Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Profession seçememece


Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Bi ara Sylvanas'ta bşalamıştık arkadaşlarla sıfırdan, şu an bi warriorum var ona mining kasıyorum ama 2. profession için karar veremiyorum. Karakteri ilk açtığımda mine/JC kasarım demiştim ama şimdi iş değişti.

An itibariyle 375 mining var ve şimdiye kadar fel iron, adamantite ve khorium hariç tüm ore ve gemleri sattım. Toplasan bi 2-3k falan para gelmiştir onlardan. Satmasaydım koyacak yer yoktu ve JC'yi kasmak için de toplamda yaklaşık 15k'lık mat lazım diye üşendim onları koyacak yer bulmaya.

3 kişi oynuyoruz, çok paramız yok o yüzden gem almamız zorlaşıyo ve JC şart. Üstelik yeni expansion da geliyo o yüzden bi süre çok iyi para olcak mine/JC kombosunda. Ama işte kasması için de iyi para lazım ki şu an 2k para var cebimde. Elimdeki tüm ore'ları satsam gelicek olan para 1k. Hadi JC aldım diyelim, bunun zibilyon tane daily'si şusu busu var adam edebilmek için falan.

Napsam bilemedim, daha fazla için herb/skin mi, gear için BS mi, gem için JC mi? Bi el atın a dostlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

JC kasmak için daily gerekmiyor, elindeki oreları patlat AHden ore al onları da patlat sonra en ucuz recepielerle kas. Azerothian diamond benzeri bişeyler için için thorium mhorium kasman lazım bi o ara zorlanacak ve para isteyecek, onun dışında çat çat ilerliyor dandik yeşil gemlerle.

http://www.wowhead.com/skill=755#recipes:0+16+1

Yeşil yazılara (yani skillin sarıdan yeşile döndüğü noktaya) bak, senin skill seviyende en ucuz skill veren craftı yap. Guide muide arama AH fiyatlarına göre değişiyor bazı yerler. Ha bide diyelim bi craft x geminden istiyor, yalnızca onu arama AHde, wowheadde onu nerden kaç ihtimalle bulabileceğine bak ona göre kaynak materyalini al.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani benim başka realmdeki mainimde JC var, yetoluğumdan mıdır nedir hiç adam gibi para yapamadım ben de. Ama şu an bulunduğum realmin ekonomisi daha iyi gibi, ümitliyim o yüzden.

Ençart kasan arkadaş var sulanmiyim profuna sdf

BS toplamda daha çok mat istiyomuş bu arada sanırım, o yüzden JC akıcak mecbur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Enchanting kasmayın abi.

Ben vanilladan beri enchanta matlar dışında para vermemişimdir heralde, her guildde en az 3 tane fix "just gimme the mats m8 ^_^" şeklinde enchanter oluyor zaten.

Üstüne kasması zor, low level matlar ah'de abuk subuk fiyatlara satılıyor. Düşük level item alıyım kendim DE ederim deseniz bile olmuyor, transmog geldiğinden beri onları bile fahiş fiyatlara satıyorlar realmimin güzel kafalı sakinleri. Levellarken falan olmuyor axediceın dediği gibi.

+ sonunda para yapmak da zor. Vellumlar geldiğinden beri millet total mat fiyatına satıyor enchantları acımadan.

edit: mat satarım da yok artık onu söylememişim sfsdfds, gayet makul miktarda jpye istediğini alıyor millet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amaç gold ise herbalsm/mining. Bir süre adam yeni monk açacak, bunlara sıfırdan profession kasmak isteyecekler her türlü ore/herb satılır. Ben şahsen fiyatlar aşırı yükseldiği için yüzlerce stack herb ve leather farmlamak zorunda kaldım ama bol goldu olan varsa alır yani.

JC'den para yapmak için JC olmak değil gold sahibi olmak gerekli keserek para falan yapılmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gold kasmak isteyen adam şunları yapsın

Typhoon diye paralı bir addon var onu bulsun warezini kullansın.
Birde Honorbuddy diye bir bot var onu kullanabilir. Mal gibi kullanmadıktan sonra banlanma riskide çok düşük. Gidip tabi herkesin farm yaptığı elementallere 6 saat bırakırsan birisi gelir onu report eder :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mining/Jc her zaman iyidir. Para hrcamana da gerek yok. Zamaninin bir kisnimi mine farmina ayirdiktan sonra sikinti yok. Tabii jc dailylerini hergun yapmak da gerekiyor.

Ikincisi herb/alchemy. Flakslardan duzenli gold gelir her zaman. Yaninda transmutation ile gunde 1 kere trans yaparsin , 3-5 de oradan gelir.

Ayrica herb ve mine stack olarak satarsin, ek gelir olur. Tabii farming bunlarin olmazsa olmazi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında dezavantaj, biz 10 man HC yaparken offtank olarak baya bir süre druid kullandık. Normal dps gear ile off tanklık yaptı ve kısa süreler tanka döndüğü zamanlar hariç sürekli kedi formda dps yaptı. Nerdeyse her bossu sanki tek tank yapmışız gibi bir dps artışı kazandık.

Bu olay artık bitti malesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...