi dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 british drama mı? "çayımı çay saatinde getirmediler" gibi bişey mi? Ajanlı majanlı dizileri çok meh bulurum. Aslında staniz reyiz için izlerdim de onun yerine gotu beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fena değildi de iptal olmuş sanırım 8 bölümde bitti, Stanis'in de dizide pek olayı yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 iyi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 para verseler izlemem bu koşullar altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar